اسیاتک پیشنهاد نمیکنم منم که اسیاتک هست به خاطر اسنکه خطم کافو هست فقط اسیاتک سرویس میده!نقل قول:
Printable View
اسیاتک پیشنهاد نمیکنم منم که اسیاتک هست به خاطر اسنکه خطم کافو هست فقط اسیاتک سرویس میده!نقل قول:
مانریکس دو شبه سرعتش افت شدیدی داره ! سرعت عادی روی 124-125 هست ولی الان اومده روی 70-80
شما افت سرعت نداشتید ؟؟
ماتریکس افتضاحههههههههههههههههههه ، دو سه روز پیش سرعت دانلود من 350 بود الان کم شده ولی بد نیست، سرعت شبانه هم 120 بود الان به زور 10 میشه، اینم از وضع پینگش، میخوام آنلاین بازی کنیم ولی محالهههههه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته جدیدا اینجوریه ، 1 روز درسته، 3-4 روز خراب.....
احه اینطوری که میگین همه شرکتها ریده
پس از کجا نت بگیرم گیچ شدم
اینطوری که بوش میاد همه دارن از شرکتشون شکایت میکنن
بپچه های مخابرات هم (2020)
بریم دسته جمعی شکایت کنیم شاید فرجی شد
شما مخابراتی ؟ پینگش خوبه؟نقل قول:
اره دادا 1مگ نامحدود بودم 2 روز پیش کردمش 512 نامحدود اینم وضعشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیتش خودت قضاوت کن 1 ماهه اینطوریه
قیمت 512 و 1024 قیمتشون چنده?
همیشه اینجوریه
Sent from my HTC Desire V using Tapatalk 2
قیمت 512:نقل قول:
33 تمن هست
قیمت1024:
59تمن
نت الان بعد از عید یه خورده داغون شد یه یک ماهی هم هست که شده زغالی
اگه بخوام از 2020 شکایت کنم باید از چطوری شکایت کنم
تو سایتش که هیچی نیست
تو سامانه کاربرا هم همچین گزینه ای وجود نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتشون چنده؟نقل قول:
چقدر گرونه
تنظیم مقررات تو خ جمهوری هستنقل قول:
سلام
برای مرکز سلمان کدوم isp پیشنهاد میدید (سرعت دانلود شبانه بالا باشه).
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
دوستان الان بخوایم از ماتریکس شکایت کنیم باید کجا بریم ؟
روی چه حسابی سرویس 512 نامحدود که همه شرکت ها بین 70 تا 90 میدن این شرکت میده 170 تومن !!
همین " تنظیم مقررات تو خ جمهوری هست " باید بریم ؟
اره
اینترنتی هم میتونی شکایت کنی تو سایت تنظیم مقررات
شماره تنظیم مقررات شیراز هم اونجا هست
زمانی که شاتل بودم چندین بار شخصا حضوری رفتم اونجا...
Sent from my HTC Desire V using Tapatalk 2
شرکت زیرساخت عامل گرانی و سرعت پایین اینترنت در کشور
دبیر شورایعالی فضای مجازی، میگوید: «شرکت دولتی زیرساخت یک Mb/s پهنای باند را 15 تا 16 دلار میخرد و 250 تا 260 هزار تومان به شرکتها میفروشد.»
به گزارش سافتگذر به نقل از سیتنا؛ دکتر مهدی اخوان بهابادی در سخنانی اظهار داشت: در حال حاضر فقط یک دستگاه دولتی به صورت رسمی پهنای باند خرید و فروش میکند که موجب بروز مشکلاتی در کشور شده است.
وی افزود: این مجموعه دولتی در حال حاضر یک مگابیت بر ثانیه پهنای باند را با قیمتی نزدیک به 16-15 دلار از خارج خریده است و به قیمتی حدود 250 تا 260 هزار تومان به شرکتهایی توزیع کننده اینترنت در داخل کشور میفروشد؛ مقایسه این دو نرخ نشانگر این است که برای شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنت قیمت تمام شده بسیار زیاد است.
