سلامنقل قول:
مبارک باشه:)
میشه دقیق مدل لپ تاپتون رو بگین؟ n53svمنظورتونه؟ اگه اسنو میگین که من شنیدم دقیقا همین مدل ایسوس مشکل داره.
سلامنقل قول:
میشه دقیق مدل لپ تاپتون رو بگین؟ n53svمنظورتونه؟ اگه اسنو میگین که من شنیدم دقیقا همین مدل ایسوس مشکل داره.
سلامنقل قول:
میشه دقیق مدل لپ تاپتون رو بگین؟ n53svمنظورتونه؟ اگه اینو میگین که من شنیدم دقیقا همین مدل ایسوس مشکل داره.
دوست عزیز full hd هست یا hd ?نقل قول:
عزيزم اسوس ها مانيتورهاي خوبي داره نسبت به چي مقايسه كردي مانيتور رو؟نقل قول:
شرکت سرزمین رایانه (حسین ماجدی)کارشون واقعا خوبه.من چندین ساله که مشتریشون هستم شاید 8-9 سالنقل قول:
هم از نظر نرم افزاری هم فروش لپتاپ و کنسول...شدیدا توصیه میشود
سلام این سرزمین رایانه که میگین کجاست اهوازه؟ ما که تهرانیم چجوری میتونیم خرید کنیم؟نقل قول:
من نفهمیدم چی بگیرم که بشه باهاش بازی کرد؟؟؟؟/ من یه نوت بوک میخوام که فقط باهاش بازی کنم گرافیک خیلی مهمه برام فیلم و نت و غیره هم انجام میدم ؟ دست رو هر چی میذارم گرافیکش 1 گیگ چیکار کنم آخه با یک گیگ میشه بازی اجرا کرد؟
سلام من با امیر موافقم سونی fwخوبه DELL WOSTRO 3500خوبه مالتی تاچ و یه سری امکانات دیگه قیمتش هم خوبه :20:
مقدار رم کارت گرافیکی تاثیری تو سرعت اجرای بازی نداره! همش مربوط به چیپ گرافیکیه!نقل قول:
شما چه مدل چیپ گرافیکی رو در نظر گرفتید؟
سلام انویدیا فکر کنم خوب باشه به هر حال میخوام خوب باشهنقل قول:
من میخواستم F13WFX/B بخرم خودت گفتی کم میاره تو بازیهایه جدید که من منصرف شدم ازش وگرنه خردیه بودمش تنها اشکالش این بود که رنگه سفید میخواستم که سفید نداشت متأسفانه حالا چی بگیرم خیلی دودلم
hp 6090 یا lenovo y570 پیشنهاد میشهنقل قول:
برای بازی چیپ گرافیکیت باید حدافل nvidia 540 باشه یا بیشتر.نقل قول:
اصلا هم به مقدار رم گرافیکی توحه نکن.
اینا هم که یه گیگ هستند که گرافیکشون با سونی F13WFX/B چه فرقی دارند؟نقل قول:
AMD 6770/2203MB/1024DDRIIIنقل قول:
این الان 540 نداره یعنی به درد نمیخوره؟
این الان خیلی قوی تر از 540 هست و مناسبترین انتخاب برای بازی .نقل قول:
دیگه برای گرافیک بهتر از این باید بالای 2 میلیون خرج کنی!
دوست عزیز گوش نکردی به حرفام! بحث 1 گیگ 2 گیگ رو بزار کنار اصلا به سرعت ربطی ندارهنقل قول:
خودم کارت گرافیکی 256 مگی دارم روی pc که نصف کارتهای 2 گیگ تو بازار رو غورت میده!
همون اچ پی 1 گیگ قوی ترین لپتاپ توی این قیمت برای بازی است.
لپتاپ خودم گرافیکش 2 گیگ 540 است که خیلی از این اچ پی 1 گیگ ضعیف تر است.
دوستان SONY VAIO F22FGX برای بازی خوبه باتری دوام داره داغ نمیکنه بترکه!!!من میخوام روزی 20 باهاش کار کنم گاهی مواقع اگه میشه کمک کنید بیشتر برای بازی های گرافیک بالا میخوام
چرا GT 555 هم هستنقل قول:
روي يه مدل MSI هست از 6770 هم قويتره
دوست عزيز سوني هاي سري F و Fw كه من ديدم البته نه F22 خيلي داغ ميكنننقل قول:
دوستان SONY VAIO F22FGX برای بازی خوبه باتری دوام داره داغ نمیکنه بترکه!!!من میخوام روزی 20 باهاش کار کنم گاهی مواقع اگه میشه کمک کنید بیشتر برای بازی های گرافیک بالا میخوام
ولي اسوس ها هم داغ ميكنن
اگه بيشتر واسه بازي ميخواي زياد دور و بر سوني نرو به نظرم
سوني بيشتر واسه كارايي خونگي و اداري هست
نقل قول:
سلام
متشکر . مدل رو روش زده N53S series و MB VER: N53SV . من که مشکلی ندیدم تا حالا . یه لینکی بود چک میکرد منم باید پیداش کنم و چک کنم . تو بازار تفاوت ویندوز دار و داس توی قیمت زیاد نیست ولی ویندوز اورجینال خیلی بهتر و پایدارتره خوب با درایور ها مچ میشه . کلی برنامه نصب کردم مثل شیر همه رو با هم باز میکنه :دی . سرعتش هم ذره ای کم نشده !
مانیتورش HD هست ولی توی خروجی hdmi میتونه Full hd بده .نقل قول:
نسبت به ال سی دی دسکتاپم :دی اولش که روشن کردم همچین بی رنگ و رو بود ولی بعد که با تنظیمات گرافیکش ور رفتم و گاما و کنتراست و سچوریشن رو انگلوک کردم خیلی بهتر شد و من کلی حال کردم :دینقل قول:
سوالی بود در خدمتیم .
بله دوست عزیز اهواز هستش-تقاطع خیابان سی متری و طالقانی-بازار بزرگ کامپیوتر اهواز-طبقه آخر.اهواز دوست یا آشنایی داشته باشید میتونن کمک کنند.البته فروشگاه لپتاپ طبقه همکف واقع شدهنقل قول:
سایت فروش :sarzamin dot ir
خیلی وقته دنبال لپتاپ 14 اینچی بودم ( توی محدوده قیمت 1/400) به مدلای روبرو از اسوس رسیدم : n43sn و n43sl و یه سری مدل دیگه از اسوس .
حالا به نظر شما من اگه بخوام با همین بودجه 15 اینچی بردارم خیلی امتیازای بیشتری بهم میده ؟؟ من توی این رنج قیمت فقط از یه l502 مشخصات و قیمت می دونم ... بچه ها منو راهنمایی کنید میخوام ببینم لپتاپ 15اینچی با 1/400 خیلی سرتر از n43sn میشه ؟؟؟
چند تا مدل 15 اینچی معرفی کنید .
******تقریباَ سر درد گرفتم از بس فکر کردم******
خب من رفتم سریال رو زدم توی سایت ایسوس و زرتی گفت : Your product is affected by this issue.
بدبخت شدیم رفت :دی حالا ایرادش چی هست ؟ به نظرتون ببرم گارانتی یا صبر کنم یه مدت باهاش کار کنم بعد مشکل پیدا کرد ببرم ؟
علائم هاش چیه ؟ اگه پیدا شد بفهمم :دی
نقل قول:
شما مطمئنی گرافیک n43sn با گرافیک dv6- 6090 در یه حده ؟؟؟
واسه 14 اینچ میتونید روی lenovo y460 هم حساب باز کنید.من با سری ان ایسوز کار کردم.شخصا نمیگیرم.چون حس خوبی موقع کار کردن به انسان منتقل نمیکنه.اگه میخواین 14 بگیرید به نظر من u30J گزینه بسیار خوبیه.البته 13.3 هستش که اختلاف محسوسی با 14 نداره و به چشم نمیاد قیمتش هم حدود 970 میشه.البته این بستگی به شما داره که چقدر کارت گرافیک اهمیت داشته باشه واستون.شخصا اعتقادم اینه که لپتاپ یه وسیله ی پورتبل هستش.و باید بیشتر به فاکتور هایی که باعث حمل و نقل راحت تر میشه توجه کرد.چون 15.6-14 اینچ داشتم و بعد از مدتی باعث اذیت میشه.از این بابت چنین پیشنهادی دادم دوست عزیز.نقل قول:
سلام كسي پيشنهاد نداشت لپ تاپ سبك براي برنامه هاي مهندسي برق ???? ( dell & hp)
نقل قول:
سلام
اون مدلی که شما داری میگی MSI GX680 هست که تو بازار موجود نیست و بر اساس سیاست های کاریشون اومدن قیمت 1599 بهش دادن که این در صورتیه که قبلش 1900 تومن بوده و در عرض مدت کمی این همه افت قیمت داشته .
