میتونی lw 57000 یا lw 65100 در سایز 42 همینطور که دوستان گفتننقل قول:
کیفیت هر دو عالی هست
فقط اگر قصد خرید داری تا جشنواره تموم نشده اقدام کن
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
Printable View
میتونی lw 57000 یا lw 65100 در سایز 42 همینطور که دوستان گفتننقل قول:
کیفیت هر دو عالی هست
فقط اگر قصد خرید داری تا جشنواره تموم نشده اقدام کن
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
ببخشید جوایز جشنواره برای این دو مدل چیه؟نقل قول:
سلام دوستان من ميخام يه مص57000 42 بگيرم ميخاستم راهنمايي كنيد كه آيا مدل خوبي هست ؟
با توجه به اينكه پسيو هستش كيفيت 3d خوبه ؟وآيا حقيقت داره كه ميگن تي وي هاي كه تكنولوژي پسيو
دارن كيفيت 1080 نميدن و يه سوال ديگه كه حتما بايد با اين تي وي يك بلوري پلير هم بگيرم يا با فلش هم ميشه فيلم 3d ديد؟ممنون
نقل قول:
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
محمد راست میگه با کابل اپتیکال کیفیت صدا عالیه و چون نوری هست دیگه تاخییر نداره.
البته کابل خوب بخر که بتونه 5.1 کانال و کیفیت بالا رو انتقال بده چون بعضی از کابل ها استریو هستن
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
رفیق به احتمال یاد فول آپشنش کپی خور هارو پخش می کنه یعنی هکش کردن 30 تومن کشیدن روش.نقل قول:
اینرتنت نیست رفقی نحوه ی اتصالش هست.
اون با وایرلس و لن هست ولی 660 فقط لن هست
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
نقل قول:
رفیق یه زحمت بکشی یه سری به پست های قبلی بزنی راحت همه چیز دستگیرت میشه
ممنون دوست عزيز متاسفانه امروز شنيدم مهلت هدايا تموم شده نميدونم صير كنم يا الان اقدام به خريد كنم
منم دقیقا مشکل شما رو دارم رفتم iهمینو به من گفتن:41:نقل قول:
من امروز با نمايندگي صحبت كردم گفت احتمال داره باز اين هدايارو بذارن شما هم ميخواي 5700 بگيري؟
صبر کنید، بی هدایا اونم با این قیمت اصلا نمی ارزه،
2ماه دیگه جشنواره تابستونیشون شروع میشه، احتمالا مدلای 2012 هم از راه میرسن که کل سری Cinema 3d ال جی توی 2012 Full LED بهمراه Local Dimm شدن.
قیمتشونم البته یکمکی بیشتر شده ولی می ارزه.
یه سر به این تاپیک بزنید بد نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله منم بیشتر نظرم روی همین مدل و 8300x شارپهنقل قول:
با سلام آقا مهدی عزیز از پاسخگوئی شما دوست عزیز سپاسگزارم هرچه دنبال گزینه تشکر گشتم پیدا نکردم.