الان فن آوا زنگ زدم گفت این حجم های جدید برای یلد بود که تموم شد!!!!!! گفتم زیاد نمیکنین ؟ گفت نه
Printable View
الان فن آوا زنگ زدم گفت این حجم های جدید برای یلد بود که تموم شد!!!!!! گفتم زیاد نمیکنین ؟ گفت نه
خوب ما هم از شر مخابرات خلاص شدیم
دیشب ثبت نام کردم ( سرعت 16 مگ) ، هر موقع وصل شد تست سرعت و پینگ براتون میذارم
( میبد - یزد)
:n16:
این فن آوا مثل اینکه یه ککی تو کلاش هست. به سایت زومیت پیام دادم میگم چرا 1ترابایت سرعت 16 فن آوا رو تو جدولتون آپدیت نمیکنید؟ میگن خود فن آوا گفته نزنیم فعلا! من احتمال میدم فن آوا و پیشگامان این 1 ترابایت رو به زودی بردارن.
درود دوستان عزیزبلاخره فن آوا طرح های نهاییشو اعلام و تاییدکرد، طی تماسی که همین الان با پشتیبانیشون داشتم، سرویس هاپس از اتمام مصرف منصفانه بر اساس طرح بین 128 کیلو بیت تا 3 مگابیت سرعتاشون کم میشه.پس حتی پس از اتمام ترافیک هم اینترنت نسبتا پرسرعتی خواهید داشت.
تو پنل امکان خرید 3 ماهه، 6 ماه و 12 ماهه تمام سرویس ها وجود داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 کیلو بیت و 1 مگابیت ====> 128 کیلوبیت
2 مگابیت ====> 256 کیلوبیت
3 مگابیت ====> 512 کیلوبیت
4 مگابیت ====> 1 مگابیت
8 مگابیت ====> 2 مگابیت
16 مگابیت ====> 3 مگابیت
اینم عکس از پنل:
دوستانی که سرعت 512 کیلو بیت دارن سرعتشون روی چنده؟میگن دو پله بالاتر واقعا داره اعمال میشه؟
بعد دانلود شبانه سرعتش چند؟
امروز از فن آوا زنگ زدن چرا شکایت کردین گفتم چرا سرعت قفل کردین گفت مرکزتون مشکل داره تا یه ماه دیگه درس میشه بعد خطو باز کرد الان سرعت متغیره از 400 تا 800 پینگم خیلی خوبه داخل 50 خارج 130 سرویس کاهش پینگ هم فقط واسه 4 مگه که به درد نمیخوره
سرکاری نباشه میخوام بیام فن آوا فقط به خاطر همین که سقف سرعت همه نمیاد 128 ،خواهشا مطمئن بشید چون من الان پارس آنلاینم سرعت 4 mg داشتم که 32 گیگی ترافیک بین المللیم تموم شد سرعتم3kb,4kb شده به زور سایت باز میکنم
محاله من يه بار كار داشته باشم بخوام زنگ بزنم پشتيباني و زير نفر دهم باشم! هر دفعه هم بايد نيم ساعت صبر كنم
الانم هم بدون دليل يك ساعت هستش اينترنت من قطعه
ازين لحاظ خيلي ضعيفه اين شركت
بچه ها من شونزده مگ بگیرم یا نه آیا خوبه یا نه همچنین حجم دانلود بین الملل بالاخره چقدره همچنین حجم شبانه
فعلا این تغییر قیمتها حسابی بازار و تکون داده ...نقل قول:
این صف ها در حال حاضر طبیعیه .
همین تاپیک و تاپیکهای مشابه بخش رو ببینید . حداقل تاپیک فن آوا که ماهی یه پست میزدن بچه ها ولی الان روزی چند صفحه میره جلو :n10:
حجم روزانه که زده خودش دوست عزیز 1000 گیگ بین الملل .نقل قول:
شبانه هم نامحدود در نظر بگیرش ...
خوبیش که از لحاظ حجمی معلومه خوبه . از لحاظ سرعت هم قطعا نوسان دارید .
حذف شود....
دوستان تو طرحهای قدیم فناوا یک طرح ترافیک مخصوص پنج شنبه و جمعه داشت که من 40 گیگ از این طرح داشتم اما الان تو کنترل پنل جدید هیچ اثری ازش نیست
کسی میدونه جریان چیه؟
متاسفانه حرف پشتیبانی باد هواست. اینایی که شما زحمتشو کشیدی اینجا از حرف پشتیبانی نوشتی ( سرعت های متفاوت بعد از اتمام حجم ) رو باید تو سایت اصلی تو جدول اصلی بزنن. اینجوری اصلا مستند نیست و دستتون به هیچ جایی بند نیست. حیف که این شرکت سرعت رو روی 4 میبنده و 16مگابیتش دکوریه وگرنه میشد یکی از گزینه هامنقل قول:
زیر جدولشون تو سایتشونم همون 128 کیلوبیت رو نوشتن اینم بندش:
حجم تبادل ترافیک منصفانه ماهیانه ، مشمول شرایط مصرف منصفانه خواهد شد( بر اساس مصوبه شماره 266 کمیسیون تنظیم مقررات) و پس از اتمام این حجم اتصال کاربر به شبکه اینترنت به هيچ عنوان قطع نخواهد شد و فقط به سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه تا پایان دوره زمانی سرویس هدايت خواهد شد.
۱۶ مگابیت دکوری نیست، من مرکز تلفن نبوت هستم، روی ۱۶ مگابیت خطم بسته شده، سرعت دانلودمم میانگین روی ۱.۸ مگابایت هست.نقل قول:
درودنقل قول:
داداش مطمئن باش این تعرفه ها صحت داره و در مورد سرعت 16 مگابیت هم این شرکت به بزرگیه شاتل، آسیاتک و پارس انلاین نیست، کوچیکه و اون سطح پوشش رو نداره، و مطمئن باش به دلیل کم بودن کارمند هاشون کمی دیر پاسخ می دن.
شما دیگه زیادی بدبینی، میگفتی سرویس ها 1 ترابایت درست نیست و مشکوکی چون تعرفه های بلند مدت واسه تمدید یا خرید ندارن، در صورتی که الان میتونی 3، 6 و 12 ماهه هم حتی خرید کنی، شما اگر همینطور پیش بری فکر نکنم سرویس
اینترنتی بگیری. اگر این طوره تو سایتشون زده سرویس شبانه محدوده اما تو پنل زده نامحدود! اینجوری بخوای از همه شکایت کنی تو سرویس دهی بهت دچار مشکل میشن.
پس از اتمام حجم مصرف منصفانه بر اساس سرویس خریداری شده، سرویستون به این سرعت ها و نامحدود تا اتمام تبدیل میشه.
* پس از اتمام مصرف منصفانه امکان دسترسی به تمام سایت ها چه داخل و چه خارج وجود خواهد داشت.
این رو از کجا برداشتین؟ نه تو سایت پیداش کردم و نه تو پنل کاربری
من هر اعتراضی میکنم، اینا یه عملکرد مثبت از خودشون بروز میدن :n10::n02: جدا از شوخی به این میگن مشتری مداری حیف که سرعت رو روی 4 و 8 میبندن، حیف. اینو امروز تو اینستاگرامشون گذاشتن ولی تو سایت اصلی اعمال نکردن و هنوز همون بند کلی مبنی بر اینکه سرعت تمام سرویس ها میره رو 128 کیلوبیت در سایت هست:
مرسی باز امیدوار شدمنقل قول:
مخاطب اصلی من در مورد مشکوک بودنم، پیشگامان بود به دلیل تناقض در حرف کارمنداش ولی فن آوا واقعا با این حرکاتش داره اوج مشتری مداری رو نشون میده. من فعلا 2تا شکایت از پیشگامان کردم و فن آوا هم چون چند نفر رو محدود کرده بوده، میخواستم شکایت کنم ولی این دوستمون در بالا گفتن 1.8 مگابایت سرعتشونه، شما کجای ایرانی و چقدر سرعت دانلود داری و سرویست چند مگابیتیه؟نقل قول:
من آمار گرفتم از دو نفر یکیشون 2 بود یکی هم 1.5(تا کشش خط)نقل قول:
بله مرسی از جوابت، پست قبلیمو ویرایش کردم و در حالی که مشغول ویرایش بودم شما نقل قول زدی :n02: شما خودت کجای ایرانی و سرویس چند مگابیتی داری؟ قطع و وصلی و افت سرعتم داری؟نقل قول:
بالاخره از آسیاتک ( 1 روز زودتر از موعد اتمام سرویس قدیمیم )، تخلیه خط رو زدم و همزمان در فن آوا هم سرویس 16 مگابیت رو ثبت نام کردم. امیدوارم خوب باشه و وقتی سرویسم وصل شد، از سرعت دانلود و پینگم براتون میذارم. از مشتری مداری فن آوا و این حجم عالی و سرعت هاش بعد از اتمام حجم، شدیدا لذت بردم :n10:
مخابرات به من گفت کشش خطت روی 4مگه در حالی که رفیق من داره تو همین ساختمون از شرکتی تا 600 میکشه
من میخوام شونزده رو بگیرم دوستان کسی که گرفته راهنمایی کنه همچنین منطقه ای که هست و سرعت آپلود و دانلود
ماه قبل تلفنی ثبت نام کرده بودم فن آوا... که آسیاتکی ها سرویسمو تبدیل کردن و نگهمون داشتن... این یه ماه و صبر کردم تا وضعیت شرکت ها مشخص بشه... تقریبا یک هفته دیگه من هم کوچ میکنم ( احتمالا ) فن آوا... هرچند تو منطقه ما دوستی داشت و زیاد راضی نبود...نقل قول:
منتظر تست های شما خواهم موند... امیدوارم راضی باشی رفیق...
منم مثل شما خیلی صبر کردم ولی به شعورم توهین شد توسط آسیاتک. چشم حتما تست سرعت و پینگ میذارم خیالتون راحت :n16:نقل قول:
خب 600 هم باز همون حدود 4.8 مگ میشه !نقل قول:
باز زیاد فرقی نداره نسبت به شما !
ضمنا
سیم کشی داخلی شما با اون فرق داره - شاید واسه شما جایی مشکل داشته باشه
اگرچه سرعت جفتتون اونقدر ها نسبت به هم اختلاف نداره !
نقل قول:
شما یه تنه داری نت ایران رو با اعتراض هاتون اصلاح می کنید:n08:
بعد چندین روز خواستم یه گزارش بدم: آقا همه چی عالیه . پینگ عالی ، سرعت بدون نوسان در اوج مصرف ، کلا چقدر خوبه این فن آوا:n12:
من فعلا 4مگ دارم چون فکر نمی کردم خطم بیشتر از 4 بکشه(با پارس چه روی +ADSL2 و چه G.DMT) بیشتر از 4 نمی کشید. این دیدم تا 10 مگ هم رفت اونم روی 2+ البته چون سرویس گیم رو فعال کردم خطم رو روی 4گذاشتن. من که به شدت راضی هستم(ماشالا بزنم به تخته عالیه کیفیتش)
پینگی چیزی می خواد کسی بگه براش بگیرم
موفق باشید
یعنی شما سرویس 4 مگ گرفتید رو 10 مگ بسته بودن خودتون درخواست دادید رو 4 مگ ببندن؟ کدوم شهر هستید؟نقل قول:
:n10::n10::n10:نقل قول:
شما تهران هستین؟ اگه آره، منطقه چند؟ تا حالا قطعی یا افت به هیچ عنوان نداشتین؟
راستی تو اینستاگرامشون گفتن که اگه درخواست ها برای گیمینگ زیاد بشه برای رفاه حال مشتریان، جای 4 مگ، رو 8 میبندن گیمینگشون رو
اگر تهران هستین، بی زحمت از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 پینگ بگیرید
امیدوارم سرویس منم زودتر وصل بشه ولی از اینکه پیش بینی کردم آسیاتک و مخابرات تو تخلیه خط اذیت کنن، برای پیشگیری، سریع شکایت رو ثبت کردم :n10:
نقل قول:
اهواز هستم
خط باز بود قبل از این که درخواست بدم سرویس رو فعال کنن و بین 8 تا 10 مگ لینک داشت ، وقتی برای فعال کردن زنگ زدم(فعال کردن اولیه) ، بعد فعال کردن هم خط باز بود ولی وقتی بعدش گفتم سرویس گیم رو فعال کنه رو 4 اومد. نمی دونم سرعت باز بود یا نه ولی شاید زنگ بزنم یه تستی بکنم ببینم ولی شک دارم.
نقل قول:
نه تهران نیستم
پینگ از 8.8.8.8 و سروس های استیم و... فرستادم قبلا
از 8.8.8.8 بین 97 تا 100 هست و پکیج لاست هم اصلا نداره
سرویس ما هم که فعال شد
تا حالا که یه بار هم سرعت ثابت نبوده
سرویس 16 مگ که اکثر روی 4-5 مگ قفله و فقط هم سایت پی سی دانلود که خودشون قبول دارند سرعت دانلود یک مگ به بالاست...
موندم چیکار کنم
برای دانلود شب فن آوا سقف داشت یا تازه اضافه کرده؟
برای تست زنگ زدم فن آوا ببینم ساعت 12:45 شب وضعیت پشتیبانیش به چه شکله... گفت نفر 8 در صف... پس خدا نکنه کار کسی به پشتیبانیش بیافته !
سرعت دانلودتون با IDM غیر از سایت پی سی دانلود، روی چنده؟ بی زحمت از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 هم پینگ بذارید مرسینقل قول:
شعار زده «تا میتونید دانلود کنید...»
سرعت با idm دانلود چند کنکشن چطوره؟
داداش اکثرا روی 500 قفله....نقل قول:
پینگ هم تا 120 هر جفتش الان نمی تونم تست بزارم، ولی تا بعد از ظهر حتما میذارم
خدا رو شکر امروز زنگ زدم فن آوا و گفتن پورت خالی داریم تو شهید نظری. یوزر و پسوورد هم بهم دادن ولی آسیاتک داره بازی در میاره تو تخلیه خط منم که شکایت زده بودم زنگم زدم بهشون، ببینم چی میشه :n10:
من که یه جوراعی پشیمونمنقل قول:
حالا بازم انقد زنگ میزنم ببینم چی میشه
اول که خط روی 6 مگ بسته بودند
زنگ زدم پشتیبانی گفتم سرویس 16 گرفتم رو 6 بستبد!!!
بعدش درست شد، اپ استریم هم روی 512 گمونم بود
ولی جالبه ملاکشون فقط پی سی دانلوده!!!
هر سایت دیگه ای رفتم سرعتم500 کیلو بود چه داخل چه خارج ( با ریموت دستاپ وارد سیستم شدند)
بعدش میگن سرورای پی سی دانلود قویه!!
اخر سرم گفتند با مودم و سیستم دیگه تست کنید
بازم همون مشکل بود
و در نهایت هم گغتند خطتتون هیچ مشکلی نداره سرورایی که دانلود می کنید مشکل داره!!
بازم زنگ نمایندگی یزد زدم گفتند عصر تماس بگیرید پیگیری کنیم...