سلام به همه ی کنکوری های عزیز
می خواستم بدونم ادبیات بهتره که مبحثی بخونم (املا ، قرابت ، کلمه...) یا بشنیم کتاب گاج سبز رو خط به خط بخونم؟
خواهش می کنم جواب بدید:41:
سلام به همه ی کنکوری های عزیز
می خواستم بدونم ادبیات بهتره که مبحثی بخونم (املا ، قرابت ، کلمه...) یا بشنیم کتاب گاج سبز رو خط به خط بخونم؟
خواهش می کنم جواب بدید:41:
براي جامع دين و زندگي : همـــگامان ؛ الـــگو ؛ گـــاج ؛خيلي ســــــبز ؟
يه نفر بياد با دليل به من بگه كدوم بهتره ....هم از نظر ايات هم از نظر تست ها .ممنون ...
البته توصیه شما خیلی خوبه اما داداش وقت نمیشه کهنقل قول:
وقتم بشه خیلیا حالشو ندارن،از همین درسام فرارین،منابع غیر کنکوری درواقع سطح زبان ما میاد بالا که پس درنتیجه کنکورم راحت تر میشه اما به همون دلایلی که گفتم بعید میدونم تو سال کنکور جواب بده
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
مبحثی برادر جاننقل قول:
بارها بحث شده درموردش
منابعم یه سرچ بزنی تو همین تاپیک،بدست میاد
تقریبا همگی شبیه همن اما من خودم همگامانو داشتمنقل قول:
چرا؟
به دلایل زیر:
درسو کادر بندی کرده و میشه تقریبا گفت درختی گفته(به نظر من راحت تر تو ذهن میمونه
هم معنی و هم پیام آیاتو داره(به نظرم تو این مورد خیل خوب کارکرده و یه سرو گردن بالاتر از بقیس،نظر شخصی)
تستم به وفور هس تو از جاهای مختلف + تست تالیفی که بعضیاش واقعا سخت و خوبه
فک میکنم جامع ! و خلاصه ! گفتم
ببخشید دیگه بیشتر از این وقت نیس
بازم اگه سوالی بود درمورد این کتاب بپرس
بقیه کتابام که سایر اساتید جواب میدن
اگه سوم هستی ( که احتمالا هستی چون هنوز دین و زندگی نگرفتی :31: ) به نظر من اصلا کتاب نگیر . فعلا روی امتحان نهایی تمرکز کن و صبر کن و مهر سال بعد ویرایش جدید کتاب ها رو بگیر . دین و زندگی مثل فیزیک و شیمی نیست که لازم باشه از سال سوم روش کار کنی . همون پیش روش کار کنی کافیه
اما در مورد کتاب ها این رو بگم که همگامان در مطالب غیرضروری و غیرمشابه به سبک کنکور خیلی اغراق کرده و نمیشه روش زیاد حساب کرد ؛ چون نه ضعیف یاد گرفتنشون دلیل ضعیف بودن توی درس هست نه خوب یادگرفتنشون دلیل قوی بودن هست . مخصوصا تست های تالیفیش با وجود اینکه من همیشه دین و زندگی رو عالی میزنم ، بازهم اعتقاد دارم که تست های تالیفیش خیلی تخیلی هستن
توصیه من گاج هست
این گاج طوسی رنگه خیلی عالیه!!!!
من قبلا کتاب های دیگه می خوندم دینی رو 30 می زدم حالا از وقتی این رو می خونم (شایدم هم سبک خوندم بهتر شده) 80 یا 90 می زنم!!!
كلا نظر افراد راجع به همگانان از 2 حالت خارج نيس :
يا ميگن خيلي عاليه ...يا ميگن پر از مطالب به درد نخوره ...
من موندم ...!
اين داشمون كه گفت سومي ...بلي سومم ...به فكر اين هم بودم كه كتاب ويرايش سال بعد رو بگيرم ..اخه دبيرمون ميگفت دين و زندگي شما سال بعد احتمالا تغييراتي داره.
