خوب بارسلونا باز هم خارج از خونه نتیجه نگرفت و نتیجه رو 3-2 به اوساسونا واگذار کرد.
امیدوارم رئال فردا بازی رو ببره تا اختلاف به 10 امتیاز برسه.
Printable View
خوب بارسلونا باز هم خارج از خونه نتیجه نگرفت و نتیجه رو 3-2 به اوساسونا واگذار کرد.
امیدوارم رئال فردا بازی رو ببره تا اختلاف به 10 امتیاز برسه.
[با صدای اون یارو تو گالیور]من میدونستم ما موفق میشیم![/با صدای اون یارو تو گالیور] :31:
خوب. به نظر میرسه که راه برای ایجاد یه رکورد تاریخی و وحشتناک برای تیم و مورینیو باز شده. البته همه زحمت خودشونه وگرنه که رذاه برای خودش باز نمیشه :31: حسابشو بکنید. اگه بازی فردا رو ببریم، اختلاف میشه 10 امتیاز. اتفاق خاصی نیفته و رئال و بارسا باز بازیهاشون رو ببرن و برسیم به الکلاسیکو و اگه اونجا هم ببریم اختلاف میشه 13 امتیاز!. امیدوارم تیم جدیتش رو حفظ کنه و تا آخر لیگ رو با قدرت ادامه بده تا وقتی کسی بعد از پایان فصل به جدول نگاه کنه ببینه که اختلاف باقی مونده.
این نتیجۀ تحت فشار موندن تیم تو این یکی دوسال اخیره. و اینکه بارسلون به همچین استرسی عادت نداشته. بازیکن هاش که مصدوم شدن، دیگه وضع بدتر هم شد و مطمئناً فشار استرس چیزیه که تو این چند سال بهش عادت نداشتن.
امیدوارم تیم تو جام باشگاه ها هم به رکورد شکنی ها و پیروزی هایس پرگلش ادامه بده. فقط فکرشو بکنید! میتونه یه فصل بشه که تا سالها در موردش حرف بزنن!
وقتی بحث تمدید قرارداد پپ شده بود، خیلی از رئالیها میگفتن ایکاش بره که راحت شیم!
اما من میگفتم امیدوارم بمونه تا بخاطر قدرت ما و اینکه جام ها رو به ما ببازه، اخراج بشه! دقیقا مثل وضعیتی که تیم رایکارد با رونالدینهو داشت...همه گفتن نمیشه شکستش داد اما بجایی رسیدن که جفتشون بیرون انداخته شدن!
از اون دید نفرت و اینا نمیگم بلکه بخاطر اینه که این رئال-ه که داریم در موردش صحبت میکنیم..
تیمی که قرار نیست تا صبر کنه مربی تیم رقیبش عوض یا بازیکنهاش برن، تا بخواد خودنمایی کنه...
تیمی که اگه بهترین ها هم رو به روش باشن، بازم اونقدر میجنگه و سرش رو بالا میگیره، تا کاری میکنه رقیب کم بیاره..
تیمی که ساخته شده تا غیرممکن ها رو ممکن کنه و نشون بده چرا بهترین تیم تاریخ-ه و باید بهش افتخار کرد...
تیمی که بارها نشون داده و نشون میده و خواهد داد که چرا هیچ وقت نمیشه از زیر سایش خارج شد و همیشه باید تحت تاثیرش بود و برای دوم بودن تلاش کرد...
تیمی که...
خیلی چیزها میشه گفت دربارش..
چیزایی که با شنیدن هرکدومش مطمئنم که هممون خنده رو لبامون میاد و اون حس افتخار رئالی بودن رو کاملا درک میکنیم...
به هر حال هنوز هیچی نشده و خیلی زوده و کلی بازی و امتیاز اما خب مشخصه اون داستان رایکاد و تیمش، داره برای پپ و تیمش رخ میده و مثل تمام رقبای رئال، اونا هم دارن کم میارن رو به روی رئال و این کاملا مشخصه که داریم بازم نشون میدیدم که چرا غیرممکنه که اگه روزی خواستن تاریخچه فوتبال رو بگن، رئال اسمش به عنوان برترین تیم تاریخ فوتبال برده نشه...حتی اگه گوینده تاریخچه، طرفدار رقیب بوده باشه...
رقیبی که میبینه بهترین تیم تاریخ باشگاه محبوبش هم در زمان اوجش، کم میاره رو به روی رئال...
کلا افتخار میکنیم که رئالی هستیم و منتظر یه تونل افتخار دیگه...:40:
واقعا تبریک کیگم دوستان ره قهرمانی هموار شد و فقط نباید مغرور بشیم و تمام بازی ها رو با جدیت ادامه بدیم فان پرسی هم ابراز خوشحالی و رضایت کرده از این که رئال میخواد بخرش و گقته که دوست داره در مادرید بازی کنه.این گفتگویی بوده که با مارکا داشته.امیدوارم قهرمانی رو با دوستان عزیز p30 world جشن بگیریم.Hala Madrid
خب انشالا امروز اختلاف به 10 امتیاز میرسه :5:
و اما نکته جالب اینه که بعضی ها از الان دارن سعی میکنن که در صورت قهرمانی رئال این موفقیت رو کم ارزش جلوه بدن اونهم به دلیل اینکه تیم حریف 3 بار جام رو برده و الان دیگه انگیزه نداره !!!
کسایی که وقتی اول فصل به همین اوساسونا 8 تا زدن و مدتی اول جدول بودن میگفتن برای بار چهارم قهرمانه !
3 امتیاز عقب بودن میگفتن در اخر میرسیم !
الان میگن تیم انگیزه قهرمان شدن نداره وگرنه فلان حالت میشد و غیره!!
شده حکایت اون قضیه " گربه ای که دستش به گوشت نمیرسه !"
یه نکته ی جالب دیگه هم این بازی داشت !
اگه یادتون باشه چند هفته قبل یه خبری مبنی بر دوستی نکونام و ژآوی منتشر شد که
ژاوی به نکونام گفته بود نزار رئال قهرمان لالیگا بشه !
نکونام هم به ژاوی گفته بود باشه و شما هم نزارید رئال از جام حذفی صعود کنه و از این جور حرفها !
اما با بازی دیشب مشخص شد که این 2 نفر رفیق ناباب بودن و به هم دیگه خیانت کردن !!
خب بابا فهمیدیم بارسلونا نتیجه رو واگذار کرده:31:
ولی چجوری؟
تیمی که از ما 7 تا از بارسا 8 تا وکمتر بیشتر میخورد چجوری بارسا رو برد؟
جواد هم خوب بازی میکرد:20:
لا لیگا هم که تک قطبی شد رفت دیگه حال نمیده:31:
چرا اخبار نتایج لالیگا رو هنوز نه سایت ورزش 3 زده نه گل؟:27:
من هم منتظر تونل تو نیو کمپ هستم:11:
ولی واقعا ببینید مسی و گواردیولا رو هوادارانشون تو نیوکمپ هو میکنند یا نه؟:41:
نمیکنند دیگه:13:
.............
حماسه پامپلونا / پیش به سوی تونل در نیوکمپ
اوساسونا با دو گل لکیچ و گل گارسیا توانست که به بارسلونا غلبه کند تا در صورت پیروزی رئال برابر لوانته ، فاصله تیمهای اول و دوم لالیگا به عدد ده برسد .
لکیچ در دقایق 5 و بیست و دو تیمش را پیش انداخت تا با جبران تک گل الکسیس ، اوساسونا با پیروزی دو بر یک به خانه برود . گل گارسیا اما شرایط را عوض کرد تا بارسلونا دیگر نتواند کاری کند و فقط تیو یکی از گلها را پاسخ گفت تا بارسلونا سه بر دو شکست بخورد .
در دیگر بازی نیز سانتاندر ، حریف بعدی لالیگایی رئال مادرید در ال ساردینه رو از اتلتیکو مساوی گرفت .
منبع:مرجع اخبار رئال
منم امروز صبح فهمیدم که بارسلونا بازی رو باخته و یه خرده تعجب کردم چون فکر نمیکردم اوساسونا بتونه بارسلونا رو شکست بده اما...
شاید یکی از دلایل افت بارسلونا مصدومیت های پیاپی چندتا از مهره های کلیدی این تیم باشه و روی نیمکت هم بازیکن آنچنانی ندارن که جایگزین کنن اما رئال نیمکت ذخیره خیلی خوبی داره و از این نظر واقعا از بارسلونا جلوتره(بر عکس سالهای گذشته)
یادم میاد زیدان چند سال پیش تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود نیمکت ذخیره رئال با تیمی که وارد زمین میشه خیلی فرق داره و همین خودش یه نقطه ضعف به حساب میاد اما تو این فصل از این نظر رئال خیلی بهتر شده.
راستش اصلا فکر نمیکردم که اوساسونا که کاپیتانش(نکونام)توی بازیهای قبلی از تلاش برای کم گل خوردن جلوی بارسا میگه بتونه این تیم رو شکست بده.
حالا سرنوشتمون دست خودمونه و میتونیم با بردن بازی امشب(یا به عبارتی همون پس فردا صبح) مقابل لوانته که جنبه انتقامی هم داره فاصله رو ۱۰ امتیاز کنیم.
البته اگه تیم مراقب نباشه و مغرور بشن این فاصله ۱۰ امتیازی احتمالی به سادگی از دست میره که با حضور کسی مثل مو بعید بدونم تیم جرات مغرور شدن پیدا کنه.:31:
خبرگزاری فارس: سرمربی پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا در آستانه بازی حساس تیمش مقابل لوانته گفت: درباره آیندهام هیچ شایعهای صحت ندارد. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو تصریح کرد: این که من بخواهم در چلسی مربیگری کنم یا به سمت باشگاهی در فرانسه و ایتالیا بروم تنها در حد یک شایعه است، هیچ یک از اخبار صحت ندارد و من با رئال مادرید برنامه ۵ ساله دارم. وی افزود: مسائل مالی برای من اهمیت ندارند، اگر این گونه بود از همان ابتدا هم چلسی را رها نمیکردم، به دنبال کارهای بزرگ هستم و رئال مادرید بزرگترین پروژهای است که من میتوانم در زندگی حرفهای خود تجربه کنم. آقای خاص که با مدل جدید موهای خود توجه خبرنگاران را جلب کرده بود، گفت: همین روحیه تنوع طلبی است که باعث شده امروز در رئال مادرید باشم، وقتی در اینترمیلان مربیگری میکردم در اوج بودیم و هیچ مشکلی با مقامات این باشگاه نداشتم، دوست دارم زندگی شلوغی داشته باشم و از تکرار و یکنواختی نفرت دارم. مورینیو خاطرنشان ساخت: با هیچ باشگاه یا شخصی مذاکره نداشتهام، خانه من رئال مادرید است و البته هیچوقت در زندگی خانه ثابتی نداشتهام، با این تیم قرارداد دارم و برنامهای طولانی مدت به باشگاه ارائه کردهام.
تکذیب دو روی جلد اخیر مارکا توسط فن پرسی و کاکا
دروغهای متعدد مارکا با واکنش های متفاوتی همراه بوده است . این روزنامه که به ترکاندن بمب ها و ایجاد رعب و وحشت :18: شهره ی عام و خاص است ، حالا در دو روز اخیر اخباری پیرامون تمایل رئال به فن پرسی یا پی اس جی (همون پاریس ان ژرمن) به کاکا منتشر کرده که هر دو دروغ از آب در آمده اند .
انگار خلاقیت روزنامه مارکا ته کشیده است . حالا دو دروغ این روزنامه ، با واکنش هایی مواجه شده اند تا آنها فعلا حرفی برای گفتن نداشته باشند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اول نوبت فن پرسی بود که در صفحه توئیترش ، شایعات پیرامون تمایل رئال به بازیکن هلندی در فصل بعد را تکذیب کند . مهاجم هلندی آرسنال ، خبر مارکا که مدعی شده بود مورینیو شخصا با او تماس گرفته را تکذیب کرد . او نوشت :" بر خلاف اخبار در اسپانیا ، هیچ گاه با مارکا مصاحبه نکردم . "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگر بازیکنی که دروغ های مارکا را رو کرد ، کاکا بود . بازیکن برزیلی که خبر پِیوستنش به پی اس جی در تابستان منتشر شده بود گفت :" در مورد خبر روزنامه مارکا در روز شنبه باید بگویم که هیچ گاه مذاکرات برای جدایی از رئال مادرید را آغاز نکرده ام . "
.................................................
بازیهای رئال ، پر بیننده تر از بارسا در این فصل
فاصله احتمالا ده امتیازی ، تنها فاصله رئال مادرید و بارسلونا در این فصل نیست . بلکه از نظر مخاطبان تلویزیونی هم تیمهای گواردیولا و مورینیو ، متفاوت هستند .
رئال مادرید مخاطبان بیشتری را جذب می کند . لاسکستا که وظیفه پخش بازیهای لالیگا را به عهده دارد ، اعلام کرد که بازیهای تیم مورینیو 5.955 هزار بیننده دارد در حالی که بارسلونا در رده دوم قرار دارد . طبیعتا سبک بازی دو تیم می تواند در این قضیه تاثیرگذار باشد . بارسلونا با حوصله بازی می کند اما رئال مادرید هر لحظه ممکن است بوی گل بدهد .
منبع:مرجع اخبار رئال