اصلا به اونجام فک نکنم برسهنقل قول:
فک کنم اوایل اسفد زمان ویرایش اطلاعات و ثبت نام کساییه که کد سوابق تحصیلی نداشتن
همون موقع میشه این علاقه مندیارو اضافه کرد
Printable View
اصلا به اونجام فک نکنم برسهنقل قول:
فک کنم اوایل اسفد زمان ویرایش اطلاعات و ثبت نام کساییه که کد سوابق تحصیلی نداشتن
همون موقع میشه این علاقه مندیارو اضافه کرد
خب این که شما گفتی درست... ام میخوام بدونم آزاد هم اینطوریه یا نه؟نقل قول:
بچه ها یه سوال
امسال تو دفترچه چیزی نوشته بوده که کسایی که شبانه هستن نمیتونن ثبت نام کنن یا کنکور بدن یا نه ؟
برا کسی میخوام مرسی
دوستان کسی نبود به ما کمک کنه ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام این یه قانون کلی هستش که کسانی که در رشتهه ای روزانه پذیرفته شوند ولی نروند تا سال محروم هستند.در غیر ین صورت اگه شبانه باشه مشکلی نیست ومیتونن ثبت نام کنند.
برای ازاد هم کلا مشکل نداره ....:biggrin:
پیروز باشید
می خواستم بپرسم زمان ویرایش اطلاعات ثبت نام دانشگاه آزاد کی هستش ؟ میشه تو زمان ویراش ثبت نام انجام داد اگه تو این مدت نتونستم ثبت نام کنم ؟
نقل قول:
منظورم ین بود که وقت برای علاقه مندی تا خود کنکور هم هست ......
دوستان تو ثبت نام کنکور یه جایی نوشته بود معدل کل.... این معدل کل یعنی جمع همه ی معدل های دبیرستان؟ یا یعنی فقط معدل کل سال سوم؟
بعید میدونما،شما تجربشو دارینقل قول:
واس اضافه کردن علاقه مندی حتما باید کارتشو بخرین که سنجش حتی به صورت اینترنتی همیشه کارتارو نمیفروشه و فقط تو زمانهای مشخص هس
تازه اینجا ایرانه،تو چیزایی که اعلام رسمی میشه نمیشه حساب کرد،چه برسه به چیزی که رسما هم اعلام نشده:41:
معدل کل سال سومنقل قول:
که پایین کارنامه سمت راست نوشته شده
اصلا یادم نمیاد معدل کل دبیرستانو جایی نوشته باشن یا تو گواهی پایان دوره دبیرستان یا همون دیپلم ذکر کرده باشن!
ثبت نام مجدد دانشگاه آزاد چه زمانی هستش اگه تو این مدت نتونم ثبت نام کنم