سلام
من سوالي از شما دوست عزيز نداشتم :46:
فقط ميخواستم بگم به مديران اين تاپيك كه
تو صفحه اول كه اسم افرادي رو كه تو صندلي نشستند نوشتين
اسم آقاي Shahin king رو ننوشتين :41:
فك كنم يكي دو نفر بعده آقا ميثم بود
:10:
Printable View
سلام
من سوالي از شما دوست عزيز نداشتم :46:
فقط ميخواستم بگم به مديران اين تاپيك كه
تو صفحه اول كه اسم افرادي رو كه تو صندلي نشستند نوشتين
اسم آقاي Shahin king رو ننوشتين :41:
فك كنم يكي دو نفر بعده آقا ميثم بود
:10:
نقل قول:دوست عزيز تو اين دنيا هيچي براي هميشه نيست . اين نوع تاپيك ها بدون اداره كننده پيش نميره .نقل قول:
اين تاپيك هم مال من نيست كه . من فقط كمك كردم تا بهتر بشه . بعد از من هم حتما بهتر ميشه .
اگه هم قفل بشه براي هميشه نخواهد بود . تا وقتي كه يكي ديگه بياد جاي من .....
اسم اقا شاهين هم اضافه ميشه . اشتباه شده . ممنون كه تذكر دادي .
بهروز جان می خواهی من بیام جات(شوخی.من اگه اینکاره بودم که ...).!!!!!!!!
سوالام.
1- cd هات رو تو چی نگه می داری؟(کیف cd یا جلد ضد خش یا...)
2- چه غذاهایی بلدی درست کنی؟
bahdar:
بهروز جان می خواهی من بیام جات(شوخی.من اگه اینکاره بودم که ...).!!!!!!!!
سوالام.
1- cd هات رو تو چی نگه می داری؟(کیف cd یا جلد ضد خش یا...) تو جلدش ، اگه نداشت تو نایلون
2- چه غذاهایی بلدی درست کنی؟ ماکارونی با قارچ:31:
AaVaA"
:18::18::18::18:
من این الان دیدم...یعنی اینا
همه غیر معمول کامپیوترشونو خاموش میکنن:18::18::18:؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=141664&highlight=%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA+%D9%85%D8%A7%D9%88%D8%B3&page=2
Sorry حواسم نبود ، منظورم کیبورد بود...
سلام
شنا بلدي ؟
به نظرت اين تاپيك روز جمعه بسته ميشه يا ادامه ميده ؟
ممنون
بهروز
Behroooz:
سلام
شنا بلدي ؟ کلاس چهارم دبستان 11 طول رفت و برگشت ایران سونا رو رفتم ... همه از استخر اومده بودن بیرون منو نگاه می کردم ؛اومدم بیرون آب رفته بود تو مغزم:31:
دو سال پیش هم تو تیم شهر واتر پولو بودم...
داداشم هم مربی شناس:11:
به نظرت اين تاپيك روز جمعه بسته ميشه يا ادامه ميده ؟ فکر کنم بسته شه:13:
ممنون
بهروز
تا حالا كف سراب نيلوفر رو با عينك غواصي نگاه كردي؟
سراب نیلوفر؟آقا بهروز داری سوالا رو بومی میکنیا:46:!نقل قول:
!
به عنوان سوال:
این سراب نیلوفر کجاست؟
روزی جند بار به متفرقه سر میزنی؟
تا حالا کدوم انجمن اصلا نرفتی؟
تا حالا كتك ميل فرمودي از دست بابات ؟
داداش كوچكتر از خودت داري؟
مي خواي ارزو كنم خدمت بيفتي عجب شير؟
سلام بالاخره دلم نیومد بدون سوال ولت کنم...
یه چنتا سوال ازت دارم....
1- از اینکه به عنوان آخرین صندلی نشین هستی ، چه حسی داری؟
2- آیا خودتو تو این امر مقصر میدونی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- میخوای خودکشی کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- اصلا منو میشناسی؟
5- اگه دستت به من برسه منو میکشی؟ چه کار میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- میدونی قیمت تخممرغ الان چقدره؟
7- نظرت راجع به تیم ملی چیه؟ مخصوصا اون مربیش؟ و اینکه این آواتاری که گذاشتی عکس کی بید؟
8- برنامه دو روز پیش را دیدی؟ که قلعه نوعی با فردوسی پور و حاج رضایی و ذوالفقارنسب بودن؟ نظرت راجع به صحبتهای ردوبدل شده چی بید؟
9- صندلی نشینینگا...آخرینینگا....پرید نگا...خوشحالینگا.................م تونی ترجمه کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- چرا این بهروز اینقدر گله؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا این ووکمن اینقدر شوخه؟ راستی این ووکمنو دیدی از نزدیک؟
از بهروز و ووكمن عزيز بابت اين مدت همكاريشون تشكر ميكنم.
در مورد آينده صندلي داغ هنوز هيچ تصميمي اتخاذ نشده. بايد فكر كنم و جوانب رو بررسي كنم تا تصميم نهايي رو كه به زودي اعلام ميشه بگيرم.