فقط يه كمي عقب نميوفتم بخوام از مهر تست دين و بزنم ؟:13:
عزيز من خودم همگامان و خيلى سبز رو دارم، گاج رو هم ديدمنقل قول:
همگامان فوق العادس، فقط همين رو بگير، اين پسره عليرضا با عالم و آدم مخالفه :دى
همگامان رو بگير، نياز به ويرايش جديد داره اما همينش عاليه
داداش این تضاد نظرها فقط تو همگامان نیس،هرکسی که تونسته ازش نتیجه بگیره،گفته خوبه و هرکسی نتیجه نگرفته،گفته ..نقل قول:
این کاملا شخصی هس،حتما خودتم کتابو قبل خرید ببین و بعد بخر
ممکنه افراد زیادی ازش خوششون بیاد اما تو نپسندی و یا برعکس
مثلا اوایل این تاپیک همه کتاب فیزیک مبتکرانو تعریف میکردن(شاید بیش از 80%)اما من بعد خریدش پشیمون شدم،چون نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم
حتما کتاب سال دیگرو بگیر باتوجه به تغییراتش(البته کتاب پیش تغییراتش واس شما مهمه،وگرنه سومو که ...)نقل قول:
به فكر اين هم بودم كه كتاب ويرايش سال بعد رو بگيرم ..اخه دبيرمون ميگفت دين و زندگي شما سال بعد احتمالا تغييراتي داره.
نهنقل قول:
فقط يه كمي عقب نميوفتم بخوام از مهر تست دين و بزنم ؟:13:
چرا عقب؟!
شما امسال خوب کتابو بخورش،بعد عید سال دیگه ام تست بزنی زیاد عقب نمیفتی
ببخشید من دوباره مزاحم شدم ...
من هنوز زبان رو شروع به خوندن نکردم تو کانون هم 30 یا 40 می زنم...(چون قبلا کلاس زبان رفتم)
تصمیم گرفتم هر روز 2 یا 3 تا ریدینگ بخونم در کل مشکلی تو زبان ندارم ولیییییییی گرامر 0ام یک کتاب می شناسید که اخصاص برای گرامر کنکور باشه؟ (به جز خیلی سبز:2:)
ممنون...
امسال شما ققط و فقط سعی کن روی آیه ها مسلط باشی طوری که با شنیدن یه جمله از آیه بتونی هم بقیه آیه و هم معنیش رو به خاطر بیاری , ایطوری خیلی راحت میتونی به همه سوالات آیات جواب بدی .نقل قول:
درس های امسال ( سال سوم ) خیلی فرار هستن هر طوری هم که خونده باشیش بازم قراره برای سال بعد فراموشش کنی . درس هایی مثل در 7 و درس 8 و ... سال سوم و تقسیم بندی مطالبشون فرار هستن اکه الان ازشون تست برنی هرطور هم که تسلط داشته باشی روشون بازم سال بعد هم باید بخونیشون هم مرور کنیشون
پس بیخودی وقت و هزینه اضافی برای تست نزار
اگه خیلی مایل هستی که از الان وقت بزاری ؛ به جای دین و زندکی جامع ؛ آیات و نکات گاج رو بخر که یه کتاب کوچیک در قطع کوچیک و صفحات کن هست 4 تومن بیشتر هم قیمتش نیست و میتونی باهاش آیات + احادیث + ابیات همه سال ها رو ( فعلا دوم و سوم رو بخون ) مرور کنی
الان مهمترین درسی که باید شروع کنی به تست زدن ؛ اسمش " شیمی " هست :31: هرچقدرم تست بزنی ازش بازم افسوس میخوری که چرا بیشتر وقت نزاشتی واسش :13:
من خصومت شخصی ندارم که با هیچ کتابی آخه :31:نقل قول:
همگامان مطالب اضافی مخصوصا در قسمت های تست های تالیفی زیاد داره . هم باعث خسته شدن آدم میشه و مهمتر از اون ؛ تمرکز آدم رو از موضوعات اصلی که " برداشت مفاهیم آیات و احادیث " و " ارتباط آیات و احادیث به متن درس " هستن رو تبدیل میکنه به " تسلط روی پارامترهای جملات " . من نمیگم این تست ها بد هستن ولی تشابهی به تست های کنکور ندارن :20:
من خودم همگامان رو هم دارم ولی ترجیح میدم بجای اینکه اون رو بخونم ؛ گاج رو چند بار بخونم که آیات رو مفاهیمش رو خوب مسلط بشم :20:
دوستان این رمزینه واسه ریاضیات پایه نداره ؟ واسه دیفرانسیلش خیلی چیز توپی هست ! O_o
نقل قول:
کسی نیس جواب منو بده!واسه دیفرانسیل از چی تست بزنم؟؟؟؟؟
سلام لطفا این 2 سوال منو جواب بدین:
1.کسی کتاب مبتکران شیمی3 تست که میگن ویرایش جدیدش 2جلده(جلد1:استوکیمتری و 2:2فصل دیگه)رو خریده یعنی الان داره؟؟؟؟یا کسی از نزدیک دیده؟؟؟؟!!!:19:
2.برای تاریخ ادبیات کدوم بهتره:
کتاب درسی یا رمزینه یا کتاب همایش هامون سبطی!
لطفا با دلیل بگین.....
ممنون از همه(زود جواب بدین خواهشا):46:
دوستان بهترین کتاب آموزشی واسه ریاضیات پایه چیه ؟ رشته ریاضی ! ده استاد دارم . کافیه ؟
بله من کتاب ویرایش جدید شیمی مبتکران رو دیدم و بغلش هم کردم :31:نقل قول:
فقط تمرین هاش بیشتر شدن . یکم هم مطالب تخیلی اضاافه ( موازنه کردن بار ها و ... ) هم توش اضافه شده ( البته تو ورژن های قدیمی هم چندتا تست از همین موضوع بود )
مبتکران نوشته دکتر اناری هس منتها فقط گرامر نیس،ریدینگو لغتو ... هم دارهنقل قول:
از این کتاب جمو جور تر ، نشر شبقره نوشته آقای کیانسالار هس که اونم خوبه و حسنش (البته واسه بعضیا)اینه که خیلی خلاصه اما مفید گرامرو گفته البته باکلی تست تکمیلش کرده
منتها اینم فقط گرامر نیس ...
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
کتاب تست داره،اما کتاب کلاس،خیرنقل قول:
کلا 3 جلد کتاب تست داره،دوتا دیفرانسیل (که فک کنم دیف 2 ش هنو نیومده)و 1 دونه ام پایه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ... واسه دیف2 اگه آموزشی رمزینه رو از الان کار کنیم تا عید تموم نمیشه ؟ ( کلا چقدر وقت میخواد ؟ )
اساتید کسی کتاب کلاس هندسه 1 و 2 رمزینرو دیده؟
نظرتون چیه؟
دیفرانسیل 1 ،چاپ جدید دوجلدی شده؟
این رمزینه سایت مگه نداره؟
هرچی گشتم پیدا نکردم!
درضمن یکی از دوستان فک کنم گفت تاریخ ادبیاتم رمزینه داده بیرون،میشه یکی یه لینکی از قسمتایی از کتاب و یا توضیحی درموردش بده؟
اگه اشتباه نکنم دورو بر 45 جلسه بود دیف 2ش،که بقول خود مهندس مهربان هر جلسشم 1.5 ساعت وقت میخوادنقل قول:
حالا یه حساب کتاب کن ببین میتونی؟
به نظر من که میشه
پس اگه میشه یه کتاب معرفی کنید مثل رمزینه که ریز نکات رو بگه و قابل فهم باشه !نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظرم قصد از 2 جلدی کردن این کتاب و زیاد کردن تست هاش فقط دادن یک تغییر بوده وگرنه همون تک جلدیش برای پاسخ گویی به سوالات کنکور کافی هستش
راستی اگه هنوز کتابی برای شیمی 3 نگرفتی کتاب شیمی 3 خیلی سبز هم کتاب خوبی هستش یه نگاه بنداز
تاریخ ادبیات دکتر سبطی در واقع نشون دادن نکته هایی هستش که به چش خیلیا شاید نیاد اما تو این کتاب همایش ارایه ها رو واقعا مفهومی توضیح داده
در اخر توصیه میکنم دنبال کتاب عوض کردن نباشید مگر اینکه واقعا نتونید با اون کتابی که دارید کنار بیاید
موفق باشید
والا من کتاب آموزشی ندیدم تو ریاضیات پایه و حسابان که نظرمو جلب کنه،یعنی هستن کتابایی که تقریبا فروشی دارن تو این رده اما در مقایسه با کتاب کلاس مهندس مهربان اصلا قابل بحث نیستننقل قول:
البته دلیلم داره این مسئله،چون تو ریاضیات پایه درخواستی نیس،یابهتر بگم زیاد نیس،انتشارات درآمد محور ماهم زیاد رغبتی به چاپش نمیکنن چون اکثر داوطلبا با خوندن کتاب دیفرانسیل (که تقریبا کل حسابانم جمع میشه با خوندنش) و نهایتا درسنامه های ریاضیات پایه کتب تستی ریاضیاتشونو میبندن و دیگه وقت نمیکنن کتاب دیگه ای تو ریاضیات بخونن
به نظرم اگه جزوء متوسطیم داری میتونی درسنامه های هرچند مختصر کتاب تست رمزینه (همین کتابی که عکسشو گذاشتم)استفاده کنی
حالا یه نگا به این کتاب و درسنامه هاش بنداز،اگه راضیت نکرد تو پ.خ چنتا کتاب بهت معرفی میکنم
اين مهندس مهربان كيه انقدر اسمش رو شنيديم؟ :دى
مولف ديفرانسيل هست؟ چه انتشاراتى؟
قضيه شيمى بازرگانى شد كه من تا يه مدت فكر ميكردم پيام بازرگانى رو ميگن :دى
چرا هیشکی ب من جواب نمیده؟؟؟؟؟
واسه من دیفرانسیل رمزینه خوب نیس اخه تستاش کمه نمیشه باهاش ب تسلط رسید حالا خاهشا یکی به من بگه
واسه دیفرانسیل از چی بخونم؟؟؟
رمزینه هم کتابه خوبیه اگر 20 تا تست مفید رو چند بار بخونید بهتره کهیکبار 200 تست بزنی کتاب اندیشه فایق هم هست تست زیاد دارهنقل قول:
من از روی الگو میخونم مشکلی درش نمی بینم
من تو املا ضعیفم چی پیشنهاد می دید
کلک معلم خوبه ؟؟
بی زحمت ما رو هم دریابید ! نظرتون درباره سبز قلمچی چیه ؟نقل قول:
داداش در کنار کتاب کلاسش میتونی از کتاب تست رمزینه و یا اگه نخواستی گاج سفید استفاده کنی که بیشتر تستم حل کنی اما به نظرم کتاب کلاسش حداقل تو مبحث آموزش اگه نگیم کامل کار کرده،حداقل کافی کار کردهنقل قول:
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
مولف یکی از موفق ترین کتب کمک آموزشی تو درس دیفرانسیل،یا بهتر بگم موفق ترینشون که کتاب تستشم هسنقل قول:
کتاب کلاس دو جلد و کتاب تست 3 جلد که شامل ریاضیات پایه و حسابانم علاوه بر دیفرانسیل میشه
انتشارات رمزینه
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
کلکو ندیدم اما نشر دریافتو دارم و راضیم ازشنقل قول:
به عنوان كتاب كمكى حسابان ميشه از كتاب ايشون استفاده كرد؟نقل قول:
سلام رفقا
بچه ها واسه شیمی ۳ از خیلی سبز بخونین همه تستاش کاربردین ولی مبنکران تست چرت خیلی داره.
دوستان نظرتون راجع به فیزیک ۳ چیه؟
گاچ فیزیک پایه که اکثر تستاش قدیمین و همینطور نشر الگو بی جهت سخت.
نظر شما چیه؟
نقل قول:
خيلي سبز !
من الان سوم ...حتي وقتي رو درسم خيلي مسلطم و حتي تست هاي رمزينه رو درصد بالايي ميزنم و بعد ميرم سراغ خيلي سبز واقعا معني واقعي تست سخت و مفيد رو مي فهمم :27:
مرجع كاملي براي كتابهاي جامع امادگي ارشد رشته مهندسي كامپيوتر-نرم افزار ميخواستم..
درصد فیزیکم تو کانون حدوده ۷۰ ه.نقل قول:
با این می شه رفت تو کار ۹۰ به بالا؟
شما اگه دقت کنی فیزیک کانون رو راحت میشه 100 زد . ب شرطی ک رو تست های خیلی سبز تسلط کامل داشته باشینقل قول:
اولش ک کتاب رو گرفتی شاید یکم تست هاش سخت ب نظر بیان اما بعد از اینکه راه افتادی روون میشن برات !
اگه روش كار كني 100 %ميتوني به درصد بهتر از اين ها برسي با اين كتاب ..نقل قول:
چرا نمیشه در کنار کتاب اولتون استفاده کرد ولی خوب نباید خیلی روی مباحث آموزشیش حساب باز کنی،نه اینکه بار آموزشی نداشته باشه ها،نه اما خوب رسالتش تست ...نقل قول:
خودت یه نگاه بهش بندا تو کتاب فروشی،متوجه میشی
تا منظور شما از چرت بودن چی باشه؟!نقل قول:
بعید میدونم خیلی از بچه ها با نظر شما موافق باشن،کتاب شیمی مبتکران از معدود کتابایی هس که خیلیا پیشنهاد میکنن،البته بگم کتاب سلیقه ای هس و ممکنه هر کسی با یه کتاب حال کنه و به نتیجه برسه
در هر صورتبه نظرتون احترام میذارم ولی شیمی آقای بازرگانو خیلی قبول دارم
قدیمی منظورتون چیه؟نقل قول:
دوستان نظرتون راجع به فیزیک ۳ چیه؟
گاچ فیزیک پایه که اکثر تستاش قدیمین و همینطور نشر الگو بی جهت سخت.
نظر شما چیه؟
مثلا سوالای سال 48 یا 52 ام توش پیدا میشه؟
خوب دلیل نمیشه که اونو قدیمی بدونیم،بعضی سوالا سبکشون مثه همه حالا چه مال الان باشن چه 100 سال پیش،کلا ریاضیات و فیزیک جوری نیس که با گذشت زمان خیلی تو مفاهیم اصلیش تغییر ایجاد بشه،اتفاقا از کتابایی هس که اکثر کنکوریا ازش استفاده میکنن و نتیجه ام بر اساس سطح برداشتشون از این کتاب میگیرن
تست الگوام که ندیدم تا دربارش نظر بدم اما درکل فیزیک 3 خیلی سبزو قبول دارم
برعکس سال گذشته،چون وقتی خریدمش گفتم آخه چرا اینهمه بچه ها ازش تعریف میکنن با اینکه اینهمه چرته اما امسال فهمیدم نه بابا،اونموقع من چیزی بارم نبود،این کتاب کارش درسته
يه چيز باحالي كه در مورد قلم چي هست اينه كه قلم چي توي بيشتر ازمون هاش نصف سوالاي درس هاي مختلفشو از توي كتاباي آبيش مياره ...اين دقيقا يعني كلاه گذاشتن سر شركت كننده ها ! و يه راه عالي واس فروش كتاب هاش ...
جالبه نه ؟
مبتکران تستاش صرفا جهت (اطلاع نه :دی )فهم و جا افتادن مطلب هست ! من که راضیم !نقل قول: