میشه لطفا تنظیمات مربوط به internet security رو بگین ،البته قسمت فایروال. ممنونم
ورژن 5.9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لطفا تنظیمات مربوط به internet security رو بگین ،البته قسمت فایروال. ممنونم
ورژن 5.9
نسخه 2013 کومودو را نصب کنید.... صفحه قبل لینکش هست.نقل قول:
ممنوننقل قول:
ممکنه کمی بیشتر توضیح بدید؟؟ چون من فقط مصرف کننده خونگی نیستم...میخوام هم روی لپ تاپم نصب کنم و هم روی پی سی منزل ولی لپ تاپم رو هم اکثرا محل کار استفاده میکنم که متصل به شبکه LAN هست با کابل و هم ارتباط local دارم و هم ارتباط همزمان با اینترنت برقرار هست...خودم هم مسئول مانیتورینگ دیتا سنتر هستم...بهتر نیست روی لپ تاپ این نسخه بیزنس رو نصب کنم؟؟ یا لزومی نداره؟
برای نسخه آندروید،ویدیویی هست که همه قابلیت هاش رو کاملا معرفی کرده باشه یا تست گرفته باشه؟نقل قول:
در رابطه با ویندوز هم تایید میشه،چون ویندوز 8.1 هنوز نسخه فاینال نیست و الان اکثر نرم افزارها مخصوصا نرم افزارهای حرفه ای و تخصصی،حتی با 8 هم مشکل دارند چه برسه به 8.1
کسپر هم منتظر نسخه نهایی 8.1 هست تا کاملا سازگار بشه احتمالا کومودو هم تا اونموقع صبر خواهد کرد.بهتره برای ویندوز دوم از 8 استفاده شود.
ESM اصلا آنتی ویروس نیست.... شما باید نسخه اینتنرت سکیوریتی را به هر حال نصب کنید. در کنارش میتونید اینو داشته باشید. می تونید تست کنید.... مثلا یکی از کارهاش اینه که میتونید کومودی نصب شده روی سایر سیستمهای شبکه را مدیریت و تنظیم بکنید... ویروس یابی و پاکسازی و .... فکر کنم خیلی شما بهش نیازی داشته باشید.نقل قول:
من ویدئوی خاصی ندیدم.... شاید توی یوتوب یا جایی باشه... دنبالش نگشتم...نقل قول:
حین ترجمهش مجبور شدم یه کم باهاش کار کنم...که خیلی ازش خوشم اومد..... مخصوصا ضد-سرقت... و قابلیتهای حفظ حریم خصوصی. (حالا آنتی ویرسش به کنار)... سعی میکنم توی همون کتاب کومودو این محصول را هم کمی توضیح بدم.... (دیگه آبروم رفته بابت اون کتاب:n02: از بس تاخیر افتاد...... وی مقصر نیستم:n27:)
سلامنقل قول:
یه معرفی اجمالی من ازش قبلا نوشتم. مربوط به نسخه های قبلش هست و الان دو سه قابلیت بهش اضافه شده + بعضی باگ هاش که رفع شده و بهینه سازی شده
قابلیت های اضافه شده که توی ذهنم هست:
فایروال- مدیریت ترافیک- Privacy Protector(محافظت از همه فایل ها-مخاطب ها- sms ها و...- backup
سلام
ایا انتی ویروس اپدیت شده کومودو هم مثل فایروالش قوی هست؟؟؟..منظورم انتی ویروس internet security 2013 هست.
یااینکه لازمه که 1 انتی ویرووس دیگه نصب کنم؟
میشه هم زمان دو تا انتی ویروس سازگار رو سیستم نصب باشه؟؟
نقل قول:
من لینکشو رو پیدا کردم ولی مثل اینکه حذفش کردن
از دوستان کسی لینک دانلود نداره به ما 8.1 ها بده
گیر کردبم بدون کمودو .....
انگار یک چیزه سیستم کمه
سلام
این انتی ویروس رایگانه یا پولی؟
ازavgقوی تره یا نه؟
لینک دانلودش رو از سایت خودش میدین32بیتی
نسخه ازمایشی نه ها جدید ترین نسخه کامل
یه اموزش نصب هم بدین لطفا