ممكنه خودم اين تاپيك رو اداره كنم. ممكنه موقتا عزيزان ديگراي به همكاري دعوت بشن. ممكنه يه مدت تاپيك قفل بشه تا اوضاع رو به راه بشه و ممكنه تاپيك براي هميشه قفل بشه و به خاطره ها بپيونده.
تا موقع تصميم گيري خودم حواسم به تاپيك هستش. ممنون
نقل قول:
سعيد جان همه ي حالت هارو حدس زدي بجز يكي : شايد تاپيك قفل نشه و بدون مديريت ادامه به كار داشته باشه وهرج ومرج و .............. كه خوراك منه :31:
نه عزيز خيالت راحت اينجوري نميشه. مطمئن باش يكي از اون حالاتي كه گفتم اتفاق ميفتهنقل قول:
نقل قول:
شوخي كردم.
ولي خداكنه ادامه داشته باشه.چون واقعا تاپيك جالبيه.
موفق باشيد :11:
ممنون عزيز. خواهشا تاپيك رو منحرف نكنيد. از دوست صندلي نشينمون سوال بپرسيد
حالا چرا بايد تو دوران صندلي نشيني Lo V A B اين اتفاق ها ميوفتاد.........طفلي
1.
دوست داري تو يه كشور ديگه غير از ايران بدنيا ميومدي؟
نقل قول:
سعید جان بهتره اخر هفته تاپیک رو برای مدتی قفل کنی تا هم مشکل تو حل بشه هم من .
موفق باشی .
بهروز
تکرارینقل قول:
خیر به تمدن 7000 ساله ی ایران افتخار می کنم:11:
تو سراب نیلوفر شنا نکردم ، فقط یه بار داداشم از تو قایق با لباس هولم داد تو آب:31:نقل قول:
1. کرمانشاس دیگه!!نقل قول:
2.اولین کاری که بعد از ورود به انجمن می کنم دیدن پست های جدید هستش ، که شامل متفرقه هم می شه
3.لینوکس فکر می کنم...
دوست عزیز تا فصل شنا تموم نشده برو تو سراب نیلوفر و یا سراب یاوری شنا کن ببین چه صفایی داره
ما یک بار تا سراب یاوری پیاده رفتیم .
از این کار ها میکنی ؟
آقا مهدي:
سلام بالاخره دلم نیومد بدون سوال ولت کنم... در خدمتم
یه چنتا سوال ازت دارم....
1- از اینکه به عنوان آخرین صندلی نشین هستی ، چه حسی داری؟
من اصلا" حس ندارم:19:
2- آیا خودتو تو این امر مقصر میدونی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرگز ، به من چه...:31:
3- میخوای خودکشی کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از شکست عشقی ؛
4- اصلا منو میشناسی؟
تقریبا"
5- اگه دستت به من برسه منو میکشی؟ چه کار میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ، چرا؟
کالبد شکافیت می کنم :21:
6- میدونی قیمت تخممرغ الان چقدره؟
80؟:31:
7- نظرت راجع به تیم ملی چیه؟ مخصوصا اون مربیش؟ و اینکه این آواتاری که گذاشتی عکس کی بید؟
به قول کرمانشاهی ها: والا تیم ملی خوبه ولی اگه بهتر باشه بهتره:27:(بعضیا این جوری مصاحبه می کنن)
من عاشق قلعه نوعیم ، توهین ممنوع
نمی دونم!
8- برنامه دو روز پیش را دیدی؟ که قلعه نوعی با فردوسی پور و حاج رضایی و ذوالفقارنسب بودن؟ نظرت راجع به صحبتهای ردوبدل شده چی بید؟
این که فردوسی پور با خانومش پدرخوانده و مادر خوانده های فوتبال ایران هستند.....(توضیح بیشتر هرکی خواست تو پ.خ)
9- صندلی نشینینگا...آخرینینگا....پرید نگا...خوشحالینگا.................م تونی ترجمه کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه:13::31:
10- چرا این بهروز اینقدر گله؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا این ووکمن اینقدر شوخه؟ راستی این ووکمنو دیدی از نزدیک؟
منم تو کفم!
چون کرمانشاهیه...
قرار بود ببینم ، نشد ... بــــــه زودی
Behroooz:
تا حالا كتك ميل فرمودي از دست بابات ؟ آره ، البته خیلی وقته نه...
داداش كوچكتر از خودت داري؟ نه ، یه دونه 24 سالشو دارم
مي خواي ارزو كنم خدمت بيفتي عجب شير؟ معافم
Behroooz:
دوست عزیز تا فصل شنا تموم نشده برو تو سراب نیلوفر و یا سراب یاوری شنا کن ببین چه صفایی داره
ما یک بار تا سراب یاوری پیاده رفتیم .
از این کار ها میکنی ؟ پیاده نه ، ولی 1 بار از دره خونه تا سراب نیلوفر با دوچرخه رفتم و برگشتم ، تجارب زیادی کسب کردم:27:(می دونی که...)
