والنسیا فعلا 2 به 1 از بارسا جلو افتاده...دمش گرم...
والنسیا فعلا 2 به 1 از بارسا جلو افتاده...دمش گرم...
سلاااااااااام
سلام سلام
خوب مث ایکنه خبرهای خوشی از ویسنته به گوش میرسد .
و باز هم شانس و باز هم تساوی
و 2 امتیاز پر
یعنی رسیدن امتیازات به عدد 4
اگر که ما بازیمون رو امروز ببریم به امید ایزد منان با یک تساوی و باخت بارسا در سانتیاگو همه چی تمام هست و برد از آن ماست
الهی امین
منم تساوی بارسلونا رو به همه تبریک میگم:21: اما اگه می باخت خیلی بیشتر حال میداد :4:
تساوی این کاتالانی های از خود راضی رو تبریک میگم!
اما ما هم بازی سختی جلو سویا تو زمین خودش داریم! اونم با نبود په په و روبن!!!
امیدوارم ببریم تا اختلاف بشه 4 امتیاز
آره قربونشششش: دی
در دفاع از سرمربي
بلودا:
بايد بيانصاف باشيم كه راموس را نخواهيم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه رئال مادريد گفت: خوانده راموس، رئال مادريد را نجات داده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ويسنته بلودا گفت: وقتي هيچ اميدي به رئال مادريد نبود راموس اين مسئوليت بزرگ را بر عهده گرفت و رئال مادريد را نجات داد.
وي افزود: بايد خيلي بي انصاف باشيم كه راموس را نخواهيم. اگر فلورنتينو پرس سر كار بيايد با تمام احترامي كه به راي مردم قائلم بايد بگويم كه او حق ندارد راموس را كنار بگذارد. اين كمال بي انصافي است.
امیدوارم امشب قهرمان شیم و سویا رو بزنیم...
خبر بارسا هم خوشحال کننده بود :)
بالاخره فارس هم یه خبر راست گفت! اون خبر مذاکره پرس با زلاتان مذاکره کرده رو میگم، تو گل هم نوشته بود.
جدا هم خیلی نامردیه که راموس رو بندازیم بیرون! به نظر من باید اون باشه، مخصوصا به عنوان مربی بدنساز تیم!!!
اگه خدا بخواد امشب فاصله مون با بارسا كم ميشه با تساوي كه ديشب بارسا در مقابل والنسيا گرفت اگه رئال امشب ببره فاصلش به 4 امتياز مي رسه و آل گلاسكو مهيج تر ميشه
يوهو ميگفتي آلاسكا ديگه :دينقل قول:
ديشب روي اشتباه سانچز گل خوردن و بازي مساوي شد !!!
تاريخ مصرف اين دروازه بان ديگه گذشته !!!
خيلي حيف شد ولي ما ديگه بايد بازيه ديشب رو فراموش كنيم و به فكر پيروزي در بازيه بسيار سخته امشبمون باشيم !!!
بعد هم پيروزي در ال كلاسيكو !!! :40:
سلام منم محمود
احمد و ممد مادرید و کسرا میشناسن منو
.......
یا همون هانتلار
دیشب هم که بارسا خراب کرد ایشالله دیگه قهرمانیم
سلام بر دوستان گل
خوب اقا امیدوارم مث همین استقلال ما هم قهرمان شیم.
بازی امشب فوق حساس هستش .
یه چیزی هست اینه که این سویا مقابل همه کشکه وقتی به ما میرسه میشه خدا
اینقدر ا همچین تیمهای مزخرفی بدم میاد که نگو
یه بازیکن دارن که از خیلی وقت چشم منو گرفته اسمش دیگو کل هست .
امشب بازیش رو ببینید مطمئنا خیلی خطرناکه
اگه به استعداد یابی من افرین نگفتین.
یه چیز موندم این میاتوویچ ابله این فائوبرت الاغ رو برا چی خرید خیلی راحت میتونست کاپل رو بگیره تازه میتونه تو لیگ قهرمانان هم بازی کنه.
به امید برد امشب
الهی امین
سلام داداش خوش برگشتینقل قول:
قبلا با همین پروفایل اومدی یا نه؟
امیدوارم که دیگه تنهامون نذاری و بری به امان خدا.
موفق باشی
این هم از 1000 مین پست من تو تاپیک عشق.
عشق است رئال
سلام پسر، خوب هستی؟ کجا هستی؟ با کی هستی؟ چرا با ما نیستی؟: دینقل قول:
آقا امشب میبریم! اگه نبردیم من احمد رو میکشم که از میزان غمتون کم بشه: دی
ایول ! بارسا ریده ! :دي
امشب هم می بریم حتما شکی نیست
ولی من از این بارسا می ترسم تو ال کلاسیکو !! :دي
په په رو هم نداریم !
ولی ایشالله سوسکشون می کنیم :27:
اگه امشب بازي رو ببريم قهرمان ميشيم حالا ببينين كي گفتم :دي
نه ...............نقل قول:
قبلا با همین پروفایل اومدی یا نه؟
ایشالله میترکونیم
بسيار بسيار ضعيف !!!
همين ...
ایــــول رئال ایـــول رائول !!
دمش گرم رائول تیمو برگردوند به بازی
خوب بازی نکردیم ولی امیدم برای برد با این گل خیلی زیاد شد
بازم رائول گل زني كرد دمش گرم ...
بازی چند چنده جونه من بگین
1 -1نقل قول:
مساویه
تا گفتم 1-1 ، 2-1 شد!!!
بازم رائول.
بازم بگید رائول فلانه بیساره !!!
3-1
بازم رائوووووووووووووووووووووو ووووووول...........
راااااااااااااااااااااااا ااااااااااائووووووووووووو ووووووووووووووول : )
رائول دوباره داره حماسه میسازه خیلی بازی خدا شده بازی 3.1 به نفع رئال
تبریک میگم
بردیم دیگه , تموم شد : )
به به 4-1
آقا تبریک.
حماسه افریدیم دوباره حالا نوبت اون اب انار فروش ها هستن که حالشونو جا بیاریم بازی بعدی با کیه و کی هستش
4-2 برديم تبريك !!!
رفتيم واسه قهرماني ...
رائول هم كه مثل هميشه تركوند ...
خیلی حال داد تبریک میگم
بازی بعدی با بارسا ست. میریم واسه برد و ۱ اختلافی
سلطااااااااااااااان رائول هم که ترکووووند مثل همیشه
آخ 4-2 بود ! :دی
خوب بارسا حالا آماده باش !!!
سلام به رئالی ها:31:
آقا تبریییییییییییییییییییییی ییییییک:10:
گل کاشتی رائول:11:
بازی توئ نیمه اول خوب نبود ولی نیمه دوم تقریبا ترکوندیم
آقا اختلاف شد 4 تا
ایشا الله در پایان هفته بعد بشه 1 امتیاز:5:
یه چیز دیگه به نظر شما فرق بارسا با منچستر و وجه اشتراک منچستر با رئال چیه؟
نظر من: منچستر تیمیه که میتونه ت و بازی های مهم به بازی برگرده و باخت و با پیروزی عوض کنه(بازی با تاتنهام و استون ویلا)
رئال هم همینجوره(چند بازی بود که رئال تو نیمه اول چند تا میخورد نیمه دوم میبرد)
ولی بارسا اینجوری نیست ! اگه چند گل پشت سر هم بخورند نظام تیمی شون بهم میخوره فوقش بتونن مساوی کنن (بازی دیشب)
آره حسابی لاشخوری کرد تو محوطه جریمه: دینقل قول:
به نظر من هانتلار خوب کار کردا! چندین بار وقتی مدافعین ما میزدن زیر توپ، توپ میرفت تو زمین سویا، هانتلار فشار میاورد اوت میگرفت و ما رو از زیر فشار در میاورد!
اما تعویض گوتی خوب نبود، نمیدونم چرا این وندروارت بد داره بازی میکنه!
فکر کنم نیاز به یه شوک روحی و انگیزش داره
به نظر تو این سطح فوتبال و مخصوصا تیمهای شاخ نمیشه خیلی به طور یقین گفت اینجوریه و تو همه تیمها میبینیم که انگیزه خیلی بالاست ولی تو تیمهای اروپایی بهترینش به نظر من لیورپوله.
ما هم انصافا این فصل خیلی از بازیهارو همینطور که گفتی بردیم.
بازی بعد ال کلاسیکو با وانسیا تو مستایانقل قول:
بعدشم فکر کنم با ویارئاله
کسری جان کاملا با این ۲ تا حرفت موافقم.نقل قول:
به نظر من هانتلار خوب کار کردا! چندین بار وقتی مدافعین ما میزدن زیر توپ، توپ میرفت تو زمین سویا، هانتلار فشار میاورد اوت میگرفت و ما رو از زیر فشار در میاورد!
اما تعویض گوتی خوب نبود، نمیدونم چرا این وندروارت بد داره بازی میکنه!
فکر کنم نیاز به یه شوک روحی و انگیزش داره
ولی خدایی از حق نگذریم کار خوانده راموس هم حرف ندااااااشت. انصافا تیم رو متحول کرده .
آقا پسر ستارهنقل قول:
ولی خدایی از حق نگذریم کار خوانده راموس هم حرف ندااااااشت. انصافا تیم رو متحول کرده .
تایید میشه
راستی تا حالا چند تا بازی رو برده؟
منم تبریک میگم
بشکن بشکنه، بشکن. من نمیشکنم، بشکن! پس کی بشکنه؟ رئال میشکنه! چیو میشکنه؟ طلسمو! کجا میشکنه؟ تو سانچز پیزخوآن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر تمام دوستان گلم. این برد واقعاً شیرین تر از عسل رو تبریک میگم. واقعاً غوغا کردن این رئالی ها. قربون این پسر طلائی برنابئو برم من. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یکی یکی بدخواهی رائول بیان جلو!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجان اونایی که می گفتن رائول دیگه واسه بازی های بزرگ تموم شده؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال حاظر ما بازی سخت تر و نفس گیرتر از این بازی داشتیم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا به حرف من رسیدین که بازی بزرگ مرد بزرگ هم می خواد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی شیرین تر از هرچیزی برد رئال بود که اونم با تلاش یکایک بچه ها محقق شد. حالا این برد واسه من یه شیرینی خاصی هم داره چون رائول هت تریک کرده و خوشحالم که توی اون پستم که از خدا خواستم پای کاپیتانمون دوباره به گل باز بشه، اینقدر زود جوابمو داد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن1: کاش از خدا یه چندتا چیز دیگه هم درخواست می کردم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن2: اینقدر از دست این گزارشگر کفری شده بودم که حد نداشت! این مردک چرا گیر داده بود به سن ایکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همش سعی داشت موفقیتهایی رو که تا حالا به دست آورده نشات گرفته از این بدونه که اسپانیا و رئال دروازه بان بهتری نداشته!!!!!! آخه ... تو کل دنیا، ایکر همتا نداره، اونوقت تو این چرت و پرتا رو می گی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن3: خدائیش من از همون اولم کریستوف کلومب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از په په بیشتر قبول داشتم. (البته منکر این نمیشم که قیافه این دو بازیکن هم توی این انتخاب تاثیر داشته!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). اما واقعاً خیلی بزیش از این موجود (په په) بهتره. نوسان خیلی کم داره. ثباتش زیاده و ... . اما به گمونم په په یه جورایی مثل والدس بارسا می مونه. چون خیلی بگیر نگیر داره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن4: من از همون اول بازی همش حرص خوردم و کار به جایی رسید که دقیقه 80 بابا بهم گیر داد و گفت برو تو اتاقت و اگه گل زدن من بهت می گم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابام می گفت: بچه، اینقدر حرص نخور. سکته می کنی، ها!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن5: پاس گل سوم رو کی به کاپیتان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داد؟
پ.ن6: گل چهارم رو ندیدم، چون داشتم با بابام صحبت می کرد و یه خوردشو دیدم و کلی از دست این کوتوله (مارسلو !!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خندیدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن7: فعلاً چیز دیگه ای یادم نمی یاد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
پ.ن8: بسه دیگه، چقدر شماها دنباله پ.ن می گردین، ها!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]