نقل قول:
سلام
همین لغت << تا >>>> منو کشته تا یعنی اگر همه شهر مشهد دانلود نکنند تازه میشه این سرعت ماکس تا تا
Printable View
نقل قول:
سلام
همین لغت << تا >>>> منو کشته تا یعنی اگر همه شهر مشهد دانلود نکنند تازه میشه این سرعت ماکس تا تا
اگه بشه با سرور های GameRenger هماهنگ باشید که خیلی خوبنقل قول:
اینم کل پینگ های من با سرورها :
Down به معنی پینگ بسیار بده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس جان اینا رو ما نمیفهمیم !! MPLS چیه ؟ نقطه به نقطه چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
آقای مهندس میدونم بستگی به طرح داره , ولی الان همه طرح ها روی 90 محدود هست , تازه دارم میگم خیلی شب ها همین 90 هم نیست , میشه 30 - 20
این تو برنامه کاری شرکت هست و احتمالا دوستان نظر بدن یکی دوبازی مناسب و جذاب بتونیم در شبکه قرار بدیمنقل قول:
سرورهای این گیم در ایران هست یا خارج کشورنقل قول:
مهندس از طرح های جدید خبری نمیدی؟ قیمت سرعت؟
دوست عزیز محدود نیست در ثانی اگر دقت کنید شب سرعت کاهش پیدا میکنه اونم بخاطر ترافیک بالای شب رایگان هانقل قول:
آقا اميد گلنقل قول:
گمونم مهندس فقط مشكل سرعت شما رو حل كرده
ولي بخدا ماها هنوز بدجوري سرعت دانلودمون افتضاحه
این یعنی چی الان ؟نقل قول:
یعنی برای 1 مگ نا محدود من باید ماهی 270 هزار تومن پول بدم ؟
1 M 2,700,000 4,050,000 1,800,000 2,700,000 3.150.000 4.500.000 2.100.000
این یعنی چی ؟ خوب چرا نرم 3 مگ طرح الماس نگیرم ماهی 180 ندم ؟
حرف ما اینه که 1 مگ بدید ماهی 60 حساب کنید شما میگید 1 مگ بگیرید ماهی 270 تومن !!
اعلان میکنیمنقل قول:
البته که خارج از کشور . ( سیدنی استرالیا ) :n26:نقل قول:
البته یک گیم نیست . کلی گیم هست بر پایه سرور این نرم افزار قابل اجرا هستند
یعنی اینکه اینترنت با عرض باند تضمین شده قیمتش همینهنقل قول:
سرعت در adsl بعلتت شیر تضمین شده نبوده و تا سقف سرعت در نظر گرفته شده نوسان دارد
آقای مهندس جواب من چی شد ؟نقل قول:
بعدشم این آدرسی که شما دادید که مال مخابرات استان تهرانه !!
پس اینا چرا قیمتاش تو مخابرات خراسان رضوی موجود نیست ؟
نه آقای اینم مشکل پینگ دارهنقل قول:
خوب از لحاظ ما مشکلی نیست شما تضمین نشده 1 مگ همون 60 تومن به ما بدید -- مثل قدیم که نامحدود داشتیم تضمین نشده هم بود !! بین 50 تا 60 نوسان داشت همونو بدید ما راضی ایم !!نقل قول:
نظر تون پیه همین بازی GameRenger اگر مجاز هست در خراسان راه اندازی کنیم ؟
:n02:نقل قول:
واسه من مهمترین چیز پینگ و کیفیت خطه . نه سرعت .
قبلا 128 نامحدود که داشتم ( سرعتش 16kb/s بود ) هیچ مشکلی با پینگ و اینجور حرف ها نداشتم.
خیر سرمون الان 2 مگــــــــ داریم ولی نمیشه 5 دقیقه تو سرور گیم بازی کرد . اینقدر که پینگ بالاست
ایران کلا همینه بیشترین هزینه کمترین سرعت نسبت به دنیا. ۱۷۰ شدیم کلی زحمت کشیدیمنقل قول:
نقل قول:
ای خداوند بزرگ من و این لحظه از روی زمین محو کن
آقای مهندس به خدا سرعت هممون شب محدود میشه , به جون خودم محدود میشه , آخه عزیز دل مگه چند ماه پیش شب ترافیک بالا نداشت , چرا اون موقع سرعت خوب بود
خب یه هزینه کوچیکی هم ماهانه واسه شبانه رایگان بگیرید , اما در عوض همیشه سرعت خوب باشه . دیگه نمیدونم چی بگم به خدا
آقای مدیر محترم الان ما مشکلات خیلی مهمتری از گیم هم داریم همونطور که گفتم ظاهرا سرعت بعضیا خوب شده ولی الان بقیه افتضاح حتی نمیتونم آپدیت های ضروری سیستم عامل و آنتی ویروس رو انجام بدم بیایید مشکل سرعت همه کاربران چه عضو این سایت باشند یا نباشند حل کنیم بعدا به سایر مسایل هم پرداخته میشهنقل قول:
همین جا هم هستنقل قول:
سرویس ip فایل را دانلود کنید
مهندس Game Renger بازی نیست .نقل قول:
یک نرم افزار هست که به بازیکن ها این قابلیت رو میده که از نقاط مختلف دنیا به هم وصل بشند برای بازی.
این تو طرح جدید قرار داره تا دوهفته دیگه صبر کنیدنقل قول:
ما که وارد نیستیم ؟نقل قول:
شما راهنمایی کنید
جناب مهندس فقط این تعرفه ها رو برای اینترانت نزارید آخه چیه ایناااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!:n04:
بابا اینقدر نامید نباشیدنقل قول:
اینا برای این بود که بدونید تعرفه خانگی شیر شده با تجاری تضمین شده متفاوت است اینگه دوستان اعتراض میکنند و میگن حتما 2 مگا فیکس لازم هست قیمتش هم اینهنقل قول:
مهندس فقط توی این طرحهای جدید تقلب نباشه مثل الآن:n16:نقل قول:
بین 50 تا 60 یعنی 512kb/s و 400 kb/sنقل قول:
عزیز من چند ماه کجا بود دو هفته قبل از اینکه سر و صدای اعتراض طلایی ها بلند بشه همه چیز عالی بود همه بچه ها بسته به طرح و محل سکونتشون از یک گیگ تا 4 گیگ دانلود داشتند ولی الان چی؟؟؟ به محض ورود به ساعت شبانه بلافاصله سرعت افت میکنه اینا چی فکر کردن با خودشون اینطوری بهانه میارننقل قول:
دوست عزیز تقلب چیه ؟نقل قول:
مطمئن باشید شفاف اطللاع رسانی میشه
مهندس اون دفعه هم تلفنی بهتون عرض کردم . شما باید با کارشناسان مجموعه تون صحبت کنید و راه های بهتر رو بررسی و رفع کنید .نقل قول:
همون کارشناسانی که حتی نمیتوند یک کاربر رو از مشکلی که داره قانع کنند . به خدا همشون دارند حقوق مفت میگیرند اونجا .
نمیشه که این همه فکر و دغدغه رو شما خواسته باشید حل کنید .
به نظرم باید رس اونا رو کشید . :n26:
نقل قول:
دوستان اگه راضی میشن فردا همه سرعتها را در 768kb/s محدود کنیم دوستان راضی بودن ادامه بدیم ؟
بابا باشه تضمین شده چرا اینقدر قیمت بالاست؟؟؟؟؟ اینترانت که دیگه خرجی نداره نکنه برای اینم باید از خارج پهنای باند بخرید؟ :n04:نقل قول:
نقل قول:
:n16:
آره عزیز من خودم هم 3 گیگ دانلود داشتم , ولی الان بعضی شب ها حتی یه سایت و هم نمیتونم باز کنم چه برسه به دانلود , الانم که میبینی هرچی میگیم یه چیز دیگه میگن
خیلی از طلایی ها هم سرعت درست ندارن جز عده کمینقل قول:
درواقع همه چی دست به دست هم میدن از دست مخابرات در بری
چطور توی همه کشورای دنیا اینترنت با سرعت بالا و قیمت عالی واگذار میکند ولی واسه شما ممکن و اقتصادی نیست؟ تازه اونا که سرمایه داری هستند و بیشتر به فکر منفعت و درآمد!نقل قول:
نمیگم اروپا و آمریکا بلکه حتی نت ایران قابل مقایسه با کشور های در حال توسعه هم نیست. من خیلی از فامیل و دوستانم خارج از ایران زندگی میکنند وقتی میگم بهشون با چه سرعتی آن میشم و چه مبلغی بابتش می پردازم میخندند
دوست عزیز مشگل ping یک مشکل خروجی و ورودی اینترنت کشور میباشد بایستی طور دیگه با عممل کرد و مشکل را پیگیری کردنقل قول:
مهندس
نود درصد كاربراي اينترنت نميدونن دانلود شبانه يعني چي اصلا
بياين يه لطفي بكنين اقلا ده نفر كه كه ميان تو اين سايت و به سرعت شبانه
اعتراض دارن رو درست كنين نه كه فقط چون اميد ميخواست كمپين اعتراضي راه بندازه
فقط مال اونو روبه راه كنين و بقيه رو آدم حساب نكنين
حالا چون ما سر كار ميريم و صبحها نميتونيم بيام اعتراض كه دليل نميشه به ما بي محلي كنين