چرت گفته من فشفشه 40رو دارمنقل قول:
شبا هم دانلود میکنم از حجم اصلی کم نمیکنه از فشفشه هم کم نمی کنه
Printable View
چرت گفته من فشفشه 40رو دارمنقل قول:
شبا هم دانلود میکنم از حجم اصلی کم نمیکنه از فشفشه هم کم نمی کنه
فکر کنم این دوستمون منظورش اینه که اگه نیترو فعال باشه این اتفاق میفته .نقل قول:
دوستانی که فشفشه فعال کردن : میتونن نیترو رو هم فعال کنن ؟
برعکس اینکار متاسفانه نمیشه ....
خب نیترو 12 مگ رو فعال کردم اینم تست از دو سرور داخل و خارج کشور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی فشفشه 03 روز و 40 گیگ داره یا هنوز نخریده با من تماس بگیره :D
مصرفم خیلی بالاست
--------
دوستانی که نیترو خریدن شب تو ساعت رایگان تست کن و بگن چقدر دانلود کردن
اینم بسته نیترو 12مگ ما:
پهنای باند مرکز رو به 12مگ ارتقا ندادن اومدن 12مگ میفروشن!
واقعا که!
مشکل اینه که خود های وب کمبود پهنای باند داره فشفشه هم که باعث میشه در طول 24 ساعت پهنای باند در حال استفاده باشه حالا هم که نیترو دادن!!! با چه هدف و برنامه ریزی معلومه دیگه!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
خوبه نخریدم،پهنی باند مرکز ما همون 4 مگ هس هنوز:n09:نقل قول:
تست دوباره نیترو 12 مگ ... سرعت بهتر شد
دوستان به سوال دارم ...
من ماه پیش سرویسم فعال شد . رفتم این ترافیک 40 گیگ ، 30 تومن رو گرفتم ولی میگفت باید 1 ماه صبر کنی ...
الان که میخوام دوباره فعال کنم میگه ماهه دیگه !
قضیه چیه ؟ باید سرویس 3 ماهه بگیرم !؟
دیشب به امید اینکه نیترو 12 مگ رو فعال کردم شروع به دانلود کردم دیدم نخیر های وب از ما زرنگتره از حجم اصلیم کم شد
آخه پشتیبانی اینقدر احمق ندونی نیترو شبانه رایگان داره یا نه :n15::n15:
به امید دانلود شبانه نیترو نگیرید که هیچ خبری نیست :n15:تف تو روحت های وب:n21:
نیترو شبانه نداره ... دیشب یک گیگم پرید :n21:
الان نیترو تموم شده ولی بازم نمیتونم فشفشه بگیرم ... زنگ زدم پشتیبانی گفت تماس میگیرم :n27:
سلام !
سرعت 512 چجوریه ؟! من الان دینامیت دارم سرعت دانلودم بیشتر اوقات دورور 900 میچرخه با IDM ! حالا میخواستم 512 بگیرم ! خیلی سرعتاشون فرق داره ؟! 1مگ چطور ؟!
ممنون.
سلام دوستان
بنده اینترنت مخابرات دارم
های وب وضعش چطوره؟
سرعت دانلود , وضع شبانه ؟ کدوم طرحش رو بگیرم ؟ ممنون
دوستان وضعیت های وب در مشهد چطوره؟سرعت دانلود 1 مگ و 2 مگ رو چند هست؟
سلامنقل قول:
512 و 1 رو 4 بسته میشن:n01:
512 رو 4 میبندن و سرویس 1 مگ رو 4 میبندن البته اگه پهنای باند های وب تو مرکز مخابراتی باز باشه 6 مگ هم میبندن.نقل قول:
برا دانلود سرویس 1 مگ پیشنهاد میشه.نقل قول:
-بستگی به مرکز مخابراتی شما داره اگه شلوغ باشه جالب نیس ولی اگه خلوت باشه کیفیت تا حدودی خوب هست.نقل قول:
-سرویس 2 مگ تایم رایگان نداره و سرویس 1 مگ با حجم 3 گیگ در ماه، 3ساعت تایم رایگان داره که میشه 2 گیگ دانلود کرد.
