فکر کنم مشکل از بعضی از رنج های خاص IP باشه که مشکل داره.
من الان با این IP وصل هستم.
37.254.116.254
و این بار انجمن باز میشه.
دوستانی که مشکل ندارند و سایت ها براشون باز میشه لطفاً IP شون را بگند.
این سایت برایِ دوستان باز میشه؟
کد:skynet98.ir
Printable View
فکر کنم مشکل از بعضی از رنج های خاص IP باشه که مشکل داره.
من الان با این IP وصل هستم.
37.254.116.254
و این بار انجمن باز میشه.
دوستانی که مشکل ندارند و سایت ها براشون باز میشه لطفاً IP شون را بگند.
این سایت برایِ دوستان باز میشه؟
کد:skynet98.ir
بله برای من باز میشهنقل قول:
البته آی پی من با 37.255 شروع میشه.تا حالا نشده من به آی پی های 37.254 وصل بشم.شاید به خاطر اینکه تو شهرستانم...
منم 37.255 هستم. اصفهانم.نقل قول:
منم 37.255 هستم. اصفهانم.نقل قول:
دوستان این dns را هم امتحان کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون که گفتی کدوم مرکز هسی حاجی جان :n29:نقل قول:
پ.خ شد دوست عزیزنقل قول:
من موندم سرعت 10 مگ چه جوری نمی تونه صفحه باز کنه ضمنا این سرعت مث چی ترافیک مصرف میکنه و پول حسابی تو جیب مخابرات میره تنها هنر این سرویس دانلود شبانشه من هم با این که تازه از شاتل گرفتم به خاطر دانلود شبانش دهنم آب افتاده که این سرویسو بگیرم البته با صحبتایی که دوستان در مورد صفحه باز کردن میکنند آدم دودل میشه
واقعا الان وضعیت داغون هست.
یعنی خیلی مخابرات نامردی ، مخابرات اصلا بدردِ وب گردی نمیخوره.
خیلی داغونِ
الان چند لحظه انجمن باز میشه چند لحظه بعد نمیشه.
داره دیوونم میکنه.
مخابرات فقط به درد وقتی می خوره که ترافیک شبکه سبکه و کسی انلاین نیست... یعنی شبا 2 به بعد و صبحا اول وقت...
بقیه وقتا مخصوصا 8-9 شب تا 12-1 واقعا افتضاحه
آره واقعا شبا خیلی کیفیتش خوب میشه من شبا با فیلطر شکن آمریکا با تک لینک با 1 مگابایت دانلود میکنم... ولی توی روز ...... :n03:نقل قول:
درود بر شما دوست عزیز ...نقل قول:
البته من به یک سری دوستان گفتم در کمتر از 24 ساعت سرویس دادند دلیل بر کیفیت عالی نیست ...
سرویس های مخابرات فقط برای دانلود شبانه(از سرور های داخلی) مناسب است برای وب گردی و استفاده در طول روز اعصاب شما را خرد میکند...
از نرم افزار OpenDns یا DNSbenchmark استفاده کنید...
بله در تایمی که ترافیک به اوجِ خودش میرسه متاسفانه پینگ به شدت بالا میره.نقل قول:
من الان 8.8.8.8 نزدیک 550 پینگم هست که واقعا بد هست.
اما برایِ سرورهای داخلی مشکلی نداره و پینگشون زیرِ 40 هست.
این مشکل دائم هست یا موقت؟
چون یکم تاپیک را مرور کردم متوجه شدم چند وقتی هست این طوری شده.
منم خودم قبول دارم مخابرات به درد استفاده مستمر نمی خوره. امروز مودمو رو یه خط 566 کانفیگ کردم تا 24 مگ خطش می کشه! فیبر نوریه ولی خط رو سه مگ بسته شده.
به نظر من کسانی که امکانشو دارن دو تا سرویس باید بگیرن یکی این مخابرات روی یک خط برای دانلود شبانه و یک سرویس هم از یک شرکت خصوصی برای وبگردی روی یک خط تلفن دیگه
خوب من الان دقیقا اینطوریم. بعداینکه پارس آنلاین شبانه اش اونطوری کرد من یه خط دیگه خونمون فقط برای شبانه روی مخابرات بستم.نقل قول:
آقا یه سوال میخوام طرح ولایت 99 درصد تخفیف شبانه رو بگیرم اما دو دل هستم چون شنیدم قراره توی طرح های بعدی نامحدود ارائه بشه و من یکسال اخیر رو کمپین نامحدود داشتم و کلی بهش عادت کرده بودم کسی خبر داره طرح های جدید کی قراره ارائه بشه؟؟ آیا زمستان یا بهار؟؟؟
میخوام اگه دیر میاد همین طرح 99 درصد تخفیف رو بگیرم. دوست دارم نظرتون رو بدونم و اگه کسی اینجا تو مخابرات هست جواب منو بده ممنون میشم.
خوب طرح 1 ماهه یا حداکثر 3 ماهه بگیر که اگر مخابرات طرح دیگه ای داد بتونی راحت بگیری.در ضمن میشه چند تا طرح با هم داشت و به هرکدوم متصل شد پس از این بابت نگران نباشنقل قول:
آقا روشی هست بدون رفتن مخابرات کمپین را فعال کرد ؟
قسمت رزرو را شماره مشتری ندارم.
آقا تو رزرو هرچی شماره رو میزنم میگه غلطه .... با پیش شماره جدید هم زدم.
برای منم همینطوره کلا شماره میزنم بدون صفر کد ولی قبول نمیکنه :n24:نقل قول:
فرمت زدنش باید اینطور باشه :نقل قول:
31XXXXXXX
سلام
اینترنت با مودم مجانی(!) که به صرفه باشه کسی سراغ داره؟
پیش شماره 3228 هست (228 در اصل!)
توی این مرکز از کجا بگیرم؟
سلام
اینترنت با مودم مجانی(!) که به صرفه باشه کسی سراغ داره؟
پیش شماره 3228 هست (228 در اصل!)
توی این مرکز از کجا بگیرم؟
از دیروز قاط زده !
هر شماره ای می رنی ارور میده !
شماره وارد شده معتبر نمی باشد. لطفا اطلاعات را با دقت وارد کنید.
برای من که کار میکنهنقل قول:
مثلا این شماره :
3152233355
اگر خطت فیبر نباشه میتونی از هر سرویس دهنده ای بگیری.من دیدم شاتل یه طرح 3 ماهه داده با مودم رایگان فکر کنم 50 تومن.نقل قول:
مخابرات هم میتونی بگیری ولی باید طرح 1 ساله بگیری
خب دوستان الان تست کردم دیدم سرعت دانلود طرح کمپین 2 مگ من فیکس شده 370 کیلوبایت.در حالی که قبلا محدودیت نداشت و تا 1 مگابایت هم سرعت میداد.ولی طرح زرین همچنان سرعتش همون 1 مگابایته برای من
آقا من مشکل دارم سرویس شبانه دارم هنوز اعتبار داره ولی نمیتونه دانلود کنه یعنی برنامه قاطی می کنن.mass download و free download manager اینا قبلا راحت دانلود میشدن اما الان نمیتونن دانلود کنن. اون شب قبلش اصلا مشکلی نداشت.کسی هست که مشکلش برخورد کرده ؟
مشکل از ویندوزت یا برنامه ها نیست ؟با خود مرورگر دانلود میکنه؟نقل قول:
اگه مشکل از نرم افزارته برو سراغ idm فقطنقل قول:
بچه ها یه سوال فنی! من خونه یه نت مخابرات دارم مغازه هم همینطور. آیا می تونم دو تا مودم بزارم سر خط خونمون یکیش کانفیگ کنم نت خودم یکی دیگه نت مغازه و فقط شبا از جفتش استفاده کنم؟ یعنی همزمان مودم مغازه با مودمی از خونه که با یوزر پس مغازه کانفیگ شده روشن نباشه. ولی همزمان دوتا مودم با دو اینترنت مختلف سر یه خط روشن باشه؟ کسی تست کرده تا حالا این قضیه رو؟
یا یه سوال دیگه میشه دوتا کمپین داشت با دوتا مودم روی یه خط؟نقل قول:
مشکل حل شد محدودیت سرعت تو برنامه downloader اعمال شده بود که نمیتونستن دانلود کنن!! دیشب enemy front دانلود کردم 8 گیگابایت.
نقل قول:درود بر شما ...نقل قول:
روی یک سرویس میشه چند طرح داشت مثلا کمپین و حرفه ایی ها اما نمیشه از یک خط با دو مودم (همزمان)استفاده کرده چنین چیزی امکان نداره... چون دو تا سرویس شما از مخابرات هست میتوانید بصورت جدا گانه هم در مغازه هم در خانه از دو طرح متفاوت خودتان استفاده کنید...
ممنوننقل قول:
الان که اینکارو می کنم. یعنی هم خط مغازه هم خط خونه استفاده می کنم ولی شبانه فقط خط خونه استفاده می کنم. می خواستم اگر بشه یه مودم دیگه بگیرم و شبانه مغازه رو هم با شبانه منزل همزمان از خط منزل شبا استفاده بکنم.
اگر یه خط تلفن دیگه داشته باشید میشهنقل قول:
یه خط دیگه دارم که نت پارس آنلاین وصله.نقل قول:
نه باید جفتشون رانژه مخابرات باشن.همین طور به یک loadbalancer هم احتیاج داری.اونا هم اگر بخوای سخت افزاریشو بخری گرونن(نرم افزاریش هم هست) و یک کارت شبکه ی دیگه.کلا دنگ و فنگ زیاد دارهنقل قول:
البته به loadbalancer زمانی احتیاج داری که بخوای سرعت دو تا مودم رو با هم دیگه ترکیب کنی مثلا 2 تا 3 مگ داشته باشی و یک 6 مگ بگیری
الانم یه کارت شبکه خریدم روزا نت پارس می زارم واسه خونه شبا سوییچ می کنم رو نت مخابرات. اونش مشکلی نیست. لپ تاپم هست گوشیم هست.. در هرصورت ممنون بابت راهنماییتون.نقل قول:
دوستانی که طرح کمپین دارن میتونن بهش وصل شن ؟
من وقتی میخوم وصل شم ارور 720 میده.چند دقیقه قبل وصل بود یهو قطع شد.شارژ هم دارم
طرح زرین هم وصل میشه