من هم یک بار تا سراب نیلوفر با بچه ها با دوچرخه رفتیم موقع برگشتن دوچرخه من پنچر شد . تا کرمانشاه با چرخ پنچر اومدم . این هم از تجربه من .نقل قول:
راجع به جمله اگر بار گران بودم رفتم ولی شاید برگشتم نظرت چیه ؟
من فکر می کنم بهروز بخاطر اینکه از مدیریت اخطار گرفته:41: می خواد قهر کنه:27: :31:و تاپیکو ول کنه بره
آره ؟ :20:
ساعت 4.33 دقيقه ي بامدادروز پنجشنبه است. نظرت در مورد كفش هاي لنگه به لنگه ي چارلي چاپلين چيه ؟؟؟؟
من كه سفر اخرت كه نمي خوام برم . فقط يك مدت نيستم . ما براي اين تاپيك زحمت زياد كشيديم . حالا بعد از مدتها داره ثمر ميده .نقل قول:
داره به پربيننده ترين تاپيك فروم تبديل ميشه . من بر خواهم گشت . با روحيه اي بهتر .
فعلا بايد ببينيم سعيد جان چه تصميمي ميگيره . من در هر شرايطي پشتيبان اين تاپيك خواهم بود .
چون شما رو دوست دارم .
موفق باشيد .
مثه اینه که مهمونی بریم صاحب خونه نباشه.نقل قول:
اینو خوب اومدی:27::27::27::27:نقل قول:
سلام.
بهروز جان.اخطار گرفتی؟کی؟کو؟برای چی؟!!!!!!!
سوالام.
1- الان چقدر پول تو جیبت داری؟
2- تا چند سالگی از بابات پول تو جیبی می گرفتی؟
3- اگه تایپیک ادامه پیدا کنه(انشاالله)و شنبه که نفر بعد رو صندلی نشست از اون سوال می پرسی؟یا میری و ...؟
سلام
چندتا سوال جديد:
1- نام واقعي سلمان فارسي چي بود؟
2- نام پدرش چي بود؟
3- اگر جواب اولي رو نمي دوني مي توني در تاپيك اطلاعات خودتان را محك بزنيد جواب رو پيدا كني!
شرایط نشستن رو صندلی داغ چیه ؟؟؟؟
خب چند تا سوال به عنوان سوال هاي اخر اگه فردا تايپيك قفل بشه.........
1.
چند تا تايپيك مهم داري ؟ ادرسشون؟
2.
چند تا تايپيك تو ترش داري؟ اسمشون؟
--------------------------
1.نقل قول:
شرایط نشستن رو صندلی داغ چیه ؟؟؟؟
كپي شناسنامه ......اگه كمتر از 18 سالي بايد با بزرگترت بيايي
2.
مبلغ 3 هزار تومن كه بين بهروز و سعيد تقسيم ميشه......1000 تومن هم به من بابت حق اشتراك!!
3.
بايد مسافت 2 كيلومتر رو با دوچرخه اي كه در هر 150 متر زنجيرش در ميره پا بزني
4.
بايد منو قانع كني هيلاري زشته.....
5.
بايد كل اهنگ هاي متاليكا رو ترجمه كني
6.
تازه اينجا ميفتي تو قرعه كشي اگه بردي ميفتي تو نوبت .........
ممنون
اه !
می خواد این تاپیک قفل بشه!چرا؟!
BKM_MAHDI:
ساعت 4.33 دقيقه ي بامدادروز پنجشنبه است. نظرت در مورد كفش هاي لنگه به لنگه ي چارلي چاپلين چيه ؟؟؟؟
هر چی به ما چه:13:
bahdar:
سلام.
بهروز جان.اخطار گرفتی؟کی؟کو؟برای چی؟!!!!!!!
سوالام.
1- الان چقدر پول تو جیبت داری؟ 2 هزار و 700 تومان
2- تا چند سالگی از بابات پول تو جیبی می گرفتی؟ کلاس اول دبستان
3- اگه تایپیک ادامه پیدا کنه(انشاالله)و شنبه که نفر بعد رو صندلی نشست از اون سوال می پرسی؟یا میری و ...؟ میرم و ...
SAJAD DP:
سلام
چندتا سوال جديد:
1- نام واقعي سلمان فارسي چي بود؟ بهروز؟ روزبه؟ یه همچین چیزایی:27:
2- نام پدرش چي بود؟ نمی دونم
3- اگر جواب اولي رو نمي دوني مي توني در تاپيك اطلاعات خودتان را محك بزنيد جواب رو پيدا كني!
حسش نیست!
Greatone:
خب چند تا سوال به عنوان سوال هاي اخر اگه فردا تايپيك قفل بشه.........
1.
چند تا تايپيك مهم داري ؟ ادرسشون؟ تکراری
2.
چند تا تايپيك تو ترش داري؟ اسمشون؟ 1 دونه که ماله من نیست نمی دونم چطوری به من نسبت داده شده!!
اسمش هم : یه آهنگ قشنگ رپه...
من به طرف تذکر داده بودم ، نمی دونم چطوری...