دوستانی که rs777 پایونیر دارند:
راهی هست که بشه از بلندگوهای سوراند و سنتر موقع پخش آهنگ از رو یو اس بی صدا گرفت؟
Printable View
دوستانی که rs777 پایونیر دارند:
راهی هست که بشه از بلندگوهای سوراند و سنتر موقع پخش آهنگ از رو یو اس بی صدا گرفت؟
رزولوشن تا 480 با کدکت غیر از mkvنقل قول:
تبدیل کردم به Divx(avi با رزولیشن 480*328 و نخوند...:n03:نقل قول:
به احتمال یه جای کار اشکال دارهنقل قول:
بعدشم تو این دوره دیگه فایل 480 کانورتی ارزشی نداره انرژی تو بزار برای خرید یه دسنگاه به روز
سلام
دوستان، من چجوری زیرنویس فارسی رو روی سینما خانگی پایونیر مدل MCS-838 اجرا کنم؟
فرمت فیلم MKV رو راحت پخش میکنه، ولی زیرنویس فارسی .srt رو، درست نمایش نمیده!
زیر نویس رو با نرم افزار Txt2VobSub.exe تبدیل کردم به Sub/idx و دو تا فایل مربوط به زیرنویس رو دقیقاً با فیلم هم نام کردم، و کپی کردم روی فلش.
ولی الان وقتی میخوام فیلم رو Play کنم، روی دستگاه مینویسه HMG و در حالت Load کردن فیلم میمونه!!
چیکارش کنم؟ به نظرتون مشکلش از کجاس؟
ممنون
زیرنویس فارسی پخش نمی کنندنقل قول:
نقل قول:
هیچ راهی نداره؟؟ حتی از روی DVD هم پخش نمیکنن؟؟
این مدل پایونیر اینجوریه یا کلاً همه مدل های پایونیر با زیرنویس فارسی مشکل دارن؟
با آپدیت نرم افزار هم درست نمیشه در آینده؟؟
ممنون
از روی دی وی دی چرا پخش میکنه اما از روی هاد و یو اس بی srt پخش نمیکنندنقل قول:
بعضی دوستان فرمت زیرنویس عوض میکنند گاهی جواب داده
درود
قیمت به روز 727 بایونیر رو کسی داره
با تشکر
1170000 توماننقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
اگر فایل دی وی دی شده باشه و رزیرنویس تو منوها باشه هر دستگاهی پخش میکنهنقل قول:
من یه سوال ابتدایی دارم
میشه فقط برای تقویت صدای تلویزیون از باندهای ایستاده استفاده کرد. یعنی یه سینمای خانگی بدون دی وی دی یا بلوری پلیر.
اینو میگم چون میخوام تو هزینه ها یکم صرفه جویی کنم.
من اصلا از دی وی دی یا بلوری استفاده نمیکنم و خوب تلویزیونی که میخوام بخرم فرمتهای لازم رو پخش میکنه
حالا اگه همچین چیزی ممکنه اگه از تلویزیون خروجی صدا بگیرم میتونه 5 کاناله باشه
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
سلام. من یه سوال داشتم دوستان. فیلم های بلوری روی هارد کامپیوتر رو به چه طریق میشه قابل پخش از طریق بلوری پلیر کرد. با تهیه دیسک خام و رایتر بلوری میشه اونها رو از هارد روی دیسک با فرمت بلوری کپی کرد.
باید از اسپیکر کامپیوتر و اسپیکرهایی از این قبیل استفاده کنید.بستگی به تلویزیون شما هم داره که خروجی 5.1 از فایل های در حال پخش usb داره یا نه.نقل قول:
سلام.اگر به صورت ایمیج باشه با نرم افزارهای مخصوص.تو نت یه سرچ کنید پیدا می کنید.نقل قول:
سلام-
من می خواهم یک سینمای خانگی بخرم می خواستم ببینم نظر شما چی است منظور خرید ضبطهای چند تیکه است--حالا 3 را برای این کار دارم
1-خرید یک ضبط که دارای video cd باشد وکنار یک dvd playe که از dvd ان وusb ان استفاده کنم----ضبط 300 هزار تومتن یکdvd plaeyr هم 120 هزار تومان جمعا 420 هزار تومان
مثل این--
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-خرید یک ضبط که idivx می خواند ویک dvd player برای استفاده از usb ان--قیمت ضبط 380 هزار تومان ویک dvd player جمعا 500 هزار تومان
مثل این--
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- یا خزید یک ضبطی که فلش هم بخورد حدوا 320 هزار تومان
مثل این
حالا نظر شما منطقی است چون سینمای خانواده گران است وخوبش از 800 هزارتومان شروع می شود--
شما ترجیحا ضبطی پیدا کنید با ورودی اپتیکال و همچنین خرید پلیری با خروجی اپتیکال تا کیفیت به مراتب بهتری داشته باشید.نقل قول:
میخواستم بدونم، که آیا همه ی مدل های سینما خانگی پایونیر با ساب وورشون مشکل دارند؟
من یه ندل MCS-838 تازه گرفتم، وقتی روی حالت Bass Boost ، صداش رو تا حدود 30 از 40 میرسونم، ساب ووفرش یه صدای اضافی مده ( ی صدای تق تق میده، مثل این که نباید بیشتر بهش فشار آورد!)
فک میکنید مشکل از کجاس؟؟
و آیا باید از گارانتی (پایونیران) پیگیری کنم؟
یا اصن مشکلی نیست و همه ی سینما خانگی های پایونر ساب ضعیفی دارن و باید صدای باس رو کم کرد تا به ساب فشار نیاد؟؟
اگر تا نصف این صدارو میده حتما مشکلی دارهنقل قول:
اگرم از فاصله صدارو میشنوید حتما پیگیری کنید
سلام دوست خوبم--نقل قول:
تقریبا همه ضبط هایی که دیدم یا خروجی کواسیکال داشتند یا درنهایت خرجی اپتیکال optical out--در مورد پلیر مشکلی نیست چون مدلهای هستند که خروجی اپتیکال دارند--
2-حالا با این اوصافی که بالا توضیح دادم به نظر شما کدام مورد را انتخاب کنم---
3-دستگاه ال ای دی خانه مان فلش خور است وخروجی اپتیکال دارد-می خواهم فلش را به ای ای دی بزنم تا صدا از طریق ضبط بیرون بیاید---و چون ضبط ها ی خوب (در حد بوجه ام)فلش خور نیستد به خاطر همین هست که می خواهم در کنار ضبط یک dvd player بخرم تا از فلش وdvd ان استفاده کنم
----ببخشید دوست خوبم به نظر شما تجربه خوبی توی لوازم صوتی تصویری دارید اگر شما صلاح ببینید کدام یک از این ضبط را بخرم --کدام کیفیت وصدای بهتری دارد-یک سونی ودیگر پناسونیک است--لینک زیر---
سونی--
2-دیگری پاناسونیک--
ورودی اپتیکال برای انتقال صدای بهتر به نظر من لازم هستش.بهتره رو این مورد تمرکز کنید.نقل قول:
مدل هایی که انتخاب کردید همه تو سطح همدیگه هستند.همشون تو دوره خودشون کسی واسه خودشون بودن.
یه همچین مدلی بگیرید فکر کنم ورودی اپیتیکال داشته باشه.
سلام-خیلی متشکرم--نقل قول:
این مدل که گفتید به نظر شما خوبه چون--
1-قیمتش 480 هزار تومان است وفلش هم نمی خورد یعنی باید یک در کنار ان یک dvd player برای استفاده کردن از فلش باید بخرم که با احتساب قیمت یک dvd حدواد 600 هزار تومان در میاید--
2-این که گفتید واتش 5200 است 3 تا باند ویک سوراند کوچک دارد ایا واقعا قدرت وکیفیتش از اون دوتای دیگر که گفتم بهتراست-
شرمنده این قدر سوال میکنم -چون فقط اینجا جواب درستی به ادم میدهند----تشکر
سلام.نقل قول:
این مدل خوبه چون ورودی اپتیکال داره.از نظر صدا همانطوری که عرض کردم همه اینایی که نام بردی جزو بهترین های سونی در زمان خودش بوده.صداهایی تو سبک همدیگه دارن.زیاد تفاوتی ندارن.می تونی قبل از خرید بری صدای تک تکشون بشنوی بعد تصمیم بگیری.