سلام دوستان . با مشخصات زير چه لپ تاپ هايي رو بهم پيشنهاد ميديد .
صفحه نمايش : 14 نوع پردازنده : core i5 - 2.5 Ghz
حافظه : 4GB- DDR3 حافظه كش : 3 به بالا
هارد : 500GB - 7200rpm گرافيگ : 512 (ATI Radeon HD up to )
امكانات جانبي : شناسايي با اثر انگشت - وب كم (2Mb) - بلوتوث - وايرلس - WIFI - HDMI
ضمننا :
1. نميخوام اثر انگشت روي تاچ پد و بدنه بمونه .
2. ميزان حرارتش معقول باشه ( زياد داغ نكنه )
3. صداي فن و دي وي دي رام و ... خيلي كم باشه (بي صدا باشه)
4. ميزان صداي خروجي بلندگوها بالا باشه
5. عمر باتري بالايي داشته باشه (حدود 4-5 ساعت)
6. كيفيت صفحه نمايش بالا باشه ( از لحاظ زاويه ديد و ...)
من خودم سري DM4 از برند HP رو در نظر دارم . بودجمم بين 1 - 2/1 هستش . ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد . با تشكر :11:
اگر گرافیکش از نوع DDR5 باشه . حتی میشه گفت یه مقداری (یه ذره) هم قویتره .نقل قول:
ولی من الان تو این لینک مشخصاتشو دیدم که از نوع DDR3 هست پس گرافیکش از 6090 پایین تره .
کد:http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N43SN/#specifications
6770 کمی از 550 قویتره در ضمن hp DRR5 هستنقل قول:
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
شرمنده پست شمارو ندیدم:11:نقل قول:
تو این قسمت مطرحش کن (از کاربر teknosys بپرس)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=471303
من موندم چه مدلی بگیرم دوستان کمک کنید میخوام داغ نکنه بترکه واسه بازی تا 1 سال کم نیاره اخر لب تاب باشه یه مدل پیشنهاد بدیدنقل قول:
تجربه ی کار با لپتاپ های ایسوز و سونی رو داشتم و همچنین الایت بوک اچ پی و همینطور مکبوک ایر و توشیبا.نقل قول:
چندسالی هم هست که توشیبا دارم.از اچ پی و ایسوز در زمستان به عنوان هیتر میشه استفاده کرد.
توشیبا واقعا از این نظر فوق العادست.و همینطور اپل.
برای گیم سری کویسمو میتونه فوق العاده باشه.حدود 2.5 تا 3 تومن باید برای این لپتاپ باید هزینه کرد
این رنج قیمت بالاست تا 1500 دارم یه مدلی خوب معرفی کنید ممنوننقل قول:
فکر کنم با این تفاسیر HP DV 6090 مناسب باشه.چندتا بنچ مارک رو مشاهده میکردم 6770 از 540 با اختلاف خوبی بهترهنقل قول:
سلام پس همون hp dv 6090 بگیریم؟؟؟ منم به ازی علاقه دارمنقل قول:
فکر میکنم گزینه ی خوبی باشهنقل قول:
فقط اون کانفیگ که ci7
ram 8gb
1 t hdd
حدود 1.500 هستش
موفق باشی
معایبش رو میتونی بهم بگی؟نقل قول:
من شنیدم مانیتورش خیلی بده؟ قضیه اش چیه؟
من در این مورد چیزی نشنیدم.اما میدونی بدون شک هر چقدر که پول بدی آش میخوری.نمیشه همه چیز رو با هم داشت.بهتر اینه که خودتون حظورا برید از نزدیک ببینیدشنقل قول:
من از نزدیک چجوری بفهمم که مانیتورش خوبه نسبت به مانیتورهای جدید؟ من که مانیتورهای جدید رو ندیدمنقل قول:
سلام.یه لپ تاپ میخوام بین 1.100.000 تا حدودا 1.300.000.فقط asus باشه یا dell.
اگه با توجه به قطعات پولم رسید asus اگه نرسید dell
واسه کارهای سنگین و گرافیکی میخوام و یه مقداری بازی.
cpu i7
رم 6 تا 8
هارد (هر چه بیشتر بهتر:31:) البته سرعت هارد بالا باشه.مثلا در سیستم شخصی یه هارد وسترن 1tb 64 بافر ارجهیت داره به یه هارد 1.5 32مگ بافر.در لپ تاپ نمیدونم چطور هست!
کارت گرافیک فقط nvidia . حداکثر gtx 460
مانیتور با کیفیت و وضوح بالا که خیلی مهم هست.