حالا ما اگه 2 مگ گرفته بودیم سرعتمون در این حد بود...نقل قول:
دوست عزیز شما ساکن کجا هستین؟
Printable View
حالا ما اگه 2 مگ گرفته بودیم سرعتمون در این حد بود...نقل قول:
دوست عزیز شما ساکن کجا هستین؟
خوبه! ظاهرا قوانین برای شما اجرا نمیشه!نقل قول:
اینهم 512 نامحدود برنزی در اهواز که خوب هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .کسی از بچه ها هست که از آسیا تک استفاده کنه تو مرکز شهید غریبی قیطریه تهران..
میخوام بدونم کدوم طرح را بگیرم که مناسب ترین باشه هم از نظر سرعت هم از نظر قیمت ؟
سلام ببخشید اشتباه کردم . سرویسم نامحدود طلایی هست که اشتباهی نوشتم برنزینقل قول:
من ساکن استان فارس ام
تک کانکشن 128 نامحدود طلایی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واو داداش شما ترکوندی که :n02: حالا انقدر نگو آخرش چش میخوره ها میشه 16 KB/s ولی نوش جونت حال کن از این جماعت باید همینجوری استفاده برد :n16:
شما کدوم شهرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیراز هستید؟ کدوم مرکز؟ سرعت روزانه؟ چون نامحدود ها شبانشون سرعت فکر کنم فرق داشته باشهنقل قول:
همچین چیزی امکان نداره:n19: مگر اینکه از دستشون در رفته باشه سرعتتون باید 32 باشه
واااااااای عجب سرعتی داره!!!!!!!!دمش گرم:n19:نقل قول:
یه کم چشت بزنیم :biggrin:
داداش برو حالشو ببر میدونم چه حالی میده:n19:
منم فبل از اینکه بیام آسیاتک نامحدود 512 از یه شرکت دیگه داشتم بعضی از وقتها از دستشون در میرفت سرعتو زیاد میکردن جوری که پهنای باندم روی 8-9 مگ بود و سرعت دانلودم روی 1.2 مگابایت در ثانیه.:n16:
با سلام دوست عزیز .نقل قول:
من تازه اسیاتک گرفتم و 512 برنزی نامحدود و سرعت دانلود بین 60 70 هست راستی اگر طلایی 128 بگیریم واقعا اینطور هست؟ دوستان دیگر امتحان کردن ؟اخه من هم شنیده بودم میگن طلایی همونی که در سرویس های محدود میدن شاید هم درست باشه یعنی مثلا 128 را باسرعت 1 مگ یا 2 میبندن . راستی من پینگ ایران من همش 120 اینها هست نمیشه این پینگو پایین اورد اخه فکر کنم کلا مخابرات شهرمون هر شرکتی باشه همش همین پینگ هست .
آبادهنقل قول:
شمال فارس
مرکز مخابراتی Abadeh (Fars) - Shahid Akbariنقل قول:
سرعت روزانه تا 210 میره . نصف شب سرعت 16 هست:n08:
دوستانی که 512 یا 1 مگ برنزی دارن سرعتشون تو شب و روز یکسانه؟
دوست عزیز این سوال و چندین سوال مثل این چندین دفعه پرسیده شدن تو صفحات قبلنقل قول:
تو شب اگه مرکزت شلوغ باشه افت داری
اسیتک پینگش رو 350 هست اکثرا! مخابرات و صبانت پینگشون زیر 150 اگه برات مهمهنقل قول:
عکس شما که ایول داره اما یه سوال! !!!نقل قول:
2.3 مگ مونده و X1024 میشه همون 2300 کیلوبایت و تقسیم بر 150 کیلوبایت سرعت دانلود شما میشه 15 ثانیه!!! چرا نوشته 33 ثانیه باقی؟
احیانا شما 512 برنزی نیستی؟
speed limiter
فعال نکردی؟ و بر نداشتی؟
این سرعت واقعی نیست! من خلوت ترین مرکز شهرمونم و 128 طلایی 60 تا بیشتر نداد تو صبح!
سلام .دوستان
من الان سرویس 512 حجمی دارم و این ماه مثلا تمدید کنم به 256 سرعت روازنم کاهش پیدا میکنه؟
با سلام .نقل قول:
بله تقریبا یکسان هست ولی به مخابرات بستگی داره .
شما هم تغییر سرویس دادید؟نقل قول:
بله...........چند باری تا حالا آباده بین راهی خوابیدم....:n18:نقل قول:
برای راه قشم:n09:
تو روز هر دو معمولا بالای 300 کیلو سرعت دارن اما شب که رایگانه سرعتت کم میشه! اگه استفاده نداری از شب، 128 انتخاب بهتریهنقل قول:
من اگه سرویس 2 مگ بگیرم 5 گیگ که 32000که دانلودشبانه سرعتش 200 هست.ولی128 10 گیگ هست 23000 تومن.من تو ماه بیشتر از 10 گیگ استفاده ندارم فقط سرعت تو روز برام مهمه که .خود نمایندگی تو شهر ما و نماینگی استان میگفت سرعت تو روز فرق دارن.به نظر شما دارن دروغ میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
عزیزم سرعتم که ثابت نیست . میاد رو 100 دوباره میره بالا البته با لینک های بدون رزیوم اینجوریهنقل قول:
نه 128 طلایی
اینم نه . میتونم واستون فیلم بگیرم بزارم واسه دانلود !!!! موافقی؟؟؟؟
شهرمونم که یه مرکز مخابراتی بیشتر نداره اونم خلوته:n02:
نه من تازه سرویس نامحدود برنزی 512 گرفتم سرعت تقیربا یکسان هست البته بعضی وقت ها اونهم در چند دقیقه تا 30 کیلوبایت میاد بعد سرعت ثابت میشهنقل قول:
با سلام دوستان .
من به قسمت report.asiatech میتوانم وارد بشوم اما در قسمت quick task خود سایت نمیتونم مشکل از چیست اخه من حضوری از خود نمایندگی ثبت نام کردم . لطفا راهنمایی فرمایید . با تشکر
سلام از یک پارس انلاینی به اسیاتکی های عزیز :n01:
برای یه فیلم باز با دانلود بالا (روزی ۴گیگ به بالا )کدوم سرویس را در عین به صرفه بودن پیشنهاد میکنین ؟
۱-طلایی ۵۱۲ نامحدود
۲- طلایی ۱.۲۴ نامحدود
۳-محدود ۲.۴۸ با ۶گیگ در ماه و دانلود شبانه رایگان :n13:
دوست عزیز به طور میانگین روزی چند گیگ می تونی دانلود کنی؟نقل قول:
اگه هزینش اهمیت نداره مطمئنا 1024 نامحدودنقل قول:
اگه مهمه 2048 محدود شبی 5-6 گیگ میگیره!
دوست عزیز پارس مشکلی داره؟ دوست خودم نامحدود 1ب10 پارس داره و خیلی راضیه پینگشم از اینجا بهتره
لطف میکنی،پیشنهاد خوبیه فقط لطف کن bridging وصل شو و پنل آسیاتک رو هم بیار... واقعا اگه همین باشه کل جماعت فروم دعات میکنن که همچین سرویس خوبی رو پیشنهاد دادینقل قول:
در جواب سوال یکی از دوستان، 1 مگ و دو مگ محدود تو روز یه سرعت رو میده، 128 هم اگه مثل صبانت خودم باشه تا 250 تا هم رفته، و فکر کنم هست.... به هر حال ارزش یه دوره امتحان رو داره
اسم سرویسش چی هست و سرعت دانلود؟نقل قول:
بچه ها باقیمانده سرویسای حجمی به ماه بعد منتقل میشه؟
سرعت روزانه و رایگان چطوره؟ اینجا مثل اینکه میگید رایگان سرعت واقعیه ولی خود پشتیبانی گفت تقریبا نصف میشه!
با سایت ها و سرورهای خارجی مشکلی نداره؟ با اونا سرعتش کمتر نیست؟
برای نصب حتما پول میگیرن؟
نقل قول:من مشکلم با پارس اینه که در بهترین حالت اگر مثل من محدود ۱مگ هم بگیری و با توجه به اینکه ۵ ساعت شبانه داره ۲گیگ سنگ بترکه دانلود میکنی که یک فیلم 1080p با ریلیز ganool هم نمیشه .توجه کنید در بهترین حالت بود .در ضمن ۲مگ هم نداره پارس که بخوام بگیرم و پینگ هم فقط با تهران خوبه با خارج بالای ۳۰۰ است .جدیدا هم که تغییرات سرعت در حد تیم ملی دارهنقل قول:
من نمیدونم اون دوستتون کدوم سرویس و چند مگ را داره اگه اطلاعات بیشتر دارین ممنون میشم که چقدر دان میده ؟؟
نمیدونم چرا سوالم را اشتباه تایپ کردم منظورم از بین اینها بهترین واسه حجم بالا دانلود ؟
طلایی ۵۱۲ نامحدود
برنزی ۱۰۲۴ نامحدود که احتمالا سرعتش تضمینی نیست
طلایی ۱۰۲۴ نامحدود اگر قیمتش ۹۸۰۰۰ باشه چون قبلا ۲۱۲ بود
محدود ۲۰۴۸ با ۶ گیگ در ماه
سلام
کسی از دوستان آیا مشکل با چیز پی ان داره؟
مثلا با pptp وصل بشه بعد از مدتی قطع بشه و ارور 619 دریافت کنه.
و تا مدتی نتونه وصل بشه
مگر اینکه مودمشو خاموش روشن کنه ( در واقع آی پی جدید بگیره )
دوست عزیز شما از اکانت رایگان استفاده میکنید به خاطر همین هست که بعد از مدتی ای پی شما ایکسپایر میشه و از روی سرور برا مدتی بن میشه در حقیقت شما از اکانت تست استفاده میکنیدنقل قول:
فکر کنم یه مشکل سراسری برای چیز پی ان پیش اومدهنقل قول:
ارور 619 مربوط به پورته ..... منم نمیتونم وصل شم الان ....
اره بستننقل قول:
l 2 t p بازه
سلامنقل قول:
خیر اکانت رایگان نیست
سرور مال خودم هستش
منتها چون این مشکل رو داشتم خواستم ببینم کس دیگه ای هم این مورد رو داشته؟
نکته: دیشب که بستن پورت pptp رو
من منظورم قبل از این جریان بوده
جالبه، پینگی که من ازش دیدم 190 بود، ساعت 6 عصر....نقل قول:
سرویس 512. همونی که حدود 25 تومن قیمتشه! سرعت دانلودش حدود 60-70 بود و خیلیم راضی بود ( یک روز همزمان باهم ثبت نام کردیم و به دلیل مسائل تمدیدی آسیاتک ، پارس رو انتخاب کرد)
شما سرویسای نامحدود پارس رو امتحان کردی؟ دو نوع داره ... اگه نمایندگی ارائه نداد از پشتیبانی تهران بگیرید
وضع سرویس من: 256 با سرعت 32 کیلو و پینگ 350 در اکثر ساعات
سرویس دوم: 128 برنز صبانت سرعت دانلود تا 240 هم داشته ( ثابت نه لحظه ایی)، زیر 140 هم نمیاد پینگ 140-210 متغیر
اسیاتک هم مسخره کرده همه رو!!!!!! چرا تعرفه های جدیدو عملی نمی کنه بعد از 2 سال میخوام بیام اسیاتک اینم گذاشته شب عید عوض کنه!
به پشتیبانی هم که میگی هردفعه میگه هفته بعد
کسی نمیدونه کی اعمال میشه برای خرید؟!