آقا این نویز تو کدمو قسمت Adsl Router Modem Symphony Sy602 هست بعد اگه بگم نویز دارم DownStream رو زیاد می کنن؟
Printable View
آقا این نویز تو کدمو قسمت Adsl Router Modem Symphony Sy602 هست بعد اگه بگم نویز دارم DownStream رو زیاد می کنن؟
اینم از اوضاع سرعتشون:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
نقل قول:
عزیز ساعتتو تنظیم کن... زده 7:02...
ساعتم تنظیمه اون ساعتیه که مودمو خاموش کردم دانلود همون ساعت 6:55 متوقف شده
آقا این نویز ما چطوریاست ببینید خوبه یا نه
آقا ما که نتونستیم کسی رو راضی کنیم واسه ما Downstream رو روی 2 mb بیارن...:45::45::45:
خود طرف گفت که خططتون هم هیچ مشکلی نداره و نویز نداره...:5::5::5:
طرف گفت برو از سایت پارس آفلاین اون فایل media player رو دانلود کن و سرعت رو بهم بگو...
وقتی بهش گفتم سرعتم 6 kb, مارو پیچوند و گفت که مشکل از مخابراته که به ما پهنای باند نمیده...:wac::wac::wac:
طرف بهم گفت بیا سرویست رو عوض کن...:16::16::16:
منم بهش گفتم 10 بار عوض کردم ولی بعداز نوروز هر روز بدتر و بدتر شده...:2::2::2:
هیچی به هیچی...
خداحافظ پارس آفلاین...:15::15::15:
هر کی دلش میخواد تو پارس آفلاین بمونه, بمونه!!:9::9::9:
ولی دوتا دلیل بیشتر نمیتونه داشته باشه:
یا از روی "یا شانس" سرعت خوبی داره که میشن حدود 2% مشترکین پارس آفلاین یا حاضر نیست که واسه گرفتن حقش کاری بکنه...:13::13::13:
دانلود نکردن کافی نیست.نقل قول:
شما باید قبل از ساعت 7 مودم رو دیسکانکت کنید حالا میتونی کلا مودم رو قبل از 7 دستی خاموش کنی یا اینکه تو دانلود منیجر گزینه ی Hang up modem رو بزنی که وقتی دانلود تموم شد مودم دیسی بشه.
یه راه دیگه هم اینه که بری تو تنظیمات مودم و گزینه Connect on Demand - Max Idle Time فعال کنی که بعد از خاموش کردن سیستم مودم دیسی بشه.
اخرین راهی که به ذهنم میرسه اینه که از این پریز های تایمر دار بگیری که سره ساعت مشخص برق رو قط میکنه.
خلاصه به هر نحوی که میشه باید قبل از 7 مودم رو دیسی کنی.
سرعت ها بلاخره نوسان رو داره قرار نیست همیشه بالا باشه
البته قبول دارم بیشتر مواقع سرعت ها پایینه ولی این رو هم باید در نظر گرفت که بین شرکت های ارائه دهنده هنوز هم پارس آنلاین بهتر عمل کرده
@ PLSBOY :
دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم که سیم های تلفن رو در محیط خونه بررسی کنید.
خود من و چند نفر از دوستانم از پارس آنلاین استفاده میکنیم و سرعت بسیار عالیست..
در مناطق گلستان - کمپلو و شهرک دانشگاه..
نه دوست گرامی از سیم کشی نیست ، این خود پارسه که سرعت رو کم یا زیاد میکنه (بستگی به شانست داره )نقل قول:
منم کمپلو هستم ولی ... چیزی نگم بهتره چون هم شما و بقیه عزیزان پیج میدونن جریان از چه قراره :41:
من طرف گلستانم...نقل قول:
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
نه عزیز حالا تعریف نباشه متوجه شدم که بین کسایی که اینجا screen هایی از وضعیت خطشون گذاشتن بهترین وضعیت خط رو داشتم...نقل قول:
ولی مثل اینکه بدترین وضعیت نت رو دارم...
من اگه از 1 اینا تا 7 دانلود کنم , مشكلي پیش نمیاد ؟ چیزی کم نمیکنه ؟
یکی جواب مارو بده !
اگه بگب نویز داری که میارن پایین :31:نقل قول:
نقل قول:
مودم رو DC میکنم با IDM حتی کامپیوتر شات دان میشه اما باز هم بعضی وقتها اینجوری میشه.:41:
نقل قول:
یه راه دیگه هم اینه که بری تو تنظیمات مودم و گزینه Connect on Demand - Max Idle Time فعال کنی که بعد از خاموش کردن سیستم مودم دیسی بشه.
توی تنظیمات مودم من Max Idle Time یا مشابه اون چیزی ندیدم . مدلD-Link DSL-2640U
من هم همین مدل رو دارم. باید اینجا تنظیم کنینقل قول:
KeepAliveTime [0-30]:
البته توصیه می کنم این کار رو انجام ندی. چون از هر 10 بار 6 بار عمل نمیکنه و dc نمیشه. از بس این مدل مزخرفه. این بدترین مودمی بوده که من تا حالا داشتم. تازه میفهمم واقعاً هر ارزونی بی علت نیست.
یکی جواب منو میده ؟
نه . از 12:32 تا 6:58 . ولی 12:32 تا 1:00 نباید دی سی بشی چون حساب می کنه !!!نقل قول:
لعنت به پارس. بعد از ساعت یک دیگه حتی نمیشه صفحه باز کردو هر روز گندتر از دیروز میشه.
دوستان چن وخ پیش رفتم نامحدود بگیرم... اون وخ طرف میگه نامحدود فقط 27 گیگه... واقعا اینطوریه؟؟؟ آخه من یه ماه نامحدود داشتم نزدیک 50 گیگ فیلم گرفتم :| البته مربوط میشه به بهمن...
طرف یه چیزی گفته یا اینکه واقعا اینطوریه؟؟؟ چون من به شدت دانودام باد کرده رو دستم :دی نصفه شبا هم که خودم پای سیستمم نمیشه دانلود بزارم :دی
چند روز پیش که مال شما سرعت خوب بود مال من بد بود ولی 2روز خوب شده سهمیه بندی مثل اب :31: لطفا در مصرف ترافیک صرفه جویی کنید زیرا مایه حیات است:21:نقل قول:
مودم من اینو که گفتی نداره مودم شما هم وایرلسه؟ :18:نقل قول:
من هم همین مدل رو دارم. باید اینجا تنظیم کنی
KeepAliveTime [0-30]:
البته توصیه می کنم این کار رو انجام ندی. چون از هر 10 بار 6 بار عمل نمیکنه و dc نمیشه. از بس این مدل مزخرفه. این بدترین مودمی بوده که من تا حالا داشتم. تازه میفهمم واقعاً هر ارزونی بی علت نیست.
اره همینه.نقل قول:
رو 5 بزار که وقتی سیستم خاموش شد مودم بعد از 5 دقیقه DC بشه.
ایشون داره میگه من همچین چیزی ندیدم . شما میگی آره همینه :27:نقل قول:
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
بله مال من هم وایرلس هستشنقل قول:
اون قسمتی که پسورد و یوزر برای pppoe تنظیم کردی. پایین صفحه این گزینه وجود داره
عجله داشتم دقت نکردم:31:نقل قول:
دوستان مودم من الان حالتیه که با روشن خاموش کرددن مودم به اینرنت وصل یا دی سی میشم .
تو این حالت اگه Hang Up رو توی دانلود منیجر فعال کنم دیسکانکت میشه ؟ یا باز باید مودم رو دستی خاموش کنم ؟ :13:
بچه ها سلام. من می خوام از شاتل یه سرویس اکو 512 بگیرم با 2 گیگ ماهیانه... می خوام بدونم سرویساش خوبه یا نه؟ من می خوام واسه وب گردی و دانلود شبانه.کدوم بهتره؟ راستی می خوام با وای فای موبایلمم استفاده کنم ازش. شاتل خوبه؟ چه مودمی بگیرم؟ ساکن کرجم بچه های کرج اگه هستن بگن از کدوم راضین یا نه خیلی مهمه واسم....
وضعیت امروز ما
جالبه واقعا .
256 pol
یادمه در طول روز این مواقع تا 200 میرفت با دانلود منیجر .
از صبح همش قطع و وصل میشه سرعتشم که اینه .
داداش شاتل میخوای سرویس بگیری تو تاپیک پارس آفلاین سوال میکنی؟؟؟ :31:نقل قول:
بنظر من تاپیک رو ببندید
البته نظرم مهم نیست ها..:5:
چشمات رو باز کنی ، می بینی که اینجا تاپیک پارس آنلاینه نه شاتل ، کرجی آدمکش ! :31:نقل قول:
نمیدونم چرا امشب من 11:30 زدم واسه دانلود فکر کردم 12:30 شده :31: سر همین قضیه 200 مگابایت ما پرید در عرض 20 دقیقه:41:
خیلی باحال بود :)) :31::31::31:نقل قول:
سلام:20:
یوزر و پسورد برای ورود به سایت پارس چیه؟
یوزر که کدشهرستان+شماره تلفن هستش ،درسته؟ پسورد چیه؟
ممنون:20:
دوستان همش می آمدند اینجا ناله میکردند که سرعت ما کمه و من همش کیف میکردم که سرعت من از 200 پایین تر نمیاد حتی شبا و اکنون به حرف دوستان رسیدم و چه تجربه تلخی است دانلود با سرعت زیر 15 که حتی به یک گیگ هم نمیرسد دانلود شبانه ما:41:. ولی خدا را شکر که در این 9 ماه و اندی بالای 700 گیگ دانلود داشته ایم که این خرس بدقواره را بدون مو نمودیم.:21::21::21:
کدشهرستان رو باید بدون صفر اولش وارد کنینقل قول:
پسورد هم همینه بازم
سلامنقل قول:
یوزر همون کد شهرستان(بدون صفر اول) + شماره تلفن
پسورد یه شماره شش رقمیه که باید از خودشون بگیری
البته واسه من اینجوریه
واسه منم مثل محمد عزیز بودنقل قول:
پسوردم با یوزرم یکی نبود اما مثل اینکه خیلی جاها یکیه (با شماره خونه یکیه).
این مجانی بودنش( از شب تا صبح) برای همه مناطق صدق میکنه؟
بلهنقل قول:
فقط برای همه پکیج ها صدق نمیکنه((البته اکثرشون دارن))
================================================== =============
اینم از دشت دیشب من چند شب بسیار داغون بود