شیرین جان ممنون این مد هایی که میزاری از همین سایتی هست که خودت معرفی کردی و گفتی که قیلتره؟
اگه سایت خوبی هست من برازم صفحه اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شیرین جان ممنون این مد هایی که میزاری از همین سایتی هست که خودت معرفی کردی و گفتی که قیلتره؟
اگه سایت خوبی هست من برازم صفحه اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
كسي اسم اون نرم افزاري كه مي شد باهاش از صفحات وب فيلم دانلود كرد به ياد داره؟
يكبار هم در همين تاپيك معرفي شد ولي دقيقا نمي دونم كجاش بود...!
نقل قول:
سلام بهروز جان اسم برنامه IDM هست اسم کاملش
Internet Dowmload Manager
من که بازی رو کلا پاک کردم و یک جای دیگه نصب کردم بازهم مشکل داره!
نقل قول:
عماد جان شما تا فردا صبر کن من خودم بازی رو از لینک های شیرین دانلود کنم ببینم قضیه چیه
چون من تا خودم بازی رو دانلود نکنم نمیتونم نظری بدم چون نمیدونم که بازی مشکل داره یا مشکل از سیو ها هست یا مد هاست
ولی اگه تا فردا صبر کنی خودم دانلود میکنم ببینم قضیه چیه:46:
موفق باشید:11:
اگر ورژن 1.32 هم باشه دانلود میکنم
من که سیو رو لود نمیکنم سیو را پاک کردم امیدجان
اگر بازی مشابه این هست معرفی کنید تا بگیرم
مرسی
نقل قول:
من الان دارم لینک ها رو دانلود میکنم ببین قضیه چیه 5 تا پارت رو گرفتم گفت فعلا دیگه نمیتونید بکیرید باید چند دقیقه صبر کنید چون توی 15 دقیقه میشه 5 تا پارت رو گرفت برای همین هم صبر کردم تا بقیه رو هم دانلود کنم
بازی مشابه که EURO TRUCK SIMUALTOR هم هست نسخه قدیمی تر از اینه که نمیدونم بازی کردی یا نه البته تا چند وقت دیگه داره EURO TRUCK SIMUALTOR 2 میاد که شاهکاریه برای خودش ولی توی این سبک این نسخه الان بهترین هست:46:
حالا یکمی صبر کن من دانلود کنم ببینم قضیه چیه و مشکل از کجاس:13:
نقل قول:
راستی عماد جان اون لینکی که من گذاشتم خودم از p30day هست مشکلی داره که اون رو نصب نمیکنی؟
کدام لینک دقیقا؟
نقل قول:
این لینک عماد جان
که برای اجرا هم به کرک نیازی ندارهکد:http://www.p30day.com/دانلود-بازی-german-track-simulator-2010-4288.html
مراحل نصب بازی
از دو روش میشه از این لینک استفاده کرد
روش اول
هر 3 تا فولدری که دارید رو باید با هم بگیرید و از حالت فشرده خارج کنید تا یک فولدر با حجم 417mb داشته باشید بعد اگه این کار رو انجام بدبد
شما الان اون فولدر اصلی رو دارید که باید توش این فایل ها باشه
1-t-gtsim.bin با حجم 427.511
2-t-gtsim با حجم 1k
t-gtsim.sfv-3
که شما باید روی این t-gtsim که پسوندی نداره دوبار کلیک چپ بکنی تا نرو باز بشه و بتونی رایت کنی
من خودم همینطوری بازی رو نصب و اجرا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش دوم
2-استفاده از نرم افزار Alcohol 120%
روش استفاده از نرم افزار
نرم افزار رو شما کامل نصب کنید و کرک کنید
بعد نرم افزار رو اجرا کنید و در صفحه اصلی اون تو محیط سفید رنگش کلیک راست کنید و گزینه add images رو بزنید و ایمیج مورد نظر رو انتخاب کنید
این لینک رو من خودم تست کردم و مشکلی هم نداشت
حالا اون لینکی رو که شیرین جان هم گذاشته تست میکنم ببین قضیه چیه؟
موفق باشید:11:
داداش من این مد ها رو که می گیرم وقتی توی قسمت مد میزارم بازی قفل می کنه . چرا؟ راهی هست اگه بگی ممنون می شم.