دست شما درد نکنه , تقصیر ما چیه؟نقل قول:
دیروز صبح رفیتیم سر کار شروع کردیم تلفن واب دادن , بعد مشترک تماس گرفته میکه نیترو فعال کردم!
من :n29:
بعد از ۵ دقیقه رفتم تو پنل مشترک میبینم بعله واقعا چنین چیزی هست
حالا بعد از ۶ ۷ سعت تازه به ما اطلاع دادن چنین چیزی هست
بعد از اون هم اومدن اعلام کردن که این جوری کار می کنه!
حالا ما داریم با مشترک صحبت می کنیم خودمون دقیق نمی دونیم کارکردش چیه باید ب مشترک توضیح هم بدیم!
بعضی موارد دیده شده اطلاعات مشترک بیشتر از کارشناس بوده در ورد نیترو :n02:
درک کنید تو رو خدا
تماس که می گیری , خواهشا , جو IT MAN نگیردتون و فک کنید کارشناس چیزی بارش نیست
به خدا اینقده ادم پرت و شوت تماس میگیره که دیگه حال و حوصل ای نمی مونه برای ادم تا بیاد با مشترک که چیزی حالیشه در حد خودش بر خورد کنه
وقتی می بینی کارشناس جوابی نداره بده دیگه سیریش نشین هی بگین وصل کن فلانی وصل کنید مسیولتون
دردی دوا نیمشه براتون , تا جایی که بتونیم خودمون کمکتون می کنیم.
باو هستن کسایی که رسوندنشو تا مرحله admin admin مودم ۱۰ دقیقه وقت می گیره:n09:
کندی سرعت تو بعضی مراکز پیش میاد ولی بیشتر مواقع مووشکل از نویز هست که روی خططون هست
بوده که تماس گرفتن گفتن کند سرعت داریم
team زدم به سیستمش دیدم اصلا idm نداره و داره با مرورگر دانلود می کنه !!!!
idm نصب کردم براش و دید که بعلهههههههه , حق با من بوده , کندی نداشتن , سرعتش با idm رفت رو 900 ولی همین اقا وقتی تماس گرفتن شاکی بود و می خواست در و دیوار های وب و بیاره پایین
بوده کسی که گفته موقع خرید به من نگفتین سرویستون ماهیانه حجمش اضافه میشه ( همون ماهی مثلا ۳ گیگ )
نشستیم لاگ تلفون شو گوش دادیم دیدم اشتباه می کنه , اتفاقا تاکید هم کردن بودن براش
حالا شاکی شده که به من نگفتین
بهشون گفتم می خواین لاگ تماس تون رو براتون email کنم؟
دید داره کم میاره گفت نه شما یه جوری به من گفتین که من متوجه نشم و سرویس رو انداختین به من !!!:n13:
قلت املایی داشت ببخشید دیگه خستم بود حوسله نداشطم
داداش این مرکز خواجه ربیع مشهد چرا پهنای باندتونو اضافه نمیکنید؟مرکز خواجه ربیع خلوت هم هستش ولی شما اومدین رو 4 مگ قفل کردین!!!نقل قول:
دوست عزیز میشه بگی چرا شرکت وقتی پهنای باند مرکز مخابراتی مارو افزایش نداده میاد سرویس 12مگ میفروشه؟نقل قول:
پهنای باند مرکز ما حداکثر 8مگ هست و من در بهترین حالت با اینکه خطم 12مگ آپ شده 7.7 مگ سرعت میده!!
زنگ زدم با همکارتون خانوم شهسواری صحبت کردم بعد از کلی جر و بحث بهش میگم چرا اینطوری سرویس میدید میگه سرعت 900-950 که گرفتید از نظر ما مشکلی نداره و اگه خیلی ناراحتی از این به بعد شما بسته نیترو نخر!!:n29:
واقعا جوابش خیلی قانع کننده بود برام:n08:
خواستی شماره عضویتم رو برات پ.خ میکنم با هم بررسی کنیم.
مرکزمون هم علامه طباطبایی قم هست.
