منم بعد 2روز بازی کردن گذاشتمش کنار./ سرعت عمل بازیکنا اسفناک شده./ تا 1سال دیگه فقط pes2012 میزنیم!!:n12:نقل قول:
Printable View
منم بعد 2روز بازی کردن گذاشتمش کنار./ سرعت عمل بازیکنا اسفناک شده./ تا 1سال دیگه فقط pes2012 میزنیم!!:n12:نقل قول:
اقا من پچ 740 مگاباتی نصب کردم سرعت اصلا تغییر نکرد یعنی همون لگ داره!!
FeedBack ئه ثPES2014 روی فیس بوک رسمی ! افتضاحیه ! کل دنیا دارن اعتراض میکنن
کامنتهایی مثل : PES2014 = Fifa2002
Worst PES Ever
PES 2014 is very bad
و... خودتون ببینید ! این بود همه قول ها و تبلیغاتشون...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه چیز جالب
برید توی setting بازی، سرعت بازی رو ببرید روی +2
بازی خیلی بهنر میشه، شبیه PES 2013 میشه
یه امتحان کنید، بیاید همینجا نشرتونو بگید
فکر کنم دوستان قدیمی این تاپیک من رو بشناسن و می دونند که از فن های قدیمی و متعصب این بازی بودم و هستم و خواهم بود بدون شک ( حتی از مخالفان رسمی فیفا نیز هستم )
الان دقیقا از 5 شنبه که بازی رو دانلود و بازی کردم تا به الان هر چی سعی کردم به خودم بقبولونم که بازی نسبت به نسخه های قبل بهتر شده نتونستم و البته تو این چند روز به کرار امیدوارم و دوباره نامید میشدم از بازی !
ولی امروز رسما از این نسخه نا امید شدم ( هر چند که چون موتور بازی عوض شده و تیم سازنده هم همینطور علتش در این باشه )
بازی به شدت از لحاظ گیم پلی افت داشته! منظورم از گیم پلی یعنی اینکه دیگه اون لذتی که از بازی کردن این سری به ادم دست میداد با سخت تر کردن بازی ( یعنی : 1- متاسفانه مدافع هان حریف از در پیت ترینشون بگیر تا بهترینشون مجهز به موتور جت مافوق سرعت شدند و 20 متر هم عقب باشند با یه استارت به ادم میرسند واجازه گلزنی نمیدن - 2- دروازه بان ها که منو رسما ناامید کردند مخصوصا دروازه بان خودی که افتضاح شدن ! 3- مهاجم های تیم حریف به راحتی میان و دفاع رو دریبل می کنند و میرن با یه بغل پا گل میزنند !!!! ولی مهاجم های ما موقعیت 100 در 100 رو نمی تونند بزنند !!! چیزی به اسم دفاع کردن هم که نداریم تو بازی و همه چی به بخت و اقبال بسته شده - 4- پاس تو عمق که میشه گفت نمک این بازی بود رو رسما گند زدن توش و رفته ! 5- چمن بازی هم که کاملا شبیه موکت و چمن مصنوعی شده !! )
متاسفانه فکر می کردم اینا میان اون گیم پلی رووون 2013 رو ارتقا میدن و یه نسخه عالی تر میدن که یه سال لذتش رو ببریم اما کاملا نامیدمون کردند !!
اما تنها قوت قلب این بازی برای من فیزیک بازی و به نسبت داوری بازی و محیط ورزشگاه و سر و صدای عالی تماشاگرا هستش که متاسفانه هیچ کدوم نمی تونند جای گیم پلی خوب رو پر کنند برام . )
در هر صورت از قدیم گفتند مال بد بی ریش صاحبش و ما با همهی این بدی ها این بازی رو یکسال رو سیستمم نصب خواهم داشت و بازی خواهم کرد اما اصلا راضی نیستم در ازای یکسال صبری که کردیم . )
از طرفی فرصتی شد دموی فیفا رو روی ایکس باکس بازی کنم ! با اینکه از فیفا متنفرم !! اما انصافا این چند تا بازی که انجام دادم بهم چسبید نمی دونم چرا !!! )امیدوارم همین کیفیت رو نسخه پی سی هم داشته باشه حداقل دو تا فوتبال رو سیستم داشته باشیم برای یک سال آینده !
همچنان منتظر بازگشت پادشاه می مونیم برای سال های بعدی !
من موافقم اما چون شما مخالف فیفا هستید چون گیم پلی شبیه اون شده و شما ازش خوشتون نیومده ولی اگه همون 13 رو ارتقا میدادن و لیگ ها رو بیشتر میکردن خوب میشد ولی من از داوری رضایت ندارم حتما باید خوب بشه ولی حالا سال بعد ببینیم چه میکنن
بله 60 فریم فیکس میده .نقل قول:
آما دستورات تاخیر داره نمیدونم این مشکل حل شدنی هست یا این بازی رو گند زدن با اینکار بهش .
دوستان نرم افزار حذف تماشاگر رو میخواستم ؟هست ؟
داداش میشناسمت ، ما هم از قدیمیای این بخش PES هستیم که هیچ از پلی استیشن 1 و سری اول داریم بازی میکنیم. ولی از 11 سوئیچ کردم رو فیفا ! PES هرسال تیشه زد به ریشه خودش و این دیگه آخرشه ! قاعدتا باید ورشکست بشه با این وضعیتنقل قول:
در یک شکلک:n21:
بعد از pes 3 که ملقب بود به فوتبال معتادی(چون بازیکناش مثل معتادا راه میرفتن)
این بدترین فوتبالی بود که بازی کردم.
به نظرم به جای اینکه به گیم پلی اصلی بازی برسن به حاشیه های بازی پرداخته بودن.
پاس تو عمق رو آخه چرا اینجور کردن:n04:
خداییش دقیقا عین فیفا 2004 شده چمن بازی.
هیچ پیشرفتی نداشته.
کلا با فیفا که حال نمیکنم اینم که گند زد به اعصابم ینی کلا امسال فوتبال بی فوتبال:n15:
کاش کونامی یه پچ درست حسابی بده برا pes2013 حداقل همونو بذاریم سر سیستم
بعد از حدود 10 سال بازی کردن فوتبال های شرکت کونامی و دفاع ازش امسال رو با فیفا می گذرونم :n03:
ولی امیدوار شدم بهش که سال های بعد بتونن چیزه خوبی بدن ، راه درسته ولی قدم اول کج برداشته شده
به امید بازگشت