خیلی متشکر--چون هیچ کدام توی مشهد از این ضبط ها ندیدم که صداها شو بشوم برای همین از تجربه شما می خواهم استفاده کنم--نقل قول:
اگر خواسته باشم بین انتقال تصویر با کیفیت بالا یعنی کابل htmi ورودی صدای با کیفیت یعنی optical یکی را انتخاب کنم -در یک محصول الویت با کدام یک است--htmi یا optical
hdmi بهتر و با پهنای باند بیشتریه ولی برای استفاده شما همون optical خوبه مضاف بر اینکه هیچ ضبطی خروجی HDMI نداره.نقل قول:
فایل صوتی با فرمت wma و با نگارش سوراند دانلود کردم که بیت ریت اون 569kbps است. چرا آمپ 522 نمیتونه از روی usb اونو پخش کنه؟
سلام دوستان می خواستم بدونم بین logitech z5500 و pioneer rs-777 کدوم گزینه بهتریه از نظر کیفیت صدا از اونهایی که دارن یا صداشوتو شنیدن لطفا کمک کنن
من rs 777 رو دارم راضیم. کیفیت صداش متوسط رو به بالاس و از خیلی از برندهای بازار سر تره. صدای لاجیتک رو نشنیدمنقل قول:
با سلام ، یه سوال دارم با اینکه میدونم ممکنه مبتدی باشه . چطوری میتونم خروجی صدای تلویزیونو از سینما خانگی بگیرم؟ تلویزیون 47r500 sony سینما هم bcs-727 pioneer با تشکر
رسیورو به سینما خانگی وصل کنیم بهتره برای اینکه صدا کانلهارو از سینما خانگی داشته باشیم یا خروجی صدا از تی وی بگیرم به سینما کدام راه بهتره که صدا و تصویر هماهنگ باشن ؟
نقل قول:
داداش من خودم ----- را مستقیم به سینما وصل کردم
بهترین کار گرفتن صدای مستقیم از پخش کننده هست
تلویزیون خوب نیست برای صدا
همیشه سعی کن از منبعی که خروجی صدا میده صدا بگیری بدی به سینما
سلام بچه ها من تلویزیون LG47 LA9600 گرفتم. میخواستم سینما خانگی هم بگیرم . میشه منو راهنمایی كنید با قیمت حدود 600-800 تومن چی بگیرم ؟ اصلاً با این قیمت میشه چیز خوبی گرفت كه بلو ری هم داشته باشه ؟ سوال آخرم هم اینه كه اگر بخوام دستگاه رو از بانه بخرم، اختلاف قیمتش با تهران ارزش اینو داره كه بدون گارانتی بخرم و آیا اصلاً مطمئنه خرید سینما خانگی از بانه ؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان عزیز
من Led W804 خریدم. اما سینما خانواده هنوز نگرفتم. سونی خیلی قیمت هاش بالا بود. می گن خیلی هم خوب نیست. می خوام پایونیر بگیرم موندم چه مدلی بگیرم. می خوام سه بعدی باشم. مدل BCS-424 و BCS-727 رو دیدم. به ترتیب قیمت هاشون 1080 و 1170. می خوام بدونم اینا فرقشون چیه؟؟ در ضمن کدوم رو بگیرم؟؟؟ آیا پیشنهاد دیگه ای دارین؟؟؟
باتشکر
فرقشون فقط تو شکل ساب و ورودی پورت ایفون و ایپده. ولی به نظرم 90 تومن می ارزه واسه اینا چون سابش خیلی خوش فرمتر شدهنقل قول:
دوست عزیز تشکر. منظورتون این هست که 727 رو بگیرم. مدل بهتری هست که پیشنهاد بدین؟؟؟نقل قول:
باتشکر
من مدل 838 گرفتم 1200 جدیدترین مدل تو بازار از راستین جنب پل حافظنقل قول:
سلام
من رفتم اسپیکر ویکر 20000 خریدم حجمه صداش خیلی بالا است میخواهم بفروشم
مخوام سینمای خانگی بگیرم کیفیت صدا خیلی برام مهم است نر م مایم وقتی اهنگ گوش کنم لذت ببرم چند نمونه باقیمت قید بفرمایید اساتید
دوستان من مدل 727 رو خریدم. هنوز باز نکردم. این Duck که می گن باید داخلش باشه؟؟؟ بعد این نوع اتصالش از نوع اتصال جدید اپل هست یا قدیم؟؟؟
باتشکر
با سینما خانگی که نمیشه موزیک گوش کردنقل قول:
شما یه سیستم مینی های فای دنون یا یاماها بخرید
سونی آشغال ترین جنس گرون بازار و فقط افراد تعصبی با کمترین دانش صدا ازش حمایت می کنندنقل قول:
پایونیر صدای بهتری داره و از همه مهم تر تصویرش غیر قابل مقایسه با سونی که بیشترین نویز تصویر داره