-
پاداش ويژه براي مهاجم عراقي فولاد
--------------------------------------------------------------------------------------------
مهاجم عراقي تيم فولاد خوزستان پاداش ويژه دريافت ميكند.
عماد محمدرضا به دليل باز کردن دروازه تيم برق شيراز روي پاس اميد شريفي نسب ، غير از پاداش هاي تيمي، مبلغ 1000 دلار پاداش ويژه دريافت خواهد كرد.
اين در حالي است كه شريفي نسب بابت به ثمر رساندن گل دوم سرخ پوشان و پايه ريزي گل اول، هيچ پاداشي نمي گيرد.
-
اخبار کوتاه از کميته انضباطي؛
شهيد قندي ششصد هزار ريال جريمه شد
---------------------------------------------------------------
گزارش رسيده در خصوص مسابقه فوتبال بين تيمهاي برق شيراز – شهيد قندي يزد كه در تاريخ 12/8/84 در ورزشگاه حافظيه برگزار شد ، مرتکب تخلفاتي شده است .
بر اساس اين گزارش تيم فوتبال شهيد قندي يزد با 2 دقيقه تاخير وارد زمين مسابقه شده است ، لذا با توجه به آئيننامه ليگ حرفهاي مبلغ ششصد هزار ريال محكوم مي شود.
ضمن اينکه ناصر سليمي مربي اسبق تيم شموشك و مديرعامل باشگاه شموشك در جلسه روز دوشنبه مورخ 30/8/84 ساعت 30/14 در شوراي عالي انضباطي حضور بهمرسانند.
از سوي ديگر طبق جلسه قبلي هيات منصفه در خصوص آقاي يحيي گل محمدي و مذاكره با نماينده تام الاختيار باشگاه پرسپوليس، چنانچه سازشي صورت گرفته باشد اعلام و در غير اين صورت شخص آقاي گل محمدي به اتفاق نماينده باشگاه پيروزي در روز دوشنبه مورخ 30/8/84 راس ساعت 15/15 در جلسه هيئت منصفه حاضر گردند.
و خبر آخر اينکه با توجه به شكوائيه فرهاد خانگلي بازيكن تيم سايپا مبني بر اختلاف با باشگاه سايپا، نماينده تام الاختيار باشگاه و آقاي فرهاد خانگلي روز دوشنبه 30/8/84 رأس ساعت 00/15 در جلسه هيات منصفه حضور يابند.
-
رقابت سنگين قلعه نوعي و فرانچيچ ادامه دارد
-------------------------------------------------------------
رقابت ملادن فرانچيچ و امير قلعه نوعي براي كسب عنوان بهترين مربي ليگ حرفه اي به لحاظ امتياز، ادامه دارد.
تيم فرانچيچ اين هفته برق شيراز را 2 ـ يك برد و تيم قلعه نوعي صاحب برد يك ـ صفر برابر شموشك شد.
با توجه به اينكه معيار ما براي انتخاب بهترين مربي ليگ حرفه اي، تعداد امتيازات بخش بر تعداد بازي هاست، در حال حاضر ملادن فرانچيچ با كسب 81 امتياز به ازاي 41 بازي صاحب ميانگين 97/1 امتياز به ازاي هر بازي است و امير قلعه نوعي هم به ازاي 67 بازي در ليگ حرفه اي صاحب 130 امتياز شده كه ميانگين 94/1 را به ازاي هر بازي نشان مي دهد. رقابت شديد قلعه نوعي با فرانچيچ در اين عرصه همچنان ادامه دارد.
-
محمود ياوري:
همه حريفان قوي هستند
-----------------------------------------------------------
محمود ياوري مدير فني تيم ملي اميد اعتقاد دارد تمام تيمهاي حاضر در رقابتهاي غرب آسيا قدرتمند هستند و مي توانند رقيبي جدي براي تيم المپيك ايران در اين رقابتها باشند.
ياوري در اين مورد گفت: «همه اين تيمهايي كه مي آيند با حساب و كتاب و با احتياط بازي خواهند كرد و مي خواهند تنها شركت كننده غير عرب اين رقابتها را كه ما باشيم، فوراً از دور خارج كنند.
البته بازيكنانمان آمادگي خيلي خوبي دارند و عليرغم اينكه از تشكيل اين تيم هنوز زمان زيادي نگذشته است ولي ما براي قهرماني پا به اين ميدان مي گذاريم. حتي براي هماهنگي بيشتر بازيكنانمان، قصد داريم سه شنبه اين هفته به كويت برويم. ما روز چهارشنبه يك جلسه تمريني خواهيم داشت و روز بعد از آن يك بازي تداركاتي با تيم ملي اصلي كويت انجام خواهيم داد. ضمن اينكه كويتي ها در تورنمنت غرب آسيا حضور نخواهند داشت، بنابر اين مي تواند حريف خيلي خوبي براي ما باشد».
ياوري كه در كنار سرمربي تيم ملي اميد «سيموئز»، بازي ملي پوشان اميد برابر تيمهاي «الف» و «ب» ذوب آهن را از نزديك زير نظر داشته ادامه داد: « يكي از نقاط قوت اين تيم آمادگي بدني بازيكناني است كه به دليل بازي در ليگ، شرايط فيزيكي بسيار خوبي دارد. »
مدير فني در عين حال يادآور مي شود اگر كادر فني اين تيم 6 ـ 5 ماه پيش زودتر بسته مي شد ديگر لزومي نداشت چند بازيكن بزرگسال را با خودمان ببريم. اين يكي دو نفري هم كه همراهمان هستند به اين بهانه است كه ما به دنبال قهرماني هستيم. به هر حال هر چند ما در آن بازيها در اقليت هستيم، اما با كمال قدرت حاضر خواهيم شد.
ياوري در پايان صحبتهاي خود خاطر نشان كرد:« به احتمال فراوان منصور ابراهيم زاده، مربي ذوب آهن پس از پايان ليگ اين فصل به جمع مربيان تيم ملي المپيك اضافه خواهد شد. البته اگر اتفاق غير منتظره اي رخ ندهد».
-
سايپا هنوز ركورددار ليگ پنجم است
---------------------------------------------------------
پيروزي 4 ـ يك پرسپوليس برابر ملوان بندر انزلي كه بهترين پيروزي مسابقات فوتبال ليگ در هفته يازدهم بود، در رده سومين نتايج برتر فصل است.
برد 6 ـ صفر سايپا برابر تيم برق شيراز بهترين برد امسال در مسابقات فوتبال ليگ حرفه اي است و پيروزي 5 ـ يك تيم ذوب آهن اصفهان برابر شهيد قندي يزد در اين عرصه نتيجه برتر دوم است.
بهر حال پرسپوليس اگر از فرصت هايش در اين عرصه بهتر بهره مي برد مي توانست حتي ركورد سايپا را هم بشكند اما اين موقعيت نصيب پرسپوليس نشد.
-
اميد ايران با اردن و عمان همگروه شد
------------------------------------------------------
تيم ملي اميد ايران در مسابقات غرب آسيا با تيمهاي اردن و عمان در گروه C رقابتها همگروه شده است.
در اين تورنمنت كه ده تيم در رشته فوتبال حضور خواهند داشت، تيمهاي قطر، كويت، سوريه، فلسطين، در گروه A و سه تيم عربستان، بحرين و امارات در گروه B قرار گرفته اند.
اين بازيها از دهم آذر در شهر دوحه قطر شروع مي شود و تا هجدهم آذر به طول خواهد انجاميد.
-
غلامحسين پيرواني:
بازي سختي در پيش داريم
-----------------------------------------------------------
فجر سپاسي در حافظيه مقابل استقلال اهواز متوقف شد، شاگردان غلامحسين و پيرواني روز جمعه بايد به مصاف راه آهن بروند.
سرمربي فجرسپاسي ابتدا در خصوص شرايط تيمش گفت: در بازي مقابل استقلال اهواز ميزبان بوديم و نبايد امتياز از دست مي داديم، متاسفانه با تساوي در اين ديدار دو امتياز را هدر داديم که جبران آن در آينده سخت خواهد بود. البته نبايد به گذشته فکر کرد و ما روز جمعه بايد روبروي راه آهن قرار بگيريم.
وي در ادامه اظهار داشت: اين درست که ميهمان هستيم ولي به هيچ عنوان دفاعي بازي نخواهيم کرد. براي بهبود وضعيت خود در جدول رده بندي بايد در تهران از راه آهن امتياز بگيريم.
پيرواني افزود: راه آهن با توجه به داشته هاي خود نتايج بسيار خوبي را گرفته است، آن ها هفته گذشته با کسب يک نتيجه عالي سپاهان را در اصفهان شکست دادند و روز جمعه بازي سختي را در پيش خواهيم داشت.
سرمربي فجرسپاسي در پايان تصريح کرد: اميدوارم شاگردانم با ارائه يک بازي منطقي و حساب شده از اين بازي امتياز بگيرند.
-
مهدي شيري:
ترجيح مي دهم به يک تيم قطري بروم
-------------------------------------------------------------------------
شرايط نامساعد تيم برق شيراز، دليل مهم لژيونر نشدن من مي باشد و پس از بهبود وضعيت اين تيم به بازي در تيم هاي ديگر فکر مي کنم.
مهدي شيري، بازيکن تيم فوتبال برق شيراز ضمن بيان مطلب فوق افزود: من تا پايان فصل با تيم برق شيراز قرارداد دارم و عليرغم داشتن پيشنهادات خارجي به دليل قرارداد و همچنين وضعيت نامساعد تيم برق در جدول ليگ برتر، در حال حاضر نمي توانم به اين پيشنهادات فکر کنم و آن چه که مسلم است تا پايان نيم فصل در شيراز ماندني هستم.
وي تصريح کرد: پيشنهاداتي که از تيم هاي حاشيه خليج فارس دارم به طور صددرصد تضمين شده است ولي من هنوز با مسئولان و مديرعامل تيم برق شيراز درخصوص جدايي از اين تيم صحبتي نکرده ام و ترجيح مي دهم شرايط تيم برق بهبود يابدو پس از آن در خصوص بازي در تيم ديگر به طور جدي فکر مي کنم.
شيري در پايان گفت: دو تيم از کشورهاي قطر و امارات عربي متحده به طور جدي خواهان من هستند ولي به دليل شرايط مالي باشگاه قطري و پيشنهاد بهتر تمايل دارم در باشگاه هاي قطر بازي کنم.
-
عادل فردوسي پور:
ترجيح مي دهم سکوت کنم
-----------------------------------------------------------------
پس از پخش برنامه نود و حمايت آشکار عادل فردوسي پور از برانکو بسياري از مطبوعات و رسانه ها برعليه برنامه نود و مجري آن موضع گرفتند برنامه اي که به عنوان پرمخاطب ترين برنامه فوتبال کشور انتظارات از آن به نحو ديگري بود.
منتقدين معتقدند عادل فردوسي پور نمي بايست به طور کاملا يک طرفه بر ضعف هاي برانکو سرپوش مي گذاشت.
عادل فردوسي روز گذشته به هيچ وجه حاضر به مصاحبه با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ نشد و فقط به گفتن چند جمله بسنده کرد.
«از صبح امروز تعداد زيادي از خبرنگاران به من زنگ زده اند اما فعلا ترجيح مي دهم سکوت کنم و حرفي در خصوص انتقادات فعلي بزنم ،در واقع نمي خواهم در مقطع حساس فعلي بيشتر از اين به مسائل دامن بزنم.»
-
خبر خوش براي كريمي؛
بالاك رفتني شد
--------------------------------------------------------------------
«ميشائيل بالاك مي تواند از بايرن برود» اين حرف آخر مسئولان بايرن مونيخ بود.
بنابر اين همه آن باشگاههاي بزرگي كه مثل رئال مادريد و منچستر يونايتد در اين مدت صحبت از جذب ستاره بايرن مي كردند، مي توانند به زودي پيشنهاد رسمي خود را به باشگاه آلماني ارائه دهند.
كارل هاينس رومنيگه در اين مورد گفت: «ما ديگر حرفمان را پس گرفته ايم و آن پيشنهاد قبلي را به ميشائيل ارائه نمي كنيم. اين به اين معني نيست كه ميشائيل ما را ترك خواهد كرد، اما يقيناً به فكر يافتن جانشيني مطمئن براي او خواهيم بود».
با قوت گرفتن احتمال جدايي بالاك، بايد ديد مديران باشگاه چه تدبيري براي پر كردن جاي خالي بالاك خواهند داشت.
قبل از اين شنيده مي شد يكي از گزينه هاي مهم براي جانشيني بالاك، علي كريمي مي تواند باشد. اين پيش بيني بيشتر از اين ديدگاه مطرح مي شود كه «فليكس ماگات» سرمربي تيم بايرن مونيخ بيش از همه اعضاي كادر فني اين تيم، به اعجوبه ايراني تيمش «كريمي» اعتقاد دارد.
درست يك هفته قبل بود كه ماگات در حين تمرينات بايرن، كريمي را كنار كشيد و به وي گفت: «علي، من همه گونه پشت تو هستم، فقط به اين شرط كه خودت بخواهي جايگاهي ثابت در ارنج تيم پيدا كني»!