آقا دستت درد نكنهنقل قول:
من اين آپشن فايلتو ريختم ولي موقع ورود به بازي ارور مي ده
ميگه ورژن يه چيزي عوض شده و به سيو ديتا ها دسترسي نداري يا يه همچين چيزي
Printable View
آقا دستت درد نكنهنقل قول:
من اين آپشن فايلتو ريختم ولي موقع ورود به بازي ارور مي ده
ميگه ورژن يه چيزي عوض شده و به سيو ديتا ها دسترسي نداري يا يه همچين چيزي
ممنون دوست عزیز من پچ شما رو دانلود کردم امایه سوال :نقل قول:
دوست عزيز اين رو بگم كه اصلاح بازي بسيار راحت هست كافيه فايل ها رو در اختيار داشته باشي. من خودم اين كار رو براي كل بازي انجام دادم فايل هاي لباس لوگو و اسامي واقعي رو از سايت هاي مختلف جمع آوري كردم و در مجموعه اي كه اسمش رو گذاشتم پچ Krauser گذاشتم توي همين تاپيك آخرين باري هم كه تكرار شد 3 روز پيش بود كه اين پست زير رو زدم به اين پست مراجعه كني مي توني پچ Krauser رو دانلود كني پست زير كامل هست و بخوني كاملا متوجه ميشي كه باس چيكار كني
پچ رو کجا باید بریزم؟ تو محل نصب بازی؟
آره ديگه بايد cv0f ماه مارس رو بريزي گفتم كه چون من فايل cv0f آخري رو دارم و هر اديت فايلي كه بسازم متناسب با اون هست. يا باس از خيرش بگذري يا هم cv0f ماه مارس رو دانلود كن از داخل بازي هم مي توني آپديت كني فايل زيپ شده رپيدشير رو هم مي توني دالود كني 5 - 6 صفحه قبل فكر كنم گذاشتم لينكش رو:نقل قول:
لينك cv0f March Update
از حالت زيپ درش بيار توي اين مسير كپي كن C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\downloadکد:http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar
فقط اگه SHow Hidden Fiies فعال نيست يادت باشه فولدر Application Data مخفي هست بهترين كار اينه اون مسير رو كه گفتم كپي پيست كني توي آدرس بار ويندوز و اينتر بزني راست مي ره توي فولدري كه cv0f هست حجم اون كمه جديده رو كه دانلود كردي كپي كن روي قبليه بعد برو توي بازيت ميبيني تا ماه فروردين امسال بازيت آپديت ميشه تازه مي توني از اون اديت فايلي كه گذاشتم هم استفاده كني.
طوري طراحي كردم كه وقتي نصب مي كني توي محل نصب بازي اكستراكت ميشه در واقع كيت سرور حاوي كيت ها و لوگو ها رو ميريزه توي اين مسير بعد نصب بايد بري اينجا Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 يا هر جايي كه بازي رو نصب كردي ببيني فولدر كيت سرورهست اونجا يا نه كلا پچ من رو هر جا اكستراكت كردي دستي هم مي توني كپي كني توي ريشه محل نصب بازي يعني مسيري كه بازي رو نصب كردي بعد ميري داخل پوشه كيت سرور و فايل setup رو مي زني و كيت سرور بازدن دكمه install فعال مي كني والسلام در ضمن حتما بايد از كركي كه آپلود كردم استفاده كني يعني 1.20نقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------
خداييش توي هيچ تاپيك بازي ديگه اي اينقدر كاربرا خوب راهنمايي نميشن ها حيف چند ماه ديگه به هواي PES 2010 كم كم توي اين تاپيك باس كم پيدا بشيم راستي كسي هست از اين كه صفحه قبل گذاشتم استفاده كرده باشه؟
الان بازي من رو كابيرا گزارشگر ژاپني گزارش مي كنه خيلي توپهنقل قول:
چند روز پيش داشتم بين img فايل هاي بازي گشت مي زدم كه مثلا ببين فايل هاي گزارش چي هستند بعد ديدم فايل هاي زير فايل هاي img ي هستند كه حاوي گزارش هستند:
rs0e_e فايل گزارش انگليسي (گزارشگر : جان چمپيون)
rs0e_f فايل گزارش فرانسوي
rs0e_g فايل گزارش آلماني
rs0e_i فايل گزارش ايتاليايي
rs0e_s فايل گزارش اسپانيولي
اگه به انتهاي اسم فايل ها دقت كنيد حرف اول زبان گزارش هست با خودم فكر كردم فايلي براي گزارش ژاپني اگه بخواد باشه پس بايد اسمش باشه : rs0e_j اومدم اين اسم رو توي گوگل سرچ كردم و يك فروم پيدا كردم كه توش اين فايل رو گذاشته بود واسه دانلود و همونطور كه انتظار داشتم گزارش ژاپني رو به بازي اضافه مي كرد اين فايل. البته حجمش 1 گيگ بود و بابام در اومد تا امروز كار دانلودش به اتمام رسيد پارت 1 رو هم مجبور شدم 2 بار دانلود كنم دفعه اول خراب شد دانلود. گفتم واسه علاقمندان به لينك هاي دانلود رو بزارم تا طرفداراي قديمي و وينيگ الون هاي قديمي با شنيدن گزارش ژاپني ياد قديما رو بكنن:
