رفیق من از صبح کلی راه رفتم دیشب هم کم خوابیدم.نقل قول:
ذهنی حساب کردم.یه نمه سوتی شد. شرمنده.:11:
Printable View
رفیق من از صبح کلی راه رفتم دیشب هم کم خوابیدم.نقل قول:
ذهنی حساب کردم.یه نمه سوتی شد. شرمنده.:11:
با این حساب من چه کنم اگه فردا 3 dvd دیدم بخرم؟
magas-vizz عزیز میشه آدرس اون مغازه تو انقلاب که گفت تکین قرار هست براش بیاره دقیق تر بدی من الان میخوام برم ببینم
آورده یا نه
بیخود دلتون رو خوش نکنید...چون:
اول باید بازی کامل رو گیر بیارید.
بعد باید کرک سالمش رو گیر بیارید.
حالا خوشحال و سرمست بازی رو اجرا میکنید....ااااآ!چی شد پس؟ این سیستم که حداقل(یا حداکثر)نیازهای بازی رو برآورده میکنه پس چرا اینقدر افتضاح اجرا میشه و میلنگه/ چرا کرش میکنه؟ لعنتی!
از طرف دیگه اونطور که من فهمیدم باید برای سیو کردن بازی به games for windows live وصل بشید.همچنین برای مولتی پلیر که فکر نکنم کرک کردنش کار راحتی باشه.
در ضمن این گواه اینکه بازی روی 90% سیستم های خرکی هم میلنگه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم امروز نرفتم . چون پیش خودم گفتم صبح که نمی آرن .
پس من فردا می رم ولیعصر و یحتمل انقلاب .
بغل بازار رضا یه مغازه چسبیده هست که نرم افزار و بازی و ... می فروشه ... بازی های جدید رو فی الفور می آره
هر دی وی دی هم 1000 حساب می کنه . البته چونه بزنی 900 هم راه می آد!!!
فدا سرت من خواستم بگم بچه ها اشتباه نکنن :40:نقل قول:
بازی رو می تونن تو 3تا دی وی دی هم جا کنن! می فشارنش :31:(فشردش می کنن)
گفتم که رفیق.شمال خیابون. روبروی میدون.سمت شمال شرقی میدون.اسم پاساژ رو یادم نیست.ولی تنها پاساژیه که من دیدم تو انقلاب سخت افزار هم داره.سمت چپ پاساژ یه مغازه هست.دقیقا دیوار به دیوار پاساژ.نقل قول:
البته پیشنهاد می کنم یه کم صبر کنی.حدود 6 برو که اگه قراره بیاره دیگه 100% اورده باشه.چون به من گفت حدود 6-7 برم.
موفق باشی
الان این لینکی که دادی چی رو نشون میده؟نقل قول:
یه نظر سنجی معمولیه! که 50% افراد بازی رو هنوز تهیه نکردن! الان این نشون میده که بازی سیستم بالایی می خواد؟؟؟؟؟ 27% هم که گفتن مخوفه! 12% هم که حال کردن باهاش! البته نظر ها زیاد نیست.
من که به این چرت و پرتا اهمیت نمیدم!
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 21 (17 کاربران و 4 مهمان)
fandak, 3ッドマクス, a.asgharpour, arenghatel, click_dez, Iman Bala, javad10170, magas-vizz, Masoud_kp, MM-Aquarius, nasi1962, pentoriko, P_666, qo0oick, sodoko, vitamin2002
نقل قول:27 درصد گفتن افتضاح اجرا میشه روی سیستم های 4 هسته ای و 4 گیگ رم و فلان..12% هم گفتن خوباجرا میشه.یعنی مشکلی ندارن ولی گرافیکش نه چندان خوب و فریم ریت هم همینطور.نقل قول:
9.5% هم گفتن اصلا اجرا نمیشه و هی ارور میده.
تو قسمت تاپیک هاش که بری میبینی چقدر دارن شکوه و ناله میکنن.نکته اینکه این بزرگترین فروم طرفدارای جی تی ای است.من از صبح دارم دنبال میکنم قضیه رو.