دوست عزیز خیر نمی شود فهمید که فریمورنصب شده مربوط به چه کشوری است مگر بدانید از کدام سایت آن را گرفتید.
Printable View
دوست عزیز خیر نمی شود فهمید که فریمورنصب شده مربوط به چه کشوری است مگر بدانید از کدام سایت آن را گرفتید.
سلام مجدد
اقا یه سوال این گزینه alternate del و tool support و fanet on / off تو sub optin چیه؟
درضمن هر کار کردم بعد از تغییر info link country به develoment اول اینکه موقع نصب میگه اختلال در شبکه ولی اپ نصب میشه بعدش هم اجرا میشه ولی بعد از ریبوت تی وی باز هم پیغام میاد اسمارت هاب نیاز به بروز رسانی دارد وبعدش خودش اپ ها رو پاک میکنه
جناب متین پور ایا شما خودتون تا بحال به چنین موردی برخوردید؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
وقتی که شما info link country را تغییر می دهید در حقیقت اطلاعات لینک کشوری را که قبلا aaps های آن نصب بوده را پاک و aaps های کشور جدید را دانلود و بروز رسانی می کند و اسمارت هاب را بر مبنای اطلاعات همان کشور بازسازی می کند این روند کار است و در بعضی از مواقع به علت اینکه شما از شبکه اینترنت ایران استفاده می کنید لاجرم اسمارت هاب بر مبنای اینترنت کشور ما و سرورهای سامسونگ ایران باز سازی می شود
fanet on / off برای زمانی استفاده می شود که شما با یک کنترول از راه دور بخواهید برای اشگال زدایی از کامپیوتر و یک دستگاه BD با دو کابل USB استفاده کنید که خیلی فنی و پر دردسر است.
tool support تعداد ابزارهای به کار گرفته سیستم تلویزیون شما را نشان می دهد
alternate del به معنی حذف جایگزین است و تا حالا موردی برای تست پیدا نکردم.
اخ شرمنده اشتباه گفتم شرمنده!نقل قول:
منظورم:
info link server type
بود!
رو development که میزارم بعد از هر بار روشن خاموش کردن تی وی اسمارت هاب پیغام اپدیت میده و تمام برنامه ها رو پاک میکنه!
ایا شما خودتون تا بحال به این مشکل برخوردید؟
دوست عزیزنقل قول:
من چون خودم زیاد از apps ها استفده نمی کنم ترجیح میدهم در حالت اولیه خودش باشد ولی یک بار آن را امتحان کردم و برای منهم همینطور بود و چون از سرور های سامسونگ ایران استفاده می کند فکر می کنم خودش به حالت اولیه می خواهد برگردد و برای همین هم پاک و بروز رسانی می کند و apps ها بسته به تلویزیون و کاربری آنها طراحی شده است مثل بازی پرندگان خشمگین که برای سری های 7 و 8 طراحی شده است و حتی تلویزیونهای سری پایین آنها را لود هم نمی توانند بکنند
ممنون پس تقریبا نشدنی هست البته راهی در سمی گو بهم پیشنهاد شد که قبلا لینکشو بهتون دادم ولی اون روش بسیار وقت گیر بود چون باید نوع کاربری هر اپ رو تغییر بدید(از طریق ftp)نقل قول:
در ضمن نمیدونید چرا سامسونگ ایران اینقدر دیر به دیر برنامه ها را تایید میکنه؟
ممنون
خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی...فقط یه سوال این فریمور ایا تفاوتی با فریمور ایران در زمینه منو فارسی و ... دارد؟! یا نه دقیقا مشابه فریمور ایران است؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
خیر تفاوتی نمی کند و دقیقا فریمور ایران است.
سلام ببخشید یه مشکل برا من پیش اومده اونم اینکه من یه بلوری دارم که چند روز پیش اپدیتش کردم الان میخوام ریستش کنم ولی وقتی پسورد رو میزنم دستگاه پسورد رو قبول نمیکنه!
پسورد رو هم من عوض نکرده بودم! همون 4 تا صفر پیشفرض بود!
اینم مدل دستگاه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
از این کدها استفاده کن ببین مشگل را حل می کند
POWER (off) MUTE 8 2 4 POWER (on) -> pin reset
یا این
- MUTE → Volume up → RETURN → Volume down → RETURN → Volume up → RETURN --> pin reset