به من میگن سرعت 460 از نظر اونا مشکلی نداره برا سرویس 8 مگ:n08:نقل قول:
اینا رو چرا به کارشناس میگی اخه؟ مگه چه کاری از دست ما بر میاد تو این شرایط؟نقل قول:
ما اینجا سپر محافظ شرکت در مقابل مشترک ها هستیم (تو سری خور مشترک )
وقتی اون بالا بالایی ها بدون توجه به این نکات و برای پول بیشتر میان همچین کارایی می کنن ما چه تقضیری داریم؟
به خدا همون لحظه که فهمیدم چنین چیزی اضافه شده به بقیه گفتم که بد بخت شدیم ,
۱:بعضی مراکز حالا کمبود پهنای باند داره خودش اومدن سرعت و بیشترم کردن , این یعنی یوز شاکی بیشتر و دهن ما سرویستر :n09:
۲:اصلا بعضی ها خطشود به زور ۲ مگ اپ میشه , نویز داره ازش می چکه:n02: , می یاد نیترو هم می زنه , بعد زنگ می زنه چرا من سرعتم پایینه , هرچی هم می خوای بگو نویز از داخلی منزلتونه , راضی میشه مگه؟ اصا وضیفه شرکته که بیاد نویز تو خونه شون ر برطرف کنه:n24:
مثل ی میمونه که رو ژیان بری فنیترو نصب کنی , خو نمیکشه خو :n02::n02:
سلامنقل قول:
من یک پیشنهاد برای هایوب فرستادم ولی هنوز خبری نشده!
شما که در شرکت هایوب کار میکنید میتونید این پیشنهاد را مطرح کنید:
میخواستم پیشنهاد کنم در قسمت "عملکرد کاربر" که ریز ترافیک مصرفی را بصورت کلی یا بصورت هر بار اتصال نشان میدهد، ترافیک مصرفی را بر حسب روز هم نشان بدهد
مثلاً
در تاریخ 1393/07/27 حجم دانلود و آپلود و حجم محاسبه شده چه مقادیری است و این مقادیر را در جدولی برای همه روزهای بازه زمانی تعیین شده توسط کاربر نشان بدهد
یه قانونی هست که مربوط به همون ۸ به ۱ هستنقل قول:
اگه شما بیای 1 مگابایت رو به 8 تقسیم کنی میشه میشه ۱۲۵ کیلوبایت
حالا این خط رو محدود نکردن و باز گذاشتن باقیش رو
چون قبلا خط شما شیر نشده بوده به اصطلاح و ۹۰۰ رو می کشیدی , الان هم که یه کم سرعت کم شده فک می کنید که شرکت موظف بوده اون سرعن ۹۰۰ رو به شما بده
منم خودم اول مثل شما فکر می کردم
اخه قبل از این که برم اونجا همیشه تو این انجم ها پلاس بودم
ولی وقتی توضیح هاتشون رو شنیدم قانع شدم
و اینم بدونید چون مکالمات ثبت میشه , کارشناسا نمی تونن خیلی چیزا رو به شما بگن
والا ایناش و اصلا به کارشناسا نمیگننقل قول:
فقط ما میبینیم که کمبود داره و مثل اینکه هر مرکزی کمبود پبدا می کنه سعی می کنن تجهیزاتشون رو افزایش بدن که فک کنم یلی طول بکشه
لااقل این چیزیه که من می دونم !
اگه کسی مشکلی داره , شماره کاربری شو برام پ.خ کنه ا فردا چک کنم
هر مشکلی داشت راست و حسینیشو جواب می دم بهتون , اخه توی مکالمات نیمتونیم یه سری چیزهارو به شما بگیم
مرکز مخابراتی صابری هستم اطلاع دارید وضعیتش چطوری هست؟نقل قول:
اینم تست سرعت بنده (سرور تست سرعت داخل ایران هست و مربوط به شاتل هست)
سرویس 8Mb هست
----------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز نمیدونم چقدر اطلاع دارید از این مسئله ولی حداقل نصف مشکل نویز خط مربوط به *بعضی* تکنسین های بیشعور مخابرات و dslam های زوار درفته isp هاست
البته خط بنده که تست سرعتم رو بالا گذاشتم روی 8 مگ به راحتی اپ میشه با snr 12 و سرعت در مواقعی که مرکز کمبود پهنای باند نداشته باشه تا 7-8 مگابیت میره و مشخصه که مرکز مشکل کمبود پهنای باند داره ...
