تا قبل از کنکور تجربی میرسه !!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://tinyurl.com/289gohw
Printable View
تا قبل از کنکور تجربی میرسه !!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://tinyurl.com/289gohw
دکتر توکلی با بيان اينكه نتايج اوليه كنكور به صورت كارنامه دهه اول مرداد ماه از طريق سايت سازمان سنجش اعلام ميشود، از اعلام نتايج نهايي كنكور در نيمه دوم شهريور ماه خبر داد.
انتشار دفترچه سوالات گروههاي آزمايشي پس از آزموندكتر حسين توكلي معاون سازمان سنجش در رابطه با زمان انتشار دفترچه سوالات كنكور، گفت: پس از برگزاري آزمون هر گروه آزمايشي سوالات آن آزمون از طريق سايت سازمان سنجش آموزش كشور منتشر ميشود.
منبع:کد:http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1566564&Lang=P
معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اعلام مهلت دريافت پرينت و رفع نقص كارت ورود به جلسه آزمون، گفت: تا كنون بيش از 85 درصد از داوطلبان، كارت ورود به جلسه آزمون را پرينت گرفتهاند.
دكتر حسين توكلي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به مهلت توزيع و رفع نقص كارت ورود به جلسه آزمون، اظهاركرد: به منظور ارائه تسهيلات بيشتر داوطلبان گروه آزمايشي علوم رياضي و هنر كه فردا آزمون دارند تا امشب ساعت 24 ميتوانند نسب به پرينت كارت ورود به جلسه اقدام كنند، همچنين اين دسته از داوطلبان ميتوانند در صورت نياز براي رفع نقص اطلاعات مندرج كارت تا پايان وقت امروز به باجههاي رفع نقص مستقر مراجعه كنند.
وي افزود: داوطلبان گروه آزمايشي علوم تجربي و هنر نيز كه روز جمعه آزمون دارند ميتوانند تا ساعت 24 فردا شب و داوطلبان گروه آزمايشي علوم انساني كه روز شنبه امتحان دارند ميتوانند تا روز جمعه11 تيرماه نسبت به دريافت كارت ورود به جلسه اقدام و در صورت نقص در كارت آزمون تا ساعتهاي اعلام شده به باجههاي رفع نقص مراجعه كنند.
معاون سازمان سنجش با بيان اينكه در ابتداي جلسه آزمون ميان داوطلبان هر يك از گروههاي آزمايشي يك فرم نظرخواهي حاوي 12 سوال توزيع ميشود، اظهاركرد: داوطلبان بايد اين فرم نظرخواهي را دقيق مطالعه و نسبت به پاسخگويي آن برخلاف سال گذشته در همان فرم اقدام كنند.
وي افزود: سازمان با توجه به نظرات آنها براي ساير برنامههاي اجرايي برنامه ريزي لازم را انجام ميدهد بنابراين پاسخ آنها تاثير بسيار خوبي در اجراي هرچه بهتر آزمون دارد.
منبع:کد:http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1566840&Lang=P
معاون اجرايي مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به برگزاري آزمون غير پزشكي 89 دانشگاه آزاد در روزهاي 17 و 18 تيرماه، آغاز توزيع كارت ورود به جلسه آزمون را از روز يكشنبه هفته آينده (13تير ماه) خبر داد.
مهندس محمد رضا مهرادفر در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به آغاز توزيع اينترنتي كارت ورود به جلسه آزمون از صبح روز يكشنبه 13 تير ماه، گفت: داوطلبان ميتوانند براي دريافت كارت خود تا قبل از برگزاري آزمون به سايت مركز آزمون به نشانيمراجعه كنند.کد:www.azmoon.org
وي با اشاره به نحوه پرينت از كارت ورود به جلسه آزمون، اظهاركرد: داوطلبان اين آزمون ميتوانند با وارد كردن شماره پرونده و كد رهگيري كه در هنگام ثبتنام دريافت كردهاند، نسبت به مشاهده و تهيه پرينت كارت ورود به جلسه خود اقدام كنند.