اخوان گفت: با توجه به قیمت تمام شده و گرانی آن، مشترکان پول زیادی نمیتوانند بپردازند پس توزیع کنندگان اینترنت در داخل کشور پهنای باند را بین عدهی زیادی تقسیم میکنند و به قولی آب داخل آن میبندند تا بتوانند این اختلاف قیمت را جبران کنند. :n08:
لعنت خدا بر شاتل و کارکنانش.دی:نقل قول:
پینگ هم اکنون 1700 اینجا اسیا تک
دوستان بیایید دست جمعی بریم تنظیم مقررات شیراز شکایت کنیم!
هر کی پایه هست تشکر بزنه
درست شد درشد نریم.دی:
پینگ شد 220
سلام دوستان عزیز خسته نباشید .
خواستم یک راهنمایی کنید ببینید من از اینترنت مخابرات 2020 استفاده میکنم . قبلش به صورت ( حجمی ) گرفته بودم اما دیروز برای اینکه این حجمی شبانه رایگان نداشت . اومدم و اینترنت 1 مگابایت با حجم 4 گیگ گرفتم و تماس گرفتم گفتن اگه بخواهید رایگان شبانه از ساعت 1 تا 7 صبح داشته باشید باید یا 6 ماه و یا یک ساله انتخاب کنم و منم طرح 6 ماهه رو فعال کردم .
دیروز ساعت 11 صبح فعال کردم و امروز صبح ساعت 1:30 یک فیلم گذاشتم دانلود بشه حجمش 790 مگ بود .
دانلود شد . و در قسمت ریز کارکرد حساب adsl این مقدار حجم یعنی ( 790 ) مگ دانلود شده صبح حساب شده .
حالا سوالم اینه آیا این مقدار که اضافه شده پول میاد برام ؟ یا اینکه نه این فقط همینطوری برای اینکه بدونم چقدر استفاده کردم هستش و رایگان هست ؟
از کجا میکتم مطمئن بشم رایگان هستش.
( در ضمن ساعت 1:10 دقیقه ) یک بار مودم را خاموش و روشن کردم .
ممنون میشم کمک کنید.
چه پولی دولت داره با ارتباطات زیر ساخت به جیب میزنه با اومدن روحانی هم فکر نکنم چیزی عوض بشه فکر کنید 1 megabyt اینترنت میخره 15 دلار اونهم فکر کنم با ارز 2477 تومنی یعنی پاش در میاد 37155 هزار تومن بعد میاد با 7 برابر قیمت یعنی 260000 هزار تومن میفروشه:n04: به شاتل و مخابرات و ایرانسل و آسیاتک و ماتریکس...:n23:
حالا درآمد شرکتها : مثلا مخابرات اینترنت 1 mg رو میده 55000 تومن حالا چه طوری در واقع میاد 1 مگابایت 260000 تومنی رو به 8 مشتری میفروشه که برا هر نفر 32500 تومان در میاد که البته با 22000 تومن سودی که مخابرات روش میکشه در میاد پای ما 55000 تومن و سود کلی مخابرات از 8 نفر میشه 180000 تومن
من پام شکسته نمیام:n26:نقل قول:
نه عوض نمیشه، آرنولد که نیستنقل قول:
salam too cmd type kon tracert 4.2.2.4 shayad ping too masir bala rafte ke sorato endakhte .ba in dastorazmodemet ta servere 4.2.2.4 ro ping mikone
با ویلچر میبریمت.... شاید دلشون سوخت وضعیتمون بهتر کردن :n02:نقل قول:
دیگه اینقدر عصبانی هستم که نمیتونم جلو خودمو بگیرم... خدایا توبه :n03: زیر ساخت خیلی قرمساق هستن :n21:نقل قول:
دوستان زمان بزاریم من کل بچه های پودنک رو جمع میکنم
گله ای بریم اعتراض
فقط زمان و ادرس بدید
خیلی خوبه... منم جواد سگی و حمید بوقی ( از گنده های محلمونو میارم ) :n09: ....نقل قول:
پس کی بریم؟؟نقل قول:
من نمیدونم داری جدی میگی یا شوخی ولی خدا وکیلی من دارم جدی میگم
جدی میگم.... البته اینترنتو این چیزا نمیدونن چیه ... کفتر بازن... اگه سوسول بازی ندونن میان... پایه جر هستن.... ولی قیافشون خیلی خلافه... یه وقت کلاس کاریمون زیر سوال نره...نقل قول:
حالا که همه رفیقاتونو میارید کاش منم تخمه و دوربین بردارم بیام
:n08:
یه کار دیگه میشه کرد گله ای بریمنقل قول:
بعد یه تعداد که شعورشون ببیشتره و حرف زدن بلدن برن حرف بزنن اگه کارشون نشد
یه تک بزنن بچه ها گله ای بریزن داخل
یکی از دوستام نیسان داره ادرس بدین میام دنبالتون
عصر هم بازه یا فقط صبح بازه ؟؟؟نقل قول:
نمیدونم والانقل قول:
یه چیز دیگه بگم، شرکتهای مثل مخابرات و آسیاتک و غیره بیشتر از این نمیتونند قیمت رو پایین بیارن چون دیگه سودی توی اینکار براشون نداره تا وقتی انحصار از زیر ساخت گرفته نشه، قیمت و کیفیت همین خواهد بود، تنها نهاد ارایه دهنده پهنای باند زیر ساخت حروم خور و دزد هست و رقیبی هم نداره.
این دفتر زیر ساخت کجاس؟؟؟ تنظیم مقررات کاره ای نیست.. باید زیر ساختو پیدا کنیم...نقل قول:
ایول ایولنقل قول:
منم هستمنقل قول:
ولی اگه منو شناسای کنن هی وای من!
با رئیس حراست به خاطر اوردن موبایل به داخل و با رئیس تنظیم مقررات هم بد برخورد کردم:n08:
حدود یک سال و نیم پیش سر جریان شاتل
همشونو من میشناسم!
خدا کنه منو یادشون نباشه
نه باو بیخیالنقل قول:
ماه مــــــبـــارک؟! اســتغفرالله!نقل قول:
نیسانش قوی باشه واشر سرسیلند نسوزه اخه سربالایی هست! دستی هم داشته باشه.دی:نقل قول:
اخ اخ چقدر و چندین بار سربالایی را پیاده رفته تنظیم مقررات!
پارسال بهار که دست جمعی نرفته بودیم زیارت تنظیم مقررات تا 3 4 بودن فکر کنم فردا که ماه مبارکه یک ساعت زودتر تعطیل میشه!نقل قول:
کاکو دمت گرم همه رو با هم یی جو جواب دادیانقل قول:
سرعت ماتریکس به حالت عادی برگشت !
اومده روی همون 120 برای 1 مگ توی شب.
سلام دوستان عزیز
مدتی نبودم ولی حالا میبینم شبانه اسیاتک خیلی بد شده یعنی نصف قبلا شده ..همه اینجوری هست یا فقط من محدود شدم
آی خدا پدرتون بیامرزه یه کاری بکنید
قبلش چند تا که خوب سر در می یارن برن با مسول مخابرات صحبت کنن و تهدید کنید الان کاربرها آماده اعتراض هستند و اگر جواب درست نگرفتید گروهی برید اینجوری حسنش اینه قبل از شلوغ بازی بهتر می شه خواست هه ارو مطرح کرد ولی وقتی شلوغ بازی بشه ت ابیای حالیشون کین چه خبره کلیوقت می بره:d
امروز هم تموم شد
و همچنان نت داغون هست
ارش های وب هم داغونه پینگش؟
شبانه 2048 نصف شده بقیه هم فکر کنم کم شدهنقل قول: