يعني نسخه 5 اين بازي واقعا يه ماه ديكه واسه pc مياد? خيلي خوش آمد سيستم رو هم واسش ميبرم بالا فقط بياد باقيش با ما راستي اسمش جيه?نيكو كه داخلش نيست?از آي وي ها كسي داخلش هست?
Printable View
يعني نسخه 5 اين بازي واقعا يه ماه ديكه واسه pc مياد? خيلي خوش آمد سيستم رو هم واسش ميبرم بالا فقط بياد باقيش با ما راستي اسمش جيه?نيكو كه داخلش نيست?از آي وي ها كسي داخلش هست?
چرا نیکو رو هم میبینی ولی باهاش کاری نداری.11فروردین فک کنم ریلیز میشه.نقل قول:
4 تا دي وي دي هست يا بيشتر?
از اساتید کسی میدونه چرا توی بازی دوربینش همش تلو تلو میخوره؟؟؟
خیلی رفته رو اعصابم
اگه نمیشه کاریش کرد بگید تا بازیو از رو سیستم منهدم کنم...
نقل قول:
دوست عزیز مشکل از کرک بازیه همین
نه فک کنم 2dvd بیشتر نیسنقل قول:
2 تا دي وي دي باشه كه بدرد نميخوره بخشكي اي شانس
نقل قول:
ممنون
ولی این مشکلو چجوری حلش کنم؟
کرک بازیرو که درست کپی کردم...
دوست من مشکلات نصب و ... رو در تاپیک خودش مطرح کنید خواهشا !
..........
مورد بعدی خیر این نسخه 5 نیست این دوتا Download content بوده که چند ماه پیش واسه 360 اومده بود و در اصل زیر مجموعه نسخه 4 هست ( یعنی شهر و ... یکی هست فقط داستان بازی کاراکتر اصلی بازی و ماشین ها و ... تغییراتی درشون ایجاد شده
وگرنه بقیه چیزهای از نظر گرافیک و فیزیک و ... یکی هست چون DLC برای جی تی ای 4 هست و یه نسخه جدا مثل Vice city و ... نیست که زیر مجموعه نسل 3 جی تی ای باشه !
...........
Episode's From Liberty City در 30 مارچ ریلیز خواهد شد برای پی اس 3 و پی سی یعنی 20 روز دیگر ! ...
سلام چرا دیگه بروسی برام ایمیل نمیزنه که فلان ماشینو براش بدزدم؟؟
فکر نمیکنم همه ماشینارو براش برده باشم کلا فکر کنم 4-5 تا ماشین برده باشم ولی دیگه اصلا خبری ازش نیست
تازه استیو که دوست بروسیه هنوز بهم زنگ نزده چرا؟
این بازی در Liberty City یا همان New York اتفاق می افته و هر کسی هم خواست این بازی رو بخره بره به این سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین مشکلو یه بار داشتم ولی یه ذره مراحل اصلی رو رفتم درست شدنقل قول:
راستی بچهها بهترین راه برای ورداشتن سیو چیه؟
میخوام ویندوز ویستا رو عوض کنم یه سون نصب کنم یه بار سیو هارو از اکسپی ورداشتم برا ویستا نتونستم باشون کار کنم بهترین راه چیه؟
از کجا و به کجا ممنون میشم توضیح کامل بدین
تنوع اسلحه هاي اين بازي خيلي كم بود و ضمنا اصلا خوب تير اندازي نميكنن يعني نواختشون خيلي كنده مقايسه كنيد با سري بازي call of duty اسلحه هاش مثل بلبل مينوازن
الان این تاپیک بازیه؟
میگم دوستان من بازی رو الان نصب کردم ولی کرکش مشکل داره طبقه معمول
کرکی که کار کنه سراغ ندارید؟
اینو با callof dutyمقایسه میکنی:18:نقل قول:
با سلامنقل قول:
من با این کرک بازی رو روی 2-3 تا سیستم بدون هیچ مشکلی اجرا کردم.شما هم یه امتحانی بکنین::46:
فقط یادتون باشه که هر 3 تا فایل رو تو محل نصب بازی کپی کنین.کد:http://hpk34.persiangig.com/other/Crack.rar
----------
دوستان من پچ 1.0.3.0 رو نصب کردم بجای اینکه بازی بهتر بشه بدتر شد می خواستم بدونم چطوری میتونم پاکش کنم؟؟
این پچ سیو هاش میره تو My Documents ولی قبل از نصب پچ حدود 30 درصد بازی رو سیوشو توی Application Data دارم.اگه پچ رو پاک کنم دوباره میتونم از این سیو استفاده کنم؟؟
اصلا چطوری میشه سیو بازی رو وقتی ویندوز عوض میکنی یا اینکه بازی رو دوباره نصب میکنی ازشون استفاده کنی؟؟
با تشکر:40:
من مراحل اصلی رو تموم کردم دارم مراحل فرعی رو انجام میدمنقل قول:
بروسی به محض این که یه ماشینو براش ببری سریع میل میده من فکر کردم اون که بده بروسی هست رو میفرماییدنقل قول:
ممکن هنوز آخرین ماشینی که خواست رو براش نبرده باشین اگه مطمئنید که تا حالا چند تا ماشین براش بردین برین تو قسمت stats و بعد score ببینید واقعاً همونقدر ماشین اونجا هم زده یا نه
من هیچ وقت میلا بروسی رو تا مطمئن نمیشدم ایمیل بعدیرو میده پاک نمیکردم شما هم اگه هنوز ایمیلشو درین یه سر بزنید به اون جا که گفت یا یه بر اکتیو کنید ببینید هست هنوز اون ماشین یا نه
بچها چی شد؟ برا سیو من چی کار باید بکنم؟ کجاهارو باید سیو هارو بردارم؟
ممنون برادرنقل قول:
با سلام
من با این کرک بازی رو روی 2-3 تا سیستم بدون هیچ مشکلی اجرا کردم.شما هم یه امتحانی بکنین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وال دیگه خسته شدم این 4 تا دی وی دی رو اینقد نصب کردم
این دفه ریختم با اینا هم تست میکنم
برادر در مرورده این بازی دقیق نمیدونمنقل قول:
دوستان من پچ 1.0.3.0 رو نصب کردم بجای اینکه بازی بهتر بشه بدتر شد می خواستم بدونم چطوری میتونم پاکش کنم؟؟
این پچ سیو هاش میره تو My Documents ولی قبل از نصب پچ حدود 30 درصد بازی رو سیوشو توی Application Data دارم.اگه پچ رو پاک کنم دوباره میتونم از این سیو استفاده کنم؟؟
اصلا چطوری میشه سیو بازی رو وقتی ویندوز عوض میکنی یا اینکه بازی رو دوباره نصب میکنی ازشون استفاده کنی؟؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی معمولا بازی ها یا تو فولدر نسبشون تو چرگرام فایلز فایل ها رو نگه میدارن یا تو داکیومنت خودتون یا shared socuments
در مورد آپگرید هم گمون نکنم داونگرید بشه کرد! مجبورید از اول بازی رو نصب کنید ولی اول ببینید سیو ها کجان اونا رو نگه دارید بعد پاکش کنید بازی رو
معمولا تنظیماتی هم کرده باشید توی خوده فولدره بازی یا داکیومنت نگه داشته میشه اونا رو هم خواستید کپی کنید
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
آهان یادم اومد برادر موقعه پاک کردنه بازی هم میپرسه سیو ها رو پاک کنه یا نه بزنید No
یه نیگاه به مسیج هام کردم دیدم که اسیتو برام عکس یه موتور رو فرستاده (ماله خیلی وقته پیشه) حالا من چطور میتونم محل این موتور روپیدا کنم روی نقشه؟؟؟نقل قول:
برو 3 صفخه قبل صفحه ی 876 عکسه محل موتورهارو انداختمنقل قول:
نقل قول:
اقا با این سیستمی که من گفتم نشد و همش هنگ میکنه انگار داری اتاری بازی میکنی کمکککککککک
اهان پس منظورت از اون پیام خصوصی اینجا بود؟؟:دینقل قول:
خوب شما اون سه تا پچی که برای آپدیت هست رو دانلود و نصب کن
+ آخرین ورژن کارت گرافیکت رو هم نصب کن
تا حدودی بهتر میشه....
البته این مشکل افت فریم برای همه هست
فکر نکن که الان من مثلا دارم با فریم ریت بالا بازی میکنم
برای منم فریم ریتم روی 30-33 هستش
این محل تمام ماشین های استیونقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم اون موتوری که استیو گفترو بگو تا بتونم راهنمایی کنم بعدم این لینک نقشه کامل بازی که همه چی توشه نه تنها ماشین و موتورای استیو بلکه jumpها و کبوترا و همه چی حتی برا کبوترا عکس شونم زده میتونین کامل ببینین هر دفعه رو هر چی میخواین کلیک کنین رو نقش نشون میدهنقل قول:
کد:http://www.gta4.net/map/
سلام
دوستان من تازه رسیدم جایی که باید بین پلی بوی و اون مرد سیاه یکی رو بکشی و اون مرد سیاه رو کشتم بعدش که ایملشو چک کردم تو جواب ایمیلش ازش معذرت خواهی کرد.
اشتباه کردم پلی بوی رو نکشتم؟؟؟چه فرقی میکنه کدومو بکشی؟؟؟
فرق میکنه اگر پلی بوی رو بکشی خونش مال تو میشه و با اون سیاهه هم دوست بشی برات تو عملیات ها نیروی پشتیبانی میفرستهنقل قول:
بازم سلام
Electronic-Arts عزیز ممنون بخاطر توضیحتون.:11:
من الان رسیدم به جایی که فقط پکی مونده ولی وقتی میرم پیشش پیغام میده که اول باید smart shoes رو بپوشی.
