کلا کابل های ایرفون های کریتیو رو اعصاب هست خیلی پیچ میخوره و بد هست .. ولی هدفون های خود اپل کابلش نسبت به کریتیو ها واقعا عالی هست ...
الان کسی چیزی بهتر از 630 کریتیو سراغ داره که باس بهتر و کیفیت بهتری داشته باشه ؟ ...برای خودم میخوام ...
منم همه سبکی گوش میدم محدود نیستم به سبک خاصی که مثلا بگم برا راک میخوام یا برا ترنس میخوام و ...
اینا میگن که 650 از نظر باس بهتر از 630 هست درسته ؟ البته من فکر میکنم تفاوت خیلی زیادی نباید باهم داشته باشند ...
حالا مدل خوبی تو سونی و کریتیو سراغ دارید به منم بگید ببینم چی میشه گیر اورد ...
این aurvana in ear هم من نمیدونم واقعا چرا اینجوریه رو چندتا پلیر مختلف هم تست کردم اولا که باس کلا تعطیل هست و
صدایی که میده بیرون خیلی خشکه چه برای کارای folk و country چه برای رپ ... و کلا دیگه هاوس و ترنس که نمیشه گوش
کرد باهاش ... مسئله فقط باس نیست علاوه بر اون صداش خشک هست یعنی برای من اصلا جواب نمیده .. حالا من نمیدونم
چرا اینجوری هست ! ...
وقتی که بعدش با همون 630 اهنگ گوش میدم هم راحت تر هست تو گوش( اروانا انگار یه جورایی سفت هست بعد از مدتی گوش
من درد میگیره) و اینکه 630 نرم تر و سبک تر و راحت تر هست و باس بهتر و صدای گرم تری داره ...
در صورتی که اونو 17 تومن گرفتم اون یکی رو 85 تومن !
برای اولین بارم که زدم به ایپاد داشتم Elements of Life رو گوش میکردم فکر کردم جکش خوب تو پورت ایپاد نرفته که صداش اینجوری هست رو EQ های مختلف هم تست کردم ولی اصلا نمیتونم تحملش کنم برای هیچ سبکی !!! ...
اعصابم کلا خورد شد رفت ...
حالا من که هیچی از ایرفون و ... بارم نیست یکی به من بگه چی بگیرم ؟ ... نظرم رو سونی هست ...
البته اگه پولشو داشتم خودم میرفتم یه IN EAR APPLE میگرفتم خیلی هم باهاش حال میکنم همه نظره ! ولی خوب مایه دار نیستم دیگه ...