مهرادفر درمورد نحوه رفع نقص كارت آزمون، تصريح كرد: اطلاعات فردي و آزموني شخص داوطلب به همراه عكس وي در كارت ورود به جلسه درج شده است و داوطلبان در صورت وجود هر مشكلي در اطلاعات مندرج در كارت لازم است تا در روزهاي يكشنبه 13 تا 16 تير ماه صبحها از ساعت 9 الي 13 و بعد از ظهرها از ساعت 14 الي 18 با مراجعه به باجه رفع نقص پيش بيني شده، نسبت به اصلاح موارد مغايرت اقدام كنند.
وي افزود: داوطلبان بايد براي كسب اطلاعات بيشتر به اطلاعيه10 و 12 تيرماه كه از طريق روزنامه آفرينش منتشر و به طور همزمان در پايگاه اطلاع رساني مركز آزمون به نشانيقابل مشاهده است، مراجعه كنند.کد:www.azmoon.net
منبع:کد:http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1566507&Lang=P
پ.ن: من که شاید کنکور آزاد رو ندم...
منم می خواستم دربرم از زیر این یکی دیگه ولی همه چی بستگی به فردا داره اگه خوب بدم فقط پزشکیشو می دم و گرنه ریاضیشم مجبورم بدم (البته خدا نکنه :20:)نقل قول:
تو این برنامه هاتون راهنمایی کنکوری های ۹۰ نبود ها! یادآوری می کنم.
:Dنقل قول:
به نکته مهمی اشاره کردی !!! ...
فقط یادتون نره به جنس کاغذ دفترچه سوالا توجه کامل کنید ! .. اگر هم تونستید یه صفحش رو پاره کنید و با خودتون بیارین تا نوعش رو شناسایی کنیم !!!
اگه خواستی من افتخار می دم کمکت کنم (مخصوصا که قراره 1 کشور بیارم و حتما به دردتون می خوره حرفام) ولی به نظرم سعی کن مسیری رو برو که قلبت بهت نشون می ده ...این بزرگترین تجربه ای هست که امسال به دست آوردم :20:نقل قول:
هستیم در خدمتتون.نقل قول:
ببین پست شد ، فردا میرسه دم در خونتون :دینقل قول:
WoW!!!!!!نقل قول:
یعنی این قدر مسخره بود دستاورد یک سال از زندگی من؟؟؟:31:نقل قول:
نه همچین قصدی نداشتم بخدا ،حرفت قشنگ بود خوب. ببخشید ، تسلیم :دینقل قول:
جای همتون خالی امروز رفتیم شاه گلی خودکشی کردیم . اونقد والیبال و بشقاب پرنده بازی کردیم و دویدیم که الان جنازم ، نمی دونم چم شده تا دیروز استرس اینا خبری نبود ییهو دلم قیلی ویلی می ره :31: . بگذریم .
امیدوارم همه خوش گذرونده باشن این یه سال رو . :31:
خواهش می کنم این حرفا چیه .نقل قول:
از ته دل آرزو می کنم به چیزی که لایقشی و یه سال براش زحمت کشیدی برسی :20::10:
اولش فکر کردم منظورت اینه: " زحمت کشیدی!" چون وقتی اینو به یکی از بچه ها گفتم همین جوابو داد سوء تفاهم شد شما ببخشید:20:نقل قول:
کار منو باش تو رو خدا مردم رفتن خوش گذروندن برگشتن اون وقت من تازه می گم بذار هوا یه ذره دیگه خنک تر شه برم بیرون!!!:13:نقل قول:
سلام
من اصلا به امسال اميدي ندارم.
و تو اين چند ماه پاياني هيچي درس نخوندم.
ميخواستم بگم كه من تصميم دارم يك روز بعد از كنكور دانشگاه آزاد بشينم بكوب درس بخونمشايدم برم كتابخونه
الانم نه استرسي دارم نه هيچي.چون از خيلي وقت پيش اين تصميمو گرفته بودم...
:31:نقل قول:
آخه جات خالی صبح زود رفتیم هوا هم خنک بود تقریبا یواش یواش گرم شد .
بیخیال
بچه ها این آهنگا خیلی باحالن ، آرامشن ( از آلبوم افسانه های هیروشیما ) :
کد:http://www.4shared.com/get/EfccWhP3/Fang_Shu_E_-_Legends_of_Hirosh.html
کد:http://www.4shared.com/get/l8ZI_UhV/01_The_Thunder__Forest.html
اکید و شدید توصیه می کنم گوش کردنشون رو خیلی ملایم و قشنگن :46:کد:http://www.4shared.com/get/F3hcWeZk/Morning_in_Madrid.html
اگه کسی با اینا هم استرس پیدا می کنه دیگه ... :31: نمی دونم چی بگم والله :31:
از کجا می دونی؟؟؟نمی خوام امید الکی به تو یا خودم بدم ولی میگم ما باید فردا جدی جدی و با تمام انرژی کنکورمونو بدیم وقتی که واقعا فرصت امسال تموم شد و به چیزی که می خواییم نرسیدیم بشینیم واسه سال بعد اما هنوز فرصت واسه کنکور 89 باقی هست تا آخرین دقیقه های کنکور (حداقل تا ساعت 12 فردا ظهر) وقت هست چون هر 1 سوال می تونه همه چیزو عوض کنه...مهم چیزایی نیست که تو این چند ماه پایانی خوندیم مهم اندوخته هایی هست که تو این 12 سال جمع کردیمنقل قول:
راستی تو گفتی رفتی کجا؟؟؟ فکر کنم تبریز هستین شما آره؟؟؟!!!نقل قول:
خیلی قشنگ بودن. دستت درد نکنه. مخصوصا The Thunder & Forest و Morning in Madrid عالی بودن ! :31::11:نقل قول:
سلام!
گفتم امروز که یه کم به مغزمون استراحت میدیم ، منم بیام یه سر بزنم!
ولی انصافا :
چه خوشی بگذره فردا!!!!
من که خیلی خوشحالم!
همه چی آماده ست و (اگه هم نباشه من دوست دارم اینجور تصور کنم!) یه خرده استرس ته قلبم داره گیز گیز میکنه! توکل کردم بر خدا ، میرم که موفق شم! یه نیم ساعت باید جدولایی که قبلن مشخص کردمو نگاه بندازم و یه چیزایی رو هم حفظ بکنم ( همینطوری عشقکی!) ..... تــــــــــــــــــــــــ ــــــا ساعت 10.5 ، 11 هم بخوابمو و بعدشم به اولین مرحله زندگیم غلبه کنم! هممون این کارو میکنیم! هرکی الان به خودش بگه موفق از خیلی آدمای افسرده جلو میفته! فقط باید 5 ، 6 بار به خودت بگی ( نه تو دلت!) :
من موفقم!!!
اون موقع اگه باورش بکنی ..... تو موفقی!
خب .... بینندگان محترم ، براتون لحظات خوشی آرزومندم! امیدوارم به اون چیزی که میخواین برسین! میرسین!
من هم یه بار در مضیق این ناامیدی بس فتاده بودم که ناگه از مصاحب خویش پرسیدم : آیا میشود؟
گفت : چرت و پرت نگو بابا ! مسلما میشه!
میشه!
موفق باشین!
لینک مستقیم این ... ها !!
کد:http://parsaspace.com/files/1443438884/fang_shu_e_-_legends_of_hiroshima_(mahdi_ghadiri).mp3.html
کد:http://parsaspace.com/files/5443438884/01._the_thunder_forest.mp3.html
کد:http://parsaspace.com/files/2443438884/morning_in_madrid.mp3.html
با عرض پوزش , امکان دانلود فایل وجود نداردنقل قول:
برای دانلود این فایل اشتراک ابزار Trainbit را تهیه نمایید!!!