بعد اينكه فايل ها رو دانلود كرديد حتما بايد با برنامه 7zip فايل رو اكستراكت كنيد. من با وينرار امتحان كردم نشد. بعد اينكه فايل رو اكستراكت كرديد به مسير نصب بازي بريد بعد وارد پوشه img بشين و به ابتداي فايل rs0e_e يه # اضافه كنيد كه ناشناس بشه (حالا يا يه اسم ديگه بزاريد rename كنيد كلا) و فايل rs0e_j رو كپي كنيد توي پوشه img نيازي هم نيست تغيير نام بديد. ملاحضه مي كنيد كه بازي گزارش ژاپني مي شه. موفق باشيد رفقاکد:http://www.mediafire.com/file/nnmjmqmyjto/rs0e_j.7z.001
http://www.mediafire.com/file/jjjzmkmnqiz/rs0e_j.7z.002
http://www.mediafire.com/file/mflt1nu4h3e/rs0e_j.7z.003
http://www.mediafire.com/file/jzunhtytcym/rs0e_j.7z.004
http://www.mediafire.com/file/mem2ynnvtkg/rs0e_j.7z.005
http://www.mediafire.com/file/mdzttjk51to/rs0e_j.7z.006
http://www.mediafire.com/file/yj2vtmjrztx/rs0e_j.7z.007
http://www.mediafire.com/file/uuqmhmmmw0z/rs0e_j.7z.008
http://www.mediafire.com/file/c25mzyum2mj/rs0e_j.7z.009
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما دوستي كه فرمودند فايل هاي پچ krauser مخدوشه بايد بگم كه نخير تست كردم همين الان صحيح و سالم هستند هر 3 پارت.
اون مسير وجود داره اما توي مسير فولدري هست كه هيدن هست شما كافيه اين مسير رو كپي پيست كنيد توي آدرس بار ويندوز اكسپلورر تا مستقيم وارد اون مسير بشه و توي اون پوشه بره
نگفتی جناب krauser پچ شمارو کجا بریزم؟نقل قول:
بعدشم کیت سرورهارو نصب کنم؟
چرا گفتم دوباره بخون پستم رو. در ضمن منظوروت رو از كيت سرور ها رو نفهميدم كيت سرور رو بايد فعال كني ديگه با زدن دكمه setup يه دونه كيت سرور هم كه بيشتر نيست. در ضمن پچ رو هر جا مي خواي بريز مهم اينه كه يه جا باشن وقتي اكستراكت كني يه پوشه به نام كيت سرور از توش استخراج ميشه همونطور كه توي پست قبل هم عرض كردم بايد توي مسير نصب بازي كپي كني بعد بري داخل پوشه كيت سرور setup بزني تا فعال بشه والسلامنقل قول:
من پچ شما رو نصب کردم بعد کرک رو ریختم بعد هم تو کیت سرور گزینه اینیستال رو زدم اما لو گوی تیمها و اسمشون عوض نشد!؟ فقط آرم بوندسلیگا اومد ولی تیماش همون تیمای هلندی بود.نقل قول:
اشکال از کجاست؟ من اشتباه نصب کردم؟
ممنون
دوستان همچین مسیری رو اصلا پیدا نمی کنم:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
در آدرس بار هم که میریزیم و اینتر می کنم مینویسه can not find. اما اگه منظور همون پوشه کونامی معروف توی داکیومنت هست ،اونجا پوشه ای بنام download ندارم.با ایجاد پوشه ای به این نام و کپی فایل مورد نظر توی اون هم فایده ای نداشت.چکار باید کرد؟
اديت فايل رو ريختي؟ march update رو ميگمنقل قول:
ببخشید
زمان دقیق اومدن pes 2010 مشخص نیست؟
جایی نیست که بشه مشخصات و خصوصیاتش رو دید؟
قبلا فکر کنم یه تاپیکی بود
ممنون
آره ديگه توي تالار اخبار رمز بازيها هست اينجا كه بازي هاي كامپيوتري هست بازي هايي كه منتشر نشدن توي تالار اخبار و رمز بازي ها قرار مي گيرننقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=310550
نه نریختم!:31:نقل قول:
فک کنم مشکل از همینجاست
سلام آرمين جان.خوبي؟بابا گردو خاك كردي يه تنه داري مشكل ملت رو حل مي كني(چرا كانديد نشدي برا رياست جمهوري:31:)ايول ايول داش آرمين رو ايول..:10:نقل قول:
گذشته از اينا آرمين جان اين فايل گزارش به يكي از اين زبونهاي درست حسابي كه گفتي بذار آخه ژاپني هم شد زبون؟همون وينيگها بستن برامون.اسپانيش هم ولش.اما اگه به ترتيب آلماني،ايتاليايي و فرانسه پيدا كردي يا خودت داري بذار كه بدجوري دنبالشم.ضمنا بي زحمت يه حجم هم جلوشون بنويس چون اين انگليسي برا من حدود 560 مگابايته!!منتظرت هستم مقسي پيشاپيش...
