ورژن 3 که تو سایت اصلیه بلوسنسه امکانات فارسی نداره. نه منوی فارسی و نه زیر نویس فارسی. کلا دستگاه با زبان اسپانیایی روشن میشه. به نظر من منتظر ورژن فارسی بمونیم بهتره.
Printable View
ورژن 3 که تو سایت اصلیه بلوسنسه امکانات فارسی نداره. نه منوی فارسی و نه زیر نویس فارسی. کلا دستگاه با زبان اسپانیایی روشن میشه. به نظر من منتظر ورژن فارسی بمونیم بهتره.
من دوتا مشکل دارم دوستان یک لطفی بکنند راهنمایی کنند
1-من هرکاری کردم نتونستم به ورژن2.5 یا 3 آپدیت کنم هر چی روی نرم افزارش ok می کنم کاری انجام نمیده
2- در اصفهان فقط می تونم شبکه اصفهان را بگیرم اگر کسی کانال دیگه ای گرفته لطفا اعلام کنه
نقل قول:
مال من که نشد مثل شما. احتمال میدم مال ورژنش باشه و بچه ها هم همین رو میگن. ببینم چی میشه. ولی یه چیزی ... فرمت فلشتون فت 32 هست دیگه ؟
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه. فکر کنم آخرش نتونم فرمویرش رو آپدیت کنم.:41::41:
من با این دستورالعمل تونستم آپدیتش کردم :
وقتی فایل را روی فلش کپی می کنید در منوی اصلی کد 147890
را وارد کرده سپس بعد از آپدیت شدن، دستگاه را از پشت به مدت 10 ثانیه خاموش و دوباره روشن کنید . این دستورالعمل در فایل ضمیمه ورژن 3 اومده .البته ورژن 3 هنوز همون مشکل زیرنویس فارسی و فایلهای wmv را داره
ضمنا در اصفهان فعلا فقط کانال استانی قابل دریافت است و من با صدا وسیما تماس گرفتم و آنها گفتند که به زودی 8 کانال اضافه خواهد شد
خدا کنه بعدا که 3.5 سایت ایران میاد هم بتونی آپدیت کنی. کاش صبر میکردی. من که صبر کردم سایت ایران بزاره. حوصله ی مشکلات عجیب قریب ندارمنقل قول:
دوستان من دیشب یه گیرنده دیجیتال xvision 2100 گرفتم. طبق دستور راهنما درایور و نرم افزار رو نصب کردم. نرم افزار رو باز کردم گزینه تی وی رو انتخاب میکنم. بعد از زدن کلید next پیغام میده
divice can not be detected or not supported
و کار نمی کنه.
دوستانی که آشنایید لطفا راهنمایی کنید. مشکل از کجاست؟ من خودم نمیدونم باید چکار کنم.
ویندوزم هم 7 هست. هم در اتصال دستگاه به یو اس بی اطمینان داشتم و هم نرم افزار رو درست طبق دستور نصب کردم.
لطفا دوستان آگاه کمک کنند.
من مارک دل گرفتم چند وقت پیش. دراویر و ... رو همین طوری کیلویی ریختم. برنامه رو باز کردم. این گزینه که میگین نداشت. یعنی نمیپرسید تی وی یا رادیو مثلا.نقل قول:
اگه کانال یابی رو پیدا کردین باید کشور رو ایران بزارین و خودش پیدا میکنه به راحتی.
این پیام که نشون میده یا یو اس بی درست وصل نیست ... یا درایور مشکل داره که در این صورت وصل میکنید پیام قرمز میده که وسیله شناسایی نشده ... و یا برنامه این وسیله رو ساپورت نمیکنه.
تو تبریز هم جواب میده؟
من امروز یکی از این ایکس ویژن های 50 تومنی دیدم نوشته بود صدا سیما خودش آپدیتش میکنه با سیگنال یا یه همچین چیزایی، اینا چطورن؟بگیرم یکی؟ من فعلن در وضعیت آنالوگ سیر میکنم.
Strong SRT 5425
قیمت: 82.000 تومان
High Definition Digital Set Top Box Receiver, with Digital Video Recorder ability