بله ساکن تبریزم ، رفته بودیم جای همه خالی شاه گلی . چه خوشی گذشت :31:نقل قول:
بچه ها من دیگه یواش یواش می رم حاضر شم وسایلو جم و جور کنم . برای همه ریاضی های فردا و هنری ها آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم هر چی در توانتونه اجرا کنید ، امیدوارم غول پنبه ای کنکور رو سالم نذارید .
فقط باید بدونی که : می تونی
و
می تونم
به امید دیدار همه با لب خندون :20::46:
باید عضو parsaspcace باشین ! ... تا بتونین دانلود کنین !! ... لینک rapidbaz هم میتونم بدم ؟! ... اونجا عضو هستین ؟!نقل قول:
من دارم کم کم میرم. برم یه کم دیگه درس بخونم. بعد برم واسه خودم خوراکی اینا بخرم!!! (سر جلسه باید یه دو کیلویی چیزی بخورم!!!)
خلاصه که... زیاد مهم نیست فردا برام! ولی...... به موقع ش (ایشالله بعد از کنکور!!)، می گم که: من موفقم!!
بچه ها جان برا همتون آرزوی موفقیت دارم در هر چیزی که براتون مهمه! شاید فردا شاید روزهای دیگه! :11:
امروز رفتم تراش خریدم و پاک کن و مداد :دی :دی
خب من الان احساس مسئولیت کردم.بزار یه چند تا نکته به این کنکوری های 90 بگم.
اول: درس هر روز رو همون روز بخونید.به هیچ وجه درسی که خوندید واسه جلسه ی بعد نزارید.
دوم:دنبال صدجور کتاب نباشید.همین روزا یه لیست از کتابایی که فکر میکنید خوبند بنویسید.(یه تاپیک داریم واسه این مسئله) فقط همونا رو بخرید و کار کنید.اینکه یه کتاب رو چند بار بخونید و کار کنید خیلی بهتر از اینه که چند تا کتاب رو نصفه نیمه بخونید.اکثر کتابا شکل هم اند.حرص کتاب رو نزنید.الان لیستتون رو بنویسید(حتا برای پیش دو و یا پایه) و با همونا کار کنید.
سوم:مهم نیست اگه دروس اختصاصی رو بعد عید تموم کنید ولی دروس عمومی رو حتمن ِ حتمن قبل عید تموم کنید.تو طول تعطیلات عید دوره کنید و از بعد عید تا خرداد هرچند روز یک بار یه آزمون عمومی از خودتون بگیرید.
اینو من با درصدای بالای 80 عموی دارم بهتون میگم.این کار بهتون اعتماد به نفس میده.و گذشته از اون باور کنید درصدای بالای عمومی یه نقطه ی قوت خوبه که کمک میکنه درصدای اختصاصی تونم بهتر کنید.
چهارم: آزمونا رو برای کسب رتبه نخونید.نزارید شب قبل آزمون فکر تراز و رتبه سراغتون بیاد.آزمون بدید که عملکردتون رو توی اون بازه ی زمانی بسنجید.به جای توجه به رتبه و مقایسه خودتون با دیگران درصدا و رتبه هاتون رو بعد هر آزمون آنالیز کنید.اشکالات کارتون رو پیدا کنید و حتا رتبه و درصدتون رو مقایسه کنید و ببینید داوطلبای این دوره که رقیبای شما محسوب میشن تو کدوم درسا قوی ترند و تو کدوم درسا ضعیف اند.و اینطوری برید سراغ درسایی که بقیه توش مشکل دارن.این کمکتون میکنه تو کنکور سراسری تراز بالایی بیارید.
از آزمونا درس بگیرید.مهم نیست کدوم آزمونو میدید.مهم اینه که مدیریت آزمون رو یاد بگیرید.و تلاش کنید بی دقتی تون رو به حداقل برسونید.
پنجم: نسبت به خیلی از حرفا کر باشید.اصلن اهمیت ندید.اگه مدیر یا مشاورتون به خاطر رتبه مواخذه تون میکنه اهمیت ندید.کار خودتونو بکنید.اگه اونا هم مقایسه تون کردن توجه نکنید.تو این یکسال خودتون رو با خودتون مقایسه کنید فقط.
ششم: هی نپرسید من باید چند ساعت درس بخونم تا فیلان رشته قبول بشم؟ یا رتبه ی x رقمی بیارم؟ تو یکی از مقاله های اندیشه سازان قدیم نوشته بود اینکه بپرسی باید چنذ ساعت درس بخونم تا موفق بشم مثل اینه که بپرسی من باید چند تا شوت بزنم تا فوتبالیست بشم.
ببینید چند ساعت براتون کافیه.ساعت مطالعه واسه هرکس فرق میکنه.نتایج هم فرق میکنه.مثال میزنم.عید امسال یکی از بچه ها بطور میانگین 14 ساعت در روز درس میخوند.من بطور میانگین 7 ساعت درس می خوندم.تو اولین آزمون بعد از عید تراز من 400 تا بیشتر از تراز اون بود.
یکی ممکنه با روزی 3 ساعت در روز درسا رو یاد بگیره و یکی با روزی 6 ساعت.این به خیلی چیزا مربوط میشه.از هوش و توان ذهنی گرفته تا پایه درسی و ...
خودتون واسه خودتون ساعت تعیین کنید.فقط چیزی که مسلمه اینه که روزای تعطیل باید بیشتر درس بخونید چون وقت بیشتری دارید.
e راس میگی! من تراش ندارم! بیخیال! فردا دو تا مداد می برم. یه نصفه پاک کن هم دارم.... و ساعت هم نمی برم! من عادت ندارم سر آزمونا به ساعت نگاه کنم!نقل قول:
شما همه ساعت می برید؟؟
فردا این موقع پرونده 1 سال زحمت ما چه خوب جه بد بسته میشه ولی امیدوارم تمام بچه ها فردا هر چه زحمت کیشدن نتیجه عالی ببینن
موفق باشین
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
یک ماه دیگه امیدوارم همه خوشحال باشیم
من که هیچ جای نت هنری پیدا نکردم اما در هر صورت فردا کنکور هنر دارم...اگه فکر می کنید به اندازه ی کافی تلاش کردید، مطمئن باشید خدا هم تنهاتون نمیذاره و موفق میشید:46:
سلامنقل قول:
اصولتا!
چی خرید؟
مگه میخوای بری پیک نیک؟
من که یه سر رفتم تا حوزه ، پارتی داشتم (پارتی که نمیشه گفت: به خاطر قدرت بالا در برقراری ارتباط!) ، رفتم داخل سالن و اگه شماره کارتمو هم میداشتم ، میتونستم برم صندلیمو هم ببینم!
خلاصه موفق باشین!
خوب...یک سال و شایدم بیشتر زحمت تموم شد!
امیدوارم لذتشو ببرید با قبولی در دانشگاه و رشته مورد علاقتون!
برای همه آرزوی موفقیت از صمیم قلب دارم...
بچه ها...من استرس ندارم یا بهتر بگم استرسم خیلی کمه!
میدونید چرا؟
1-لحظه ها و نتایج موفق و درخشانمو به خاطر میارم نه گه گداری کم گذاشتنامو!
2-از کنکور نمیترسم...چون یکسال برای جنگ باهاش تلاش کردم و فردا پیروز واقعی من خواهم بود نه این غول پوشالی!
3-مطمئنم فردا بهترین آزمون عمرمو میدم...یعنی باید اینطوری باشه...چون من میخوام!
4-و خدایی که در همین نزدیکی است....
اینارو به خاطر داشته باشید!
خیلی کمکتون میکنه...
موفق باشید...
امیدوارم همتونو توی تاپیک انتخاب رشته ببینم!
ممنون/:5:
سلام به همه دوستان کنکور 1389 امیدوارم همه کنکورتون رو خوب بگذرونین دیگه این روزای آخر درس رو بزارین کنار استراحت کنین ! رو تغذیتون توجه کنین ! بعضی اوقات چیزایی که فکرشو نمیکنین پیش میاد ! مثلا شب بد بخوابین گردن درد بگیرین یا تغذیه نا سالم باعث مسمومیت غذایی بشه ! خیلی مواظب باشین ! انشا الله همه قبولین :46:
یکسال گذشت ، با همه خوبی هاش و بدیهاش ، روزهای خوش و بد ، کتک خوردن و تشویق شدن ، روزایی که خودمونو میکشتیم که ترازمون بره بالای 8000 (توی علوی) یا بره بالای 6000 (توی قلم چی) ، جزوه مینوشتیم یا کپی میکردیم و خلاصه 1 سال زحمت هایی که از یک ساعت شروع شد و به 12 ساعت ختم شد.
بچه ها یکسال بکوب خوندیم که بتونیم توی کنکور مسخره رتبه ی خوب بیاریم و میاریم. باعث افتخارمه که با بچه های قوی مثل شما دست و پنجه نرم میکنم.
از ته دل برای همه آرزوی موفقیت میکنم
Best Wishes and luck
Pouya (BioHazard) - Black-0ut Frenzy Team
چیزی نیست داداش...میگم اینجا قرار نزارین!!!!:دی خوبیت نداره،تاپیک نفله میشه!!!نقل قول:
مگه چیه ؟ توی دانشگاها تریپ دانشجویی پا میشن میرن. چه پسر چه دختر. ما هم توی موسسه زبان گروهی میرفتیم
اگه گفتم واسه اینه که مثه پارسال بحث به اموری از قبیل زایمان و... که از حیطه این تاپیکه خارجه،کشیده نشه!!!:دی
اینقد مزخرف می گفتن که خیلی از کاربرای انجمنای دیگه هم میومدن ببینن چه خبره تو این تاپیک که 50 تا کاربر انلاین داره!!!!!:27:هرکس هم که میومد یه اظهار نظر میکرد!!!و اینگونه شد که هم کاسه کوزه ها سر من بدبخت شکست...:2:
.................................................. .................................................. ........................................
یه توصیه در مورد انگشت زدن :با خودتو حتماً دستمال +آب ببرین که انگشتتونو پاک کنین!!!!:27:
البته چپ دستا مشکلی ندارن...ولی اگه پاکش کنن خیلی بهتره!!!!یه لحظه انگشت بره رو پاسخنامه دیگه تمومه...
وگرنه تاآخر آزمون باید سبابتونو رو هوا نگه دارین...سرعت نوشتن کند میشه...وقت کم میارین...استرس میگیرین ...آخر سرم هول میشین بالاخره انگشتتونو میزارین رو پاسخنامه همه چی خراب میشه!!!!:31:
اگه منظورت پزشکی آزاد هست که حدود 20 روز وقت داری و اگه مثل من تا حالا هیچی نخوندی راحت تو این 20 روز میتونی همه درسا رو جمع و جور کنی.نقل قول:
خوش به حالت.خونه ما نزدیک شاه گلی هست ولی باورت میشه بیشتر از یه ساله که نرفتم.:19:نقل قول:
جون من یکی بگه معدل دیپلم همون معدل کل هست؟
ما ها با هم همرزمیم و تو یه سنگریمنقل قول:
اون شعرو من برداشتم فردا قبل از شروع واسه بچه ها بخونم البته با اجازه
من پارسال زبان شرکت کردم خداییش خیلی اذیت شدم هوا گرم بود هنوز خستگی کنکور ریاضی تو تنم بود انگار تو زندان بودم
من بعد از کنکور
ورزش میکنم چون چاق شدم اساسی...
ازنمایشگاه کتاب حدود 18تا کتاب سفارش دادم همونجوری تو کارتن گذاشتمشون میرم سروقتشون
حداقل 1 عمل جراحی باید انجام بدم
فصل 4 به بعد لاست رو هم نگاه میکنم
دوستان دیگه غمزده نباشید
لا تحزن ان الله معنا
اشکالات قواعدیش رو ببخشید
تا جایی که من میدونم یعنی معدل دوره دبیرستان.(حداقل من که اینطوری وارد کردم.)نقل قول:
یه چندتا توصیه دیگه یادم اومد:دی البته از خودم درنمیارما ،طبق بلاهایی که سر خودم و دوستام اومده دارم اینارو میگم!!!
شب قبل از کنکور شام نخورین آگه خواستین شام بخورید حتماً سبک باشه،واسه تقویت کردن خودتون پلو خورشت نخورید!!!:دی نون +ماست بهترین انتخابه!!!!نخندینا!!!جدی میگم چون ماست خواب آوره، دستگاه گوارش رو یه جورایی شستشو میده،احتمال بالا آورن سر جلسه کنکورو کاهش میده،صبح که از خواب بلند بشین واسه صبونه خوردن حالت تهوع ندارین!!!!
واسه صوب لطفاً شیر و تخم مرغ نخورین!!!!اثرات بدی داره!!!!:27:یکی از دوستان مامانش یه صبحانه مفصل به خوردش داده بود دیگه نتونست کنکور زبان بده!!!
از خواب بلند شدین دوش آب یخ بگیرین،هم خوابتون میپره هم آرامش پیدا میکنین
10 دیقه قبل از خارج شدن از منزل چای یا قهوه بخورین که وخت داشته باشین قبل از رفتن یه دستشویی برید!!!
خانومای محترم آرایش نکنید لطفاً موهاتونم تا جای ممکن(:دی) زیر مقنعه بپوشونین که موقع آزمون باهاش درگیر نباشین!!!
مثلاً اگه زیر کولر نشستین موهاتون رو هوا نباشه...آرایشم همینطور ،اگه یه لحظه حواست نباشه دستتو بکشی به صورتت ،بزاری رو پاسخنامه یه موقع هفت رنگ نشه پاسخ نامه!!!
اگه دیدین جاتون بده نگین بیخیال همش چندساعته!!!!نماینده سازمان سنجش اونجا هست مستقیم به خودش بگین،نه به مراقبا میپیچونن!!!
سعی کنید از همین الان برید تو رختخواب که حداکثر تا ساعت2 خوابتون ببره!!!!
آب+شکلات حتماً ببرین ، هر یک ساعت یه بار حتماً آب بخورین که رو ضریب هوشی تاثیر داره،وقتی که استرس میگیرین قند خونتون میوفته ،بعدشم خوابتون میگیره!!!!
از پوشیدن شلوار جین خودداری کنین لطفا!!!! :دی بهترین انتخاب شلوار کتونه،کفشم اگه صندل باشه بهتره،هم راحت در میاد هم وقتی درش میارین بقیه خفه نمیشن!!!
امیدوارم که همگی موفق باشین...:27:
من خیلی از درصد زبانش تعجب می کنم...نفر 10 منطقه 2 زبان رو می شناسم و تنها با یه تفاوت جزئی در درصد یک درس عمومی، ولی با تخصصی %70 ، شد نفر 22 کشور!!!نقل قول:
عمومی تو زبان خیلی تاثیر داره...من خودمم 3 ترم مترجمی خوندم و زبانمو 50 زدم...اما عمومیام نسبتا پایین بود و سراسری قبول نشدم.