يا اگه دي وي دي خودت اينارو داشته نشوني شركت و كاورش رو بده پيداش كنم.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
شما از منوي اصلي برو system setting و بعد download رو بزن.البته بايد كانكت باشي.اين براي دانلود آپديتهاي جديد كونامي در همين مسيره.بعد از حدود سي ثانيه كنسل كن.احتمال زياد اينجوري اين پوشه خودكار ساخته ميشه.نقل قول:
داشتم پستاي قبلي رو نگاه مي كردم ديدم واقعا داداش krauser تو اين تاپيك خيلي زحمت كشيده و به بيشتر سوالا ايشونه كه جواب ميده
گفتم زدن دكمه تشكر كافي نيست
البته بچه هاي ديگه اي هم هستن كه نبايد زحمتاشونو ناديده گرفت ولي خوب ايشون واقعا از همه فعال تر بوده
همينجا كتبا از طرف همه pes بازا ازت تشكر مي كنم و اميدوارم هميشه همينجوري فعال و موفق باشي.
من پچ های بازی رو از Gamespot گرفتم .
ولی نصب که میکنم کار نمیکنه .
کمکم کنید .................................................. .....................................
سلام دوستان همون که میدونید بازیکنان زیادی تغییر تیم دادن و نقل و انتقالات حسابی داغه.
پکی نیومده که با دانلودش این انتقالات جدید ظاهر بشه؟!
شماره پچ و نوع مشكلت رو بگو.يعني موقع نصب ارور ميده يا بازي ارور ميده...نقل قول:
اين اديت فايل رو krauser زحمتش رو كشيده كه هم اسامي درست نوشته شدن و هم آخرين نقل و انتقالات انجام شده.فقط بايد اين فايل cv0f دانلود كرده باشي اگه نداري سرچ كن تو همينجا هم لينكش هست هم محل قرارگيريش.نقل قول:
کد:
http://upload.--------.com/7/1248602112.zip
سلام میشه بگین چرا اسم و پرچم و لباس بعضی از تیم ها تو سری PES اشتباه وارد می شن(مخصوصا تو لیگ انگلستان)
ممنون
يه جورايي دلمون مي خواست تا بازي PES 2010 بياد كونامي تحت يه فايل cv0f جديد اين تغييرات رو اعمال كنه راستش من شخصا انگولك كردن و ترانسفر دستي و ايجاد اديت فايل دستكاري شده رو دوست ندارم حتي من اديت فايلي كه براي پچ krauser رست كرده بودم بسيار Fresh بود و دستكاري نشده بود تنها چيزي كه دستكاري شده بود اين بود كه جاي ليگ هلند با بوندس ليگا رو عوض كرده بودم كه كاش اين كار رو نمي كردم از اول ولي خوب گذشت. به هر حال عليرغم اينكه دستكاري اديت فايل رو دوست ندارم همونطور كه محمد جان لطف كردند و لينك اديت فايلي رو كه آماده كردم رو گذاشتن چند روز پيش تهيه كردم البته بايد بگم تغييرات دست و پا شكسته هستند مثلا شايد همه ترانسفر ها اعمال نشده يا شماره بازيكنان ترانسفر شده درست نيست اين كار رو هم تفنني انجام دادم... ولي جاي شما باشم خودم بيخيال اعمال ترانسفر هايي ميشم كه متعلق به سال آينده و فصل 2009 - 2010 هست عين اينه كه بخواي توي PES 6 ترانسفر هاي سال 2009 رو اعمال كني. اين بازي متعلق به 2009 هست و در سال 2009 رونالدو متعلق به منچستر هست. البته اينا پيشنهاد دوستانه هستند كه كسي مجبور نيست حتما رعايت كنه اينا نظر شخصي بنده بود. به نظر من ديدن رونالدو با پيراهن رئال توي بازي كنوني حداقل نصف لذت بازي PES 2010 رو از بين مي بره در اين مورد كه بخواي بازيكنان بزرگ ترانسفر شده رو توي لباس جديد ببيني. اگه الان رونالدو رو توي رئال ببيني با PES 2009 ارزش ديدن رونالدو يا بنزيما و ... توي رئال PES 2010 كم ميشهنقل قول:
به خاطر اينكه وقتي يك بازي كامپيوتري كه ژانر Real World داره مثل فوتبال و به زبان ساده ژانر بازي از روي يك واقعيت حقيقي موجود ساخته ميشه و در صورتي كه اين واقعيت در انحصاري كسي يا گروهي باشه بايد از اون شخص يا گروه جهت خلق سيموليش كسب اجازه رسمي بشه وقتي كونامي مياد تيم منچستر و بازيكنانش رو شبيه سازي مي كنه حتما بايد اجازه رسمي از باشگاه منچستر يونايتد رو بگيره به اين كسب اجازه اصطلاحا ميگن لايسنس. وقتي باشگاهي مثل چلسي به كونامي اين اجازه يا لايسنس رو نميده كونامي حق نداره از لوگو لباس يا نام رسمي چلسي توي بازي استفاده كنه. اين ضعف كونامي نيست شايد اين شبه براي كساني كه از جريان لايسنس بي خبر هستند اين تصور پيش بياد كه بگن ژاپنيا چقدر خنگ هستند كه نمي دونن اسم تيم چلسي چطوري نوشته ميشه يا بگن ژاپني ها تلفظ صحيح اسامي بازيكنان تيم ملي ايران رو بلد نيستن مياد غلط مي نويسن اسامي رو در واقع اين ها غلط محسوب نميشن اينها در اصطلاح اسامي Fake يا همون تقلبي هستند. كه به دليل فقدان اجازه نمي تونن اسامي اصلي و واقعي بنويسن. فقط PES نيست كه اين طور هست مثل توي GTA هم بنز هست ولي چون از كمپاني مرسدس بنز كسب اجازه نكردند اسم ماشين رو بنز نمي ذارن يه اسم تقلبي و موهومي مي ذارن واسش. توي PES 2009 هم همه چيز به صورت كامل لايسنس نشده و دليلش وجود گروه بازي سازي EA Sports هست كه با بازي فيفا از اول تونست لايسنس ها رو بگيري و اكثرا در انحصار خودش داشته باشه. البته ايتاليا و هلند شديدا كونامي رو حمايت مي كنن نمونه هايي از اين حمايت وجود ليگ هاي هلند و سري آ بصورت تمام لايسنس در بازي PES و لايسنس نبودن تيم ملي هلند و چند تا از تيم هاي سري آ و ب در فيفا 09 هست. حتي توي فيفا 08 هم هلند تيم مليش تقلبي بود.نقل قول:
دوست عزيز اين به خاطر اينه كه Installation بازي شما دستكاري شده و مسير نصب بازي تغيير پيدا كرده و به تبع اون توي Registery شما مسير بازي در جاي اشتباهي ايجاد ميشه و موقع نصب پچ Error مي ده چون وقتي مي خواي پچ رسمي نصب كني اتوماتيك مسير خاص خودش رو توي رجيستري جستجو مي كنه چون توي محل خودش پيدا نمي كنه فكر مي كنه اصا بازي نصب نيست در نتيجه نصب نا فرجام مي مونه. اما راهش چيه؟نقل قول:
1- بازي بخريد كه نصبش دستكاري نشده
2- راه حل ديگه اين بود كه سرچ مي زدي توي تاپيك تا ببيني كه خيلي از دوستان مشكل شما رو داشتند و جواب هم بهشون داده شده در نتيجه مجبور نبودي دوباره مطرح كني و از همون جواب استفاده مي كردي
3- حالا به هر دليلي سرچ رو نمي دونستي يا برات مقدور نبود بايد فايل زير رو دريافت كني:
Password:matinکد:http://www.2shared.com/file/5248660/56fbe490/install_orginal.html
اين فايل حاوي فايل هاي نصبي بازي منهاي فايل هاي داخل پوشه img هست بعد اينكه دانلود كردي اكستراكت مي كني فايل هاي img رو از توي DVD بازيت انتقال مي دي به پوشه img اين install orginal بازي رو كلا يه بار از نصب در مياري و اين دفعه بازي رو از روي هارد نصب مي كني يعني از همون پوشه Install Orginal
اين ابتكار جالبي بود كه توسط يكي از كاربراي همن فرم و بچه هاي همين تاپيك ارائه شد كه باعث شد خيلي ها كه از نصب پچ عاجز بودند (به لطف دستكاري كنندگان بازي توي كشور عزيزمون ايران) بتونن پچ نصب كنند.
محمد جان اتفاقا من خوندن و نوشتن زبان ژاپني رو بلدم و خيلي هم خوشم مياد يه چيز جالبي كه داره اين فايل گزارش ژاپني اينه مثلا اسم كريمي رو گزارشگر صداا مي زنه با اينكه Fake هست البته بگم كه همون Fake صدا مي زنه ميگه كاگتز يا به محدوي كيا ميگه ماكوئه ولد يعني همون هايي كه Fake نوشته رو تلفظ مي كنه واسه همين حجم فايل شده يك گيگ. در ضمن من عاشق اسپانيا و زبان اسپانيولي و فرهنگ هاش هستم حتي فرهنگ فلامنكو سبكي هست كه من با گيتار كار مي كنم و خيلي هم برام دلنشين هست. (چه تفاهمي دارم ما :31: ) در مورد DVD بازي هم مال من DVD 9 اورجينال پنج زبانه هست (كلا دوتا ورژن اومد PES 2009 كه پنج زبانه هست و Wining Eleven 2009 كه مخصوص كشور ژاپن هست و اين فايل گزارش هم از توي اون برداشته شده). من اين فايل گزارش رو از نت دانلود كردم و متاسفانه نمي تونم فايل نيم گيگي رو با اين سرعت 64 آپلود كنم يعني مقدور نيست برام شرمنده. بازي رو هم از جايي يا شركتي نخريدم واسه همين هم نصبش بدون دستكاري هست يعني از زير هيچ ايروني نگذشته دی: يكي از خويشاوندان از آن سوي آب هاي خروشان برام كادو سال نو ميلادي فرستاد :31: البته فكر كنم راحت باشه گير آوردن فايل هاي گزارش يعني كافيه اون اسامي رو جستجو كني حتي فايل تورنت دانلود بازي PES 2009 رو گير بياري مي توني فايل هاي ديگه رو اسكيپ كني فقط فايل هاي زبان رو دانلود كني هر كدوم نيم گيگ هستند حدودا.نقل قول:
گذشته از اينا آرمين جان اين فايل گزارش به يكي از اين زبونهاي درست حسابي كه گفتي بذار آخه ژاپني هم شد زبون؟همون وينيگها بستن برامون.اسپانيش هم ولش.اما اگه به ترتيب آلماني،ايتاليايي و فرانسه پيدا كردي يا خودت داري بذار كه بدجوري دنبالشم.ضمنا بي زحمت يه حجم هم جلوشون بنويس چون اين انگليسي برا من حدود 560 مگابايته!!منتظرت هستم مقسي پيشاپيش...
يا اگه دي وي دي خودت اينارو داشته نشوني شركت و كاورش رو بده پيداش كنم.
يه چيز خيلي جالب:
بر اساس تحقيقي كه همين الان كردم تاپيك Pro Evolution Soccer 2009 از لحاظ تعداد پست ها و جواب ها در رده پنجم بين تمام تاپيك هاي تالار بازي هاي كامپيوتري قرار داره (در بين حدود 300 تاپيك موجود و شايد هم بيشتر) و از لحاظ مشاهده ها در رتبه هشتم قرار داره
اما در آخر بگم كه من خاك پاي همه برا بچه هاي مودب و باحال تاپيك هاي بازي هستم دوستاني كه همگي گيمر هستند و به عشق گيم تشريف ميارن توي فروم P30World تا از دانش ديگران استفاده كنند و تجربيات خودشون رو در اختيار سايرين قرار بدن. چطور مي تونم در مقابل مشكلاتي كه دوستان مطرح مي كنن بي تفاوت باشم. اين وظيفه منه و هيچ منتي هم سر كسي نيست. اين كار ها واسه من مثل شهد عسل شيرينه. پس ديگه اينقدر چوب كاري نكنيد و خجالتم نديد. قربون همه تون
موفق و گيمر و سربلند باشيد.
دوستان من به اینا احتیاج دارم:
1- GDB کامل تیمهای ملی
2-GDB لیگ آلمان
3-Full Map برای کیت GDB
4- و آپشن فایلی که تمام نقل انتقالات تا به الان انجام شده باشه
هر چندتاشو تونستید برام بزارید
با تشکر
منم مثل اين دوست عزيزمون به اينا احتياج دارم و به آموزش كامل cv0f هم ميخوامنقل قول:
آقا مشكل من حل شد الان آپديت كردم و cv0f كار كرد با تشكر از تمام اساتيد محترم
دوستان عزتون عاجزانه خواهش میکنم کمکم کنید آقا من نزدیک یه ساله که نمیتونم بال ذو بازی کنم آخه این ارور لعنتی dont send نمیزاره :13:
التماستون میکنم اگه درست شدنیه بگید باید چه خاکی به سرم بریزم اگه درست شدنی نیست یکی بگه من دیگه این همه حرص نخورم ...:41:
خدایی یه با مرامی جواب منو بده :19::19::19::19::19:
هر 4 تا پچ رو گرفتم .
نصب هم میشه مشکل نصب نداره .
ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم Error میده .
میگه CD orginal رو بزار.
باید چیکار کنم؟
كافي بود توي همين تاپيك جستجو كني دوست عزيز. به هر حال براي اينكه بدوني هر كاربري اينجا عزيز هست. اينم براي شما:نقل قول:
قدم اول پچ رسمي 1.40 كونامي رو نصب مي كني
دانلود
حالا 2 حالت داره يا پچ نصب ميشه يا Error ميده و نصب نميشهکد:http://pes2009dl.konamionline.com/pes09/patch/91ff0cd628759869b5a4827b42ed7c97/PES2009Patch140.zip
اگه پچ نصب شد اين فايل كرك رو مي ريزي و راحت مي توني بدون خرابي سيو مستر ليگ و بال و هر مود ديگه رو بازي كني
حالت بد اينه كه نصب نشه پچ در نتيجه بازي شما دستكاري شده پس بايد بازي دستكاري نشده رو گير بياريد يعني مجبور هستيد اندازه 5 گيگ دانلود كنيد اما با ترفندي كه ارائه شده شما مي تونيد بازي دست نخورده و نصب اورجينال رو با دانلود فايل زير داشته باشيد.کد:http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009_Crack_For_1.20.rar
Password:matinکد:http://www.2shared.com/file/5248660/56fbe490/install_orginal.html
اين فايل حاوي فايل هاي نصبي بازي منهاي فايل هاي داخل پوشه img هست بعد اينكه دانلود كردي اكستراكت مي كني فايل هاي img رو از توي DVD بازيت انتقال مي دي به پوشه img اين install orginal بازي رو كلا يه بار از نصب در مياري و اين دفعه بازي رو از روي هارد نصب مي كني يعني از همون پوشه Install Orginal
اين ابتكار جالبي بود كه توسط يكي از كاربراي همن فرم و بچه هاي همين تاپيك ارائه شد كه باعث شد خيلي ها كه از نصب پچ عاجز بودند (به لطف دستكاري كنندگان بازي توي كشور عزيزمون ايران) بتونن پچ نصب كنند.
بابا نمي دونستم ژاپني هم بلدي.سانا يورا و اين حرفا...:10:نقل قول:
محمد جان اتفاقا من خوندن و نوشتن زبان ژاپني رو بلدم و خيلي هم خوشم مياد يه چيز جالبي كه داره اين فايل گزارش ژاپني اينه مثلا اسم كريمي رو گزارشگر صداا مي زنه با اينكه Fake هست البته بگم كه همون Fake صدا مي زنه ميگه كاگتز يا به محدوي كيا ميگه ماكوئه ولد يعني همون هايي كه Fake نوشته رو تلفظ مي كنه واسه همين حجم فايل شده يك گيگ. در ضمن من عاشق اسپانيا و زبان اسپانيولي و فرهنگ هاش هستم حتي فرهنگ فلامنكو سبكي هست كه من با گيتار كار مي كنم و خيلي هم برام دلنشين هست. (چه تفاهمي دارم ما :دی ) در مورد DVD بازي هم مال من DVD 9 اورجينال پنج زبانه هست (كلا دوتا ورژن اومد PES 2009 كه پنج زبانه هست و Wining Eleven 2009 كه مخصوص كشور ژاپن هست و اين فايل گزارش هم از توي اون برداشته شده). من اين فايل گزارش رو از نت دانلود كردم و متاسفانه نمي تونم فايل نيم گيگي رو با اين سرعت 64 آپلود كنم يعني مقدور نيست برام شرمنده. بازي رو هم از جايي يا شركتي نخريدم واسه همين هم نصبش بدون دستكاري هست يعني از زير هيچ ايروني نگذشته دی: يكي از خويشاوندان از آن سوي آب هاي خروشان برام كادو سال نو ميلادي فرستاد :دی البته فكر كنم راحت باشه گير آوردن فايل هاي گزارش يعني كافيه اون اسامي رو جستجو كني حتي فايل تورنت دانلود بازي PES 2009 رو گير بياري مي توني فايل هاي ديگه رو اسكيپ كني فقط فايل هاي زبان رو دانلود كني هر كدوم نيم گيگ هستند حدودا.
اون فايل هارو گشتم اما همش سايت فايل فرانت مياد كه مسدود شده!!با آنتي فيلت--هم كه برم سرعت دانلود مياد فوق العاده پايين.اگه پيدا كردي ممنونت ميشم حسابي.يا همون فايل تورنت كه گفتي.براي بازي رو پيدا كردم اما نميشه فايلها رو سفارشي كرد.همش با همه.باز هم اگه اينطوري كه گفتي پيدا كردي بذار همين جا يا هر راه حل ديگه...من فقط گزارش به زبونهاي ديگه مي خوام............:19:
زياد فك زدم نه؟:31:
سلام.نقل قول:
پسورد این فایل که گذشتین چیه؟
مرسی
سلامنقل قول:
واقعا معذرت می خوام یادم رفته بود :11:
پسوردش متین هست : matin
اگه مي خواي آدرس بده با پ.خ تا برات روي dvd بفرستم با پستنقل قول:
استاد krauser كمك كنيييد
امروز ساكر 2009 از شركت ebay خريدم و نصب كرديم و از كرك داخل dvd استفاده كردم و هنگامي كه خواستم وارد بازي بشم همون لود اولي گير ميكنه و وارد بازي نميشه. احتمال دادم شايد از كرك باشه هم از كرك و هم از پچ شما استفاده كردم اما بازم نشد.ميشه راهنمايي كنين
Kruaser جان Crackی که گذاشتی تا پچ 1.20 رو اجرا میکنه .
من هر چهار تا پچ رو نصب کردم ولی ورژن بازی 1.20 شد و تغییرات دو تا پچ اول (1.10 و 1.20 )رو اعمال میکنه.
لطفاCrack رو بزار.
مرسی
يا DVD بازيت مشكل داره يا ويندوزت به قول معروف گنديده يا هم كه سيستم سخت افزاريت نميكشه. اولا Setting اكسترنال رو از محل نصب بازي اجرا كن گزينه Specification رو بزن ببين سيستمت چطوره ببين OK يا Good داده به سخت افزارت اگه همگي Good يا OK باشن احتمالا از ويندوزت يا DVD باشه يه بار ويندوز عوض كن يا اگه سختت هست روي سيستم يكي ديگه نصب كن اگه بازم ايراد داد مطمئنان مشكل از DVD هست ولي من حدس مي زنم سيستمت نمي كشهنقل قول:
دوست عزيز شما وقتي پچ 1.40 رو نصب مي كني تغييرات و بهبود هاي گيم پلي مربوطه به بازي اضافه ميشه البته من خيلي تغيير آنچناني نديدم با نصب پچ ها حداقل چشم گير نيست و اين كه من و بقيه با اينكه پچ 1.40 رو نصب كرديم ولي از كرك 1.20 استفاده مي كنيم به اين دليل هست كه كرك 1.40 كيت سرور رو ساپورت نمي كنه. من كرك مخصوص 1.40 رو دارم ولي امكان آپلودش برام مقدور نيست چون حجمش خيلي بيشتره حتي بعد از زيپ شدن هم زياده حجمش.نقل قول:
يك مساله ديگه هر پچي كه اومده پچ قبلش رو شامل بوده شما وقتي پچ جديد نصب ميكنه جايگزين پچ قديمي مي شه. در ضمن ظاهرا شما تغييرات هر پچ رو كامل مي دوني ممنون ميشم در مورد هر كدوم توضيحي بدي آخه هر دفعه پچ جديد اومده كلي بحث شده كه اين پچ جديد چه مزايايي داره. ما كه خيلي احساس نكرديم جز اينكه يكم نوع ضربات ايستگاهي يه تغيير جزئي پيدا كرده و يا دروازبان ها عين نابغه ها شوت هايي كه با سرعت شهاب سنگ ميان رو چشم بسته نمي تونن بگيرن. قبل اين كه پچ نصب كنم توي اين مورد هاج و واج مي موندم كه چطور شوت به اين سنگيني رو دروازبان ها مي تونن به راحتي بگيرن. بعد نصب پچ اين مسئله درست ميشه و كمي منطقي تر ميشه و شوت هاي سنگين و محكم كه از داخل محوطه زده ميشن اكثرا گل ميشن مثل واقعيت
باسلام و خسته نباشید
یکی تکنیکهایی که میشه با کیبورد انجام داد رو نمیگه؟:41:
اطلاعات من هم مربوط به فایل های Read me یه که همراه پچ هست.
