آره ولی این دوتا جلوش خیلی مسخره است یاد تیکن میندازه آدمو
Printable View
آره ولی این دوتا جلوش خیلی مسخره است یاد تیکن میندازه آدمو
:n09:نقل قول:
آهان ... خوب داداش شما رمزاي فيتاليتي mortal kombat arrmagddon رو نداري به ما بدين
آخ گفتی!خیلی وقته تیکن بازی نکردم!:n02:نقل قول:
یه نظرسنجی قرار بود برای کاراکتر ها بزارن چی شد؟
نقل قول:اره به نظرم x-ray خیلی بیخوده . البته توی ST x tekken خیلی جالب بود و باید کلی زمان بندی میکردی و دمیج خوبی هم داشت و بعضی وقتها طنز جالبی هم داشت . ولی اینجا به راحتی از هر جا میشه زد و دمیج خوبی هم نداره . به جای x-ray بیشتر من واسه special move از اون خط ها استفاده میکنم که تاثیر اون حرکت رو بهتر میکنه . مثلا دفاع رو میشکنه . ولی به نظرم واسه بریک فقط حروم میشه چون چیز خاصی نه از دست میدی و نه به دست میاری .نقل قول:
موتارو هم هست توی استوری هست فقط نمیشه نه باهاش نه جلوش بازی کرد . فقط تصویرش رو نشون میده که اونم زپرتی میمیره .نقل قول:
شائو کان چقد رو اعصابه :n02:
باهاش بازی کردم ، خیلی کُنده ! فقط چکشش رو پرت میکنه خیلی حال میده !
داداش تو لینک زیر برو فیتالیتی های آرماگدون هستشmortalkombat.net/armageddon/fatalities.shtml
داداش اگه قرار بود ایکس ری دمیج زیادی بده پس اون همو کمبو و سوپرموو برای چیه؟نقل قول:
این breaker رو هم میخواستم بهش اشاره کنم که یادم رفت :dنقل قول:
اره به نظرم x-ray خیلی بیخوده . البته توی ST x tