چند وقتی هست تعداد مشترکین شاتل به صورت نمائی(:n02:) افزایش پیدا کرده و کیفیت اینترنتش یک مقدار افت کرده
فکر کنم دیگه وقتش شده که سراغ یک ISP دیگه برم :n03:
Printable View
چند وقتی هست تعداد مشترکین شاتل به صورت نمائی(:n02:) افزایش پیدا کرده و کیفیت اینترنتش یک مقدار افت کرده
فکر کنم دیگه وقتش شده که سراغ یک ISP دیگه برم :n03:
چرا ؟نقل قول:
خوب مثلا شما الان فرض کن 29 تیر ماهه ، بعد من از 30 گیگ محدودیتی که دارم تا الان مثلا 10 گیگ
دانلود کردم . از اون جایی که در 1 مرداد سرویس ری استارت میشه ، پس بهتره که من به صورت یه ریز و
بی وقفه بذارم دانلود کنه تا 1 مرداد ، بعد تا ریست شد دوباره به روال عادی کار کنم .
چون که اگه من توی این سه روز باقی مونده ( 29 و 30 و 31 ) اگه دانلود کردم که هیچ ، اگه نکردم سرویس
اتومات ریست میشه و دیگه وارد سهمیه ی ماه بعد میشیم و 20 گیگ رو این ماه از دست دادیم و از قافله
جا موندیم . فوق فوقش اینه که 31 تیر ماه چون مث خر دانلود داشتم، سرعت رو میارن پایین
که خوب خیالی نیست ، به این خاطر که فرداش قراره سرویس ریست بشه و سرعت سابق برگرده.
درست میگم ؟
ری استارتی در کار نیست.هر وقت محدود بشی باید مدتی رعایت کنی و با تمدید از بین نمیرهنقل قول:
خیلی ممنون. فقط یک سوال از شما و سایر دوستان. من اگر مودم از خود شاتل نگیرم در گرفتن خدمات به مشکل بر میخورم؟ من خودم مودم دی لینک 5750 دارم و فکر میکنم مودم خیلی کاملی نسب به مودم های زایکسل معمولی باشه که شاتل میده. پیشاپیش ممنون از پاسخی که دوستان خواهند دادنقل قول:
سلام
متاسفانه چند روز اومدم شاتل
ساعات رایگان نمیتونم به بازی کلش وصل بشم
یا کلیپ واتس اپ دانلود کنم
و ی پی ا ن خیلی ضعیفه
پینگم صده
فقط من اینطوریم یا شما هم این اوضاتونه
من دو مگ حجمی هستم
پیشنهادی یا راهکاری برای کلش یا واتس اپ وجود داره؟
متاسفانه یکماهی هست که اینطوری شده .نقل قول:
سرعت شبانه یک روز خوبه و دو روز افتضاح . زنگ هم میزنی هیچ جوابی ندارن که بدن
خودم هم دیوانه شدم سر این موضوع
برای من سرعت همیشه خوبه
ولی مشکلی که هست
عمدا کلش را محدود کردن
یادمه قدیم تورنت را محدود میکردن
دوستان راه میان بر یا در-رو سراغ ندارند؟
یعنی هیچکی نمیتونه شب حتی یک کلیپ واتس اپ شبانه رایگان دانلود کنه
یا حتی وارد کلش بشه
نقل قول:
با رسیدن به سر ماه سرویس ریستارت میشه و یا با ارتقا به سرویس بالاتر !
سالیانه که قرارداد نبستن ماهیانه هست ، هر ماه هم یه حجم مشخصی داره...
تا اونجا که تجربه کردم و از کاربرا و پشتیبانی پرسیدم قبل خرید سرویس و... با رسیدن به سر ماه ریستارت میشه . شما از روی تجربه خودتون گفتید یا حرف پشتیبانی و..؟
نه عزیز چه مشکلی ؟ از مودم خودتون استفاده کنید .نقل قول:
با سلام
این جشنواره تابستانی شاتل که اینترنت 12 مگابیت میده ماهی 11 تومن با دانلود شبانه رایگان ماهی 18 تومن چطوره؟ کسی خبرداره؟ سرعتش خوبه؟