اون کرکی که گفتی (1.4) اگه فقط بخاطره حجم زیادش نزاشتی و مشکل دیگه ای نداره آدرسش رو بزاری خوبه.
بازم مرسی ;);)
[quote=krauser;4027191]يا DVD بازيت مشكل داره يا ويندوزت به قول معروف گنديده يا هم كه سيستم سخت افزاريت نميكشه. اولا Setting اكسترنال رو از محل نصب بازي اجرا كن گزينه Specification رو بزن ببين سيستمت چطوره ببين OK يا Good داده به سخت افزارت اگه همگي Good يا OK باشن احتمالا از ويندوزت يا DVD باشه يه بار ويندوز عوض كن يا اگه سختت هست روي سيستم يكي ديگه نصب كن اگه بازم ايراد داد مطمئنان مشكل از DVD هست ولي من حدس مي زنم سيستمت نمي كشه
مشكل از سيستم نيست چون همه چيز good هستش و از سلامت ويندوز هم اطمينان دارم آخه امروز يكي ديگه نصب كرديم شد. فقط ميخواستم بدونم اگه از dvd باشه بايد چكار كنم.چه فايلهايي ميتونه ايراد داشته باشه
در هر صورت از زحمات و پاسخگويي شما كه هميشه آماده هستسد بسيار ممنون
اساتيد من از روزي كه cv0f رو نصب و دانلود كردم هر وقت ميخوام تيم انگلستان رو انتخاب كنم از بازي ميپره بيرون ميشه بگيد مشكل از كجاست
krasuser عزیز اون آپشن فایلی که قرار دادید.مثل اینکه فقط مشکل رئال رو حل کرده!.دست کم مشکل بایرن رو که در نقل و انتقاللات حل نکرده هیچ، کلا مثل بازی دست نخورده، بایرن رو حذف کرده و پی اس وی بجاش اومده.یه فکری به حال بایرن هم بکنید.اگه خواستید نقل و انتقالاتش رو هم بهتون می دم.
مسلما بازي شما مشكل داره دستكاري شده فايل هاش يا از فايل هاي خاصي توي كيت سرور استفاده مي كنينقل قول:
آخه من اون آپشن فايل رو واسه بازي دست نخورده ارائه كردم پس شما هم مثل من جاي ليگ هلند رو با Other League B عوض كردي؟ من اولش خواستم آپشن فايل رو واسه پچ krauser بسازم ولي گفتم يه چيز درست كنم همه استفاده كنن. اگه فرصت شد و فصل نقل و انتقالات اروپا به پايان برسه يه آپشن فايل واسه پچ Krauser مي دم به عنوان حسن ختام PES 2009 بعدش منتظر PES 2010 ميشيم تا اونجا فعاليت رو ادامه بديمنقل قول:
میشه یکی به ما بگه چطوری میشه بازیکن رو در pes 2009 از تیمش برداشت و به یک تیم دیگه برد.......{ مثلا کریس رونالدو رو می خوام از منچستر به مادرید ببرم } راستی برای کنسول xbox .........{ گفتم شاید فرق داشته باشه }
سلام دوستان مناین بازی و داشتم کامل و بدون مشکل اجرا میشد بعد ویندوزم و عوضم کردم الان هر کاری میکنم بعد از چند دقیقه کند میشه
نمی دونم چیکار کنم اعصابمو ریخته بهم
توی تنظیماتم همه چی good هستش فقط ram ok هستش
کمکم کنید مرسی
هنوز یه آپشن فایل درست حسابی و استاندارد برای برای آخر جولای نیومده ؟! خارجی ها باید داده باشن .. .
من مشکل نبودن بایرن رو با این پچ حل کرده بودم : BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.35 خدایی پچ خوبی بود.و کلیه تیم های بوندس لیگا رو داشت وحتی اسامی غیرواقعی تیمه ای ملی رو تصحیح کرده بود.ولی در حال حاضر اکثر بازیکنان اون پچ تغییر کردن حتی در عرصه ملی.این نظر خیلی خوبیه که تا پایان فصل نقل و انتقالات صبر کنیم و اون موقع کلیه نقل و انتقالات لحاظ بشه.ولی آلمانیاش رو از یاد نبریا:27:.نقل قول:
راستی شما دوستان هم مثل من با سایت gamingaccess مشکل دارید؟دانلود از این سایت غیرممکن شده.
ميشه بگيد بايد چكار كنم كه درست بشه چون قبل از اينكه فايل cv0f رو بريزم درست بودنقل قول: