من نرم افزار SannyBuilder برای ويرايش فايل Main.SCM و طرز كار با آن را لازم دارم
اگه ميشه برام بزاريد حتماً طرز كار با آن را هم آموزش دهيد
ممنون
من نرم افزار SannyBuilder برای ويرايش فايل Main.SCM و طرز كار با آن را لازم دارم
اگه ميشه برام بزاريد حتماً طرز كار با آن را هم آموزش دهيد
ممنون
مجید جان کارت عالیه :18:راستی محمدرضا جان من ماشینی رو که گفتی دانلود کردم و جای ماشینی که توی پارکینگ کنار خونم گذاشتم ولی وقتی میرم طرفش بازی هنگ میکنه راستی کدوم یک از txdها رو بریزمwith the bonnet linesیاwithout bonnet lines:37:
مجيد جان آماده نشد منتظريمنقل قول:
من بعضي از تبليغات بازي را عوض كردم اما بعد از مدتي دوباره همان تبليغات اوليه ظاهر ميشه چرا ؟
من نرم افزار SannyBuilder برای ويرايش فايل Main.SCM را پيدا كردم اگه ميشه يكی طرز كار با آن را آموزش بده
چگونه ميشه يك ماشين در جايی ( مثلا در ميدان محله گانتون ) از بازي قرار دهيم
چيازيي كه شما داري ميگيد غير ممكنه :13: . ببينم شما تنظيمات carcols و carmods و handling و vehicles رو مگه انجام نميدي ؟ اگه نميدي كه مشكل از همينه . اگه هم انجام ميدي بايد كاملا درست انجام بدي .نقل قول:
يادت باشه بهتره اول از همه دم و دستگاه جي تي اي يك كپي توي يه جا داشته باشي تا اگه مشكلي پيش اومد جاش اونا رو بزاري .
اطمینان داری ؟من که دان کردم بعد از extractدو فایل gallery وaudi a6 cop car اومد که تو فایلcop carدو بخش screen shots و filesمی ادکه خودش سه file read me&copcorla dff&txd fileمی اد و در بخشtxd filesدو file
with bonnet files va without bonnet files می اد که تو هر دو یک فایل 28/1 مگابایتی هست به نامه copcarla.txd:11:
قابل توجه اونايي كه دنبال تكستچر ميگردن . ( سه بعدي ساز ها )
اگه به تاپيك زير نرفتين يه سري بزنين پشيمون نميشيد :21:
اينم يه سايت :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=143227&page=1
کد:http://www.cgtextures.com
غير ممكنه ماشيني با تنظيمات درست كار نكنه . اين ماشينا همه خارجين .نقل قول:
ببين جوابمو ندادي . شما تنظيمات carcols و carmods و handling و vehicles رو انجام ميدي يا نه ؟
شما بايد يك txd و يك dff رو فقط اد كني . بقيه رو كار نداريم .
بايد copcarla.txd و copcarla.dff ريپليس بشن . بعد هم تنظيماتي رو كه گفتم .
مجید جون کارت حرف نداره
هم هواپیما
هم ماشین پلیس
میشه هر دوتاشو بذاری؟
من می گم خواهشا ترو خدا جون مادرتون یک سرو سامونی به این تاپیک بدید
مثلا یه تاپیک بذارید بچه ها لینک سایت جالب و مفید بدن تو یک جا وسیله و مود بذارند و تو یه جای دیگه اموزش
( خودمم بلدم که بگذارند دسته ولی حال ندارم گ رو بذارم و به جاش این همه توضیح نوشتم !!!)