فايلي من با كنسولم اپديت كردم ٤ مگه..البته تا حالا دو بار اين فايل اپديتي واسم پيشنهاد شده كه قبول كردم
Printable View
فايلي من با كنسولم اپديت كردم ٤ مگه..البته تا حالا دو بار اين فايل اپديتي واسم پيشنهاد شده كه قبول كردم
مشکلی پیش نمیاد من انجامش دادم میشکلی نداره و راحت تونستم بازی کنمنقل قول:
راستی مشکلتون رو حل کردم (انلاین پسس) واسه خودت حال کن:sq_25:
زبانش ایتالیایی هس چرا؟هرکار میکنم میگه فایل اگزه رو پیدا نکردم!!!
بچه ها من دو تا بازی با بارسا تو کریر بازی کردم حالا مسی میگه میخواد از باشگاه بره...
چه مسخره نه؟
وقتی آپدیت ها رو اعمال میکنم فایل های قبلیو نمیشناسه و می خواد پاک کنه. اینطوری تمام زحمت هام هدر میره!!
اگه راهی هست که بشه سیو های قبلیو بشناسه خواهش می کنم بگین. ممنون
روی اون پرچم ایتالیا کلیک کنید تا زبانش انگلیسی بشه. برای شناسایی فایل فیفا باید روی نرم افزار راست کلیک کنید و از set current working folder باید فولدر اصلی بازی رو معرفی کنین.نقل قول:
زبانش ایتالیایی هس چرا؟هرکار میکنم میگه فایل اگزه رو پیدا نکردم!!!
نه دوست عزیز راهی نداره . چون که نسخه شما از 1.0 به 1.1 ارتقا پیدا کرده و سیوهای قبلی قابل استفاده نیست.نقل قول:
وقتی آپدیت ها رو اعمال میکنم فایل های قبلیو نمیشناسه و می خواد پاک کنه. اینطوری تمام زحمت هام هدر میره!!
اگه راهی هست که بشه سیو های قبلیو بشناسه خواهش می کنم بگین. ممنون
الان یه 4فصلی هست تو رئال مادریدم ،چرا تیم های باشگاهی دیگه پیشنهاد بهم نمیده؟
درصورتی که تو تیم ملی تو دوتا تیم بودم،اول برزیل حالا هم اسپانیا.
اینجوری که نمیشه. اونوقت هر اپدیتی که بکنی باید بازیو از اول شروع کنی و اونوقت اپدیت دیگه مسخره میشه. من پارسال فقط یه بار، اونم به 1.1 اپدیت کردم، مشکلی هم پیش نیومد.نقل قول:
باید خودت پیشنهاداشونو ببینی. تو manager office, تو یه قسمتی به نام my jobs باید باشه.نقل قول:
واسه آپدیت فیفا باید حتمن اورجینالش رو داشت یا نه؟