پس شهر های اطراف تهران کی تحت پوشش قرار میگیره بالأخص لواسان
Printable View
پس شهر های اطراف تهران کی تحت پوشش قرار میگیره بالأخص لواسان
امروز جواب دادند تا اخر اسفند همرا اول منطقه شما را پوشش خواهد داد. شاید زودتر. راک عوض شده ولی انتن نه/پوشش مشهد تا اخر فروردین ماه خوب میشود.نقل قول:
لواسان نصب است . ولی سرعتش خوب نیست برای همین خاموش است. منتظر پهنای باند است.نقل قول:
ناراحت نباشید به زودی خواهید دید :n07:نقل قول:
سلام /آقا رضا خسته نباشید/ مرند نبودید احیانا:n31:نقل قول:
چرا میانه از سایر شهرهای استان بمراتب زودتر تریجی شد؟
ایرانسل در برخی نقاط با 3 تا برخی دو تا وبرخی 1 عدد rru سایت را روشن کرده ان هم به دلیل برد منطقه و جمعیت بستگی دارد. همرا اول با اداپاتور کوچک پنل در پشت سکتور برای 1 یا دو تا rru جا باز نگه داشته است. سایتهای همراه اول زیاد است و 3 سایت ان معادل یک سایت ایرانسل است.نقل قول:
برنامه ریزی برای اوردن نسل پنجم به کشور :n31::n31::n31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله مرند بودم. شبستر راه افتاد ببنیم تا صبح دوام میاره یا نه.نقل قول:
سلام اقا رضا ایرانسل برای هر دکل 4G در قم چه مقدار پهنای باندی اختصاص داده؟
+نشانه ای هست که از ظاهر بفهمیم یه دکل از 4G پشتیبانی میکنه یا خیر؟(اگر عکس باشه ممنون میشم)
اقا رضا این داستان وایمکس چیه اگه قراره باشه به lte تغییر بدن دیگه اسمش و نمیشه وایمکس گذاشت؟ مودم های فعلی وایمکس هم پاسخگو نیستند بازم باید مودم ها عوض بشوند.
1- بله rru به نرخ فرکانس بستگی ندارد.نقل قول:
2- جاش مهم نیست زیر یک متر باشه کافیه
3- ایرانسل از 5 نوع rru استفاده کرده از ظاهر نمیشه گفت خیلی شبیه است.
بله . مودم مخصوص 4g wimax است که از 300 شروع میشود تا 800 تومن به پول ایران. مدل 300 تومنی فلش است که سیم کارت هم میخورد هم 4g معمولی هم lte وایمکسنقل قول:
با سلام و خسته نباشید..آقا رضا تا ساعت 6 شبستر بودم پوشش نداشتم ساعت چند راه اندازی شد؟نقل قول:
پس انشالله مرند هم راه میافته این روزا؟نقل قول:
کلیه لینکها مشکل دارند در کل کشورنقل قول:
ساعت 19/3 دقیقهنقل قول:
عجله نکنید . انگار همه با ما لج کرده اند. سایت شبستر الان ریستارت شد و از کار افتاد .نقل قول:
یه جمع بندی کلی هم بفرمایید از زمانی که لازمه برای رسیدن به اون پوشش مطلبوب که الان در ایران روی نسل 2 شاهد این اتفاق هستیم حالا چه در شهرها و جاده ها ممنون میشم
الان که متاسفانه این داستان تجهیز خیلی کند داره پیش میره نسبت به زمانی که ایرانسل هنوز مجوز رسمی نگرفته بود...
این سایت همرا اول است . از رک عکس بگذارید تا جواب دهم. ایرانسل نیست . پنل سکتور نوکیا است.نقل قول:
اینترنت Edge هم اصلا سند و ریسیو نداشت اینترنت لازم بودم مجبور شدم بسته یک روزه همراه اول فعال کنمنقل قول:
اقا رضا فکر نمیکنید که یک اینجور شبکه ای اصلا قابل اتکا نیست الان که بعضی از شهرهای هم که رسما اعلام شد ه از کار افتادننقل قول:
بله سرعت تجهیز کند است. این سایتهایی که روشن میشود تا اخر ابان است. اذر و دی پیشرفت نداشتیم./زمان لازم اگه پول بدهند اخر خرداد ماه . ولی خوشبین نیستم.نقل قول:
درباره این سات هم توضیح بدید که تجهیزاتی که نصب شده از نسل 4هم پشتیبانی می کنه اصولا یا نه ممنون میشم
محتوای مخفی: ورامین
هر دکل 150 مگ در انتن 20 سانتی کشش دارد. خودتان حساب کنید. از ظاهر نمیشه گفت. داخل راک هم مهم است. تنها rru نیست.نقل قول:
rru از نوع 4g است.از پایین btsعکس بگذارید.نقل قول:
توی یه خونست متاسفانه... یه سایت دیگه ایرانسل نزدیک همین سایت تجهیز کرده که اون دکلش مثل دکلهای رایتلهنقل قول:
ولی به محض اینکه این تجهیز شد اونم تجهیز کردند (قبلا نسل2بود) سوال من اینه که الان این 2تا سایت شاید فاصله ای کمتز از 800متر با هم داشته باشند این امواج آنتها که نسبت به آنتنهای رایتل در سطح پایین تری هم قرار دارند برای سلامتی ضرر نداره؟ چک میشه اصولا استاندارد تجهیزات قبل از نصب؟
سلام. تبریزی های عزیز سایت کوچه باغ پشت سیلو الان وارد مدار شد. وضعیت شبکه داغونه. به گیرنده ها دست نزنید. :n07:
بله/ هر سایت هر ماه از طرف سازمان چک میشود. اگه نمیشد ولتاژ را بالا میبردیم برد هر انتن 10 کیلومتر میشد.نقل قول:
اگه میتونید و راهی هست متل قو و عباس آباد رو زودتر وارد مدار کنید
سلام. بر روی چشم .نقل قول:
3G ایرانسل و همراه اول - منطقه نصف راه تبریز
بالایی ایرانسل
پایینی همراه اول
مهندس ایمیل فراموش نشه جهت ارسال چیزایی که فرموده بودین
با سلام خدمت شما
الان شیراز پوشش بسیار خوبی داره واسه 3G اما چیزی که خیلی عجیب هست اینه که نه ایرانسل و نه همراه اول بلوار چمران رو 3G نمیکنند
آخه بلوار چمران یک منطقه بسیار مهم هست و هر روز تعداد بسیاری از اینجا عبور میکنند و این خیابان قسمت شمال شیراز رو به مرکز وصل میکنه
دلیل چی هست ؟
و یک سوال دیگه. الان بلوار فرهنگ شهر هم 4G شده اما پوشش بسیار ضعیف هست . بقیه ی سایت های فرهنگ شهر هم دارن تجهیز میشن ؟ تا کی پوشش 4Gکامل میشه در این بلوار ؟
پوشش 3G که بسیار عالی هست و سرعت دانلود بین 700 تا 1300 کیلوبایت هست
نه . یادم هست. پیگیر باشید . لطفانقل قول:
بعد من یه پیشنهاد داشتم شما بی زحمت یه وبلاگ راه اندازی کنید اطلاع رسانی های مهم دربراه قیمت و پوشش اونجا قرار بدید باز از انجمن خیلی بهتره... میشه روی مسایل شرکت هم تحلیل گذاشت کهاطلاع رسانی بهتر بشه :n40:نقل قول:
یه سری پست اون مثل اون اطلاع رسانی دربار اون جلسه گذاشتید خیلی کاربردی و آگاه کننده بود از اون دست اطلاع رسانی ها بیشتر بذارید چون ما واقعا از پشت پرده بی خبریم کما اینکه خودمون هم با این صنعت غریبه نیستیم و دانشجوی IT هستیم.
من بارها عرض کرده ام. بنده حقیر هیچ سمتی در ایرانسل یا همراه اول ندارم. نه وقت وبلاگ دارم ونه خیلی ایران هستم. هر موقع لازم باشه بچه های بالا به زور ما را ایران میاورند. ما اخراجی های مخابرات ایران هستیم.نقل قول:
سلام اقا رضا
منطقه ما خیلی BTS های کمی داره
نمیدونم شاید جنوب شهره این جوره
لطف میکنید بگید در منطقه ما ایا باز دکلی تجهیز میشه ؟
چند سایت در منطقه ما 3G - 4G شده ممنون
( تهران - هزاردستکاه - خیابان رحیمی )
عجب...نقل قول:
اپراتورهای کشورهای دیگه مثل ودافون یا اتصالات هم از تجهیزات چینی استفاده می کنند؟
بعد الان قیمتها وادافون ترکیه نسل سه یا چهارش چطوری؟ بسته های چند گیگی ارایه میده با چه سرعتهایی؟
اقا رضا قربون دستت تا از ایران نرفتی 3g شهر دورود رو که عرض کردم کلا سایت خاموشه رو واسمون ردیف کن . باتشکر
ببخشىد چرا با اسپىد تست سرعت دانلود دوشب است خطا مى دهد ونمى شد تست بگىرى دانلودم واقعا افتضاح شده است