در کل های وب نسبت به بقیه isp فعلا تنها مزیتی که داره همین فشفشه هست که اگر اینترانت اشتراکی رو تعداد بیشتری از شرکت ها ارائه کنند و رقابتی بشه دیگه مزیت این فشفشه هم کمرنگ میشه ...
تایید میشه :n09:نقل قول:
دوستان الان بالاخره ما هم از صبا بیایم های وب یا نه؟!فقط بخاطره فشفشه ی
اول که شاتل داشتم بعدش پیشگامان الان هم صبا اینم که قبر خودشو با اون محدود کردن مزخرف
شبانه کند گفتم بخاطره فشفشه بیام های وب نظر شما چیه؟
راستی من از وقتی که صبانت گرفتم هی نویز خطم بیشتر شده بعدش که زنگ زدم میگه مشکل
از نویز شهری که اصلا درست بشو نیشت واسه این کاری هست که انجام بدم؟
اخه یه چیزایی رفیقم میگفت تو مایه های کابل برگردون همچین چیزی درسته ایا؟
حاجی من از اولش که هیشکی تو مرکز ما مشترک های وب نبود سرویس داشتم از همون اول هر سرویسی بالاتر از 512 میخریدی رو 4 مگ قفل بود،این در صورتی که من از یه شرکت دیگه سرویس 12 مگ داشتم و حدود 12 مگ بهم سرعت میداد:n23:نقل قول:
مرکز صابری رو اطلاع ندارم یه ماهه دینامیت با حجم یه مگ بگیر برا تست.نقل قول:
زیاد رو فشفشه های وب حساب نکید! حجم دزدی داره
اقا کسی فشفشه 40گیگ 30روزه نداره بخریم ازش؟
این بای وب فقط به فکر سود خودشه،الان همه شرکتا 10 مگ تا 16 مگ اضافه کردن،بعد بای وب می گه 3 تومن بدین واسه یک روز 12 مگ :n08:
حلا اونم هیچ 3 تومنو میدی شبانه رایگان نداره به چه دردی میخوره 100 مگ هم داشته باشی با حجم محدودنقل قول:
همین 8 مگش هم پهنای باند کم دارن !
تازه اینها مربوط به پهنای باند داخل ایران هست!
و این هم با المان:
دوست عزیز وقتی یه نفر زنگ زد 2 نفر زنگ زد و دید چیزی بلد نیست باید از سرپرست بخش پشتیبانی بخواد براشون توضیح بده اگه اونم بلد نبود باید از بالا دستی خودش بخواد اما متاسفانه تو ایران که اینطور نیسنقل قول:
میگه خودم سرگرمش میکنم تا میگی سلام میگه برو خط تلفن رو از دم خونه چک کن :n02: میگی چک کردم بعد میگه برو تلفن رو مستقیم وصل کن :n02: و...... هیچکی کار خودشو انجام نمیده و این مشکلات ادامه داره و تمام بشو نیست
اینم بگم که مسئولی که مقصر اصلی این بی نظمی ها که وقتی یه سرویس جدید اضافه میشه و اینطور مشکلاتی پیش میاد مدیریت و مسئولی هستش که متاسفانه متاسفانه کار خودشون رو انجام نمیدن
اگه بیان برا همه پشتیبانا قبل از اینکه سرویس رو تو سایت بزنن برا همه توضیح بدن که این سرویس یا بسته جدید که زدیم این مشخصات و این ویژگی ها رو داره این مشکلات پیش نمیاد
امیدوارم که منظورمو متوجه شده باشی :n11:
سلام دوستان آقا من می خوام ازوایمکس بیام به دی اس ال نمی دونم های وب بگیرم یا آسیا تک بعدشم آقااین که ایشون گقته( سرویستون ماهیانه حجمش اضافه میشه)یعنی چی؟