میشه بگین باید کجا برم و چه نوع لباسی بپوشم که بتونم وارد این مرحله بشم؟؟؟ :41:
تو لباس فروشیها برو..یک کت و شلوار مشکی (همراه با کراوات) با کفش مشکی بپوشنقل قول:
بعد برو سراغش.....
راسی یادم نمیاد برای پکی نیاز به اینکار بوده باشه ولی به هر حال شما همن کاری که گفتم بکن
نقل قول:
حتما اون قسمتی هست که میره عروسی
چون من یادم بعد این که لباس میپوشه میره تو کلیسا فکر کنم عروسی Roman باشه
من تا حالا چند دست کت و شلوار عوض کردم ولی بازم واردش نمیشه.:41:نقل قول:
تو لباس فروشیها برو..یک کت و شلوار مشکی (همراه با کراوات) با کفش مشکی بپوش
بعد برو سراغش.....
راسی یادم نمیاد برای پکی نیاز به اینکار بوده باشه ولی به هر حال شما همن کاری که گفتم بکن
یادمه که چند مرحله قبلشم باید با کت و شلوار وارد یه ساختمون میشدم که اونجا تو نقشه علامت i رو زده بود بعدش با یه نفر تو ساختمون صحبت کردم که باید موقع صحبت کردن از رو صندلی بلند میشدم و میکشتمش و رو میزش یه چیزیرو ورمیداشتم بعدشم سه تا ستاره پلیس میافتادن دنبالم.
فکر کنم اینی که شما میگین مال اون مرحله باشه.:10:
فکر نکنم به اونجا ها رسیده باشم تازه 38-39 درصد بازی رو تموم کردم.:13:نقل قول:
حتما اون قسمتی هست که میره عروسی
چون من یادم بعد این که لباس میپوشه میره تو کلیسا فکر کنم عروسی Roman باشه
کسی از دوستان دقیق یادش نمیاد من باید چیکار کنم که وارد این مرحله بشم؟؟:10:
سلام......کت رو که پوشیدی...کفشت هم باید عوض کنی.......یه کفش مردونه مشکی هست اون رو بپوش......کفش دیگه ای هم هست که مشکی هست اما یه کم اسپرته...احتمالا شما الان اون پاته........کفشت رو عوض کنی حله..نقل قول:
من الان رسیدم به جایی که فقط پکی مونده ولی وقتی میرم پیشش پیغام میده که اول باید smart shoes رو بپوشی.
سلام دوستان .
این سایه هاش خیلی بدجوره نمیشه یه کاریش کرد بهتر بشه ...
الان shadow سر low هستش وقتی هم رو medium میزارمش فرقی نمیکنه !
پچ هم ریختم ...
مشکلی از لحاظ پچ نیست .
آخرین درایور هم نصبه .
با سلام اين بازي تو سرويس پك 2 xp هم اجرا ميشه
چون براي من ارور ميده راهي هستش
نه باید سرویس پک 3 کنی...خیلی هم ساده هست یه مسیر داره...که اون 200 رو به 300 تغییر میدی....توی این تاپیک هست...منم میگیردم اگه پیدا کردم برات میزارم..نقل قول:
با سلام اين بازي تو سرويس پك 2 xp هم اجرا ميشه
چون براي من ارور ميده راهي هستش
ویرایش...........
بیا داداش پیداش کردم..............
اين كارارو با دقت بكن......
start > run > type “regedit”
2: (Make a backup of your registry (just in case
3: "Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\C ontr ol\Windows
4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
5: Close registry editor
6: Reboot
بچه ها کسانی که وارد ترن یه چک کنن ببینم جایش مشکل نداشته باشه...
:40:سلام :40:
ممنون:11: مشكلم:27: حل شد:10:
سلام
من بازی رو به 56 درصد رسوندم
اما دیگه ماموریتی نیست
به roman هم زنگ زدم اما نتیجه نداد
آخرین ماموریت هم ماموریت اون یارو که از تلفن عمومی بهت میگفت باید چند نفرو بکشی
الان باید چه کاری انجام بدم؟
نه بابا هنوز کلی کار داری...یه کم صبر کن بالاخره یه نفر بهت زنگ میزنه..نقل قول:
کل ماغموریت های بازی فکر کنم 96تاس.... و تا 60 درصد پیش میره(به شرطی که هیچ مامویت فرعی رو انجام ندی...)
اون تلفن عمومیه جز ماموریت های فرعی هست
دوستان سلام
من GTA Vice City و GTA San Andreas رو بازی کردم بعد از اینا دیگه چی منتشر شده ؟
همینی که شما الان تو تاپیکشی دیگه iv....نقل قول:
دوستان سلام
من GTA Vice City و GTA San Andreas رو بازی کردم بعد از اینا دیگه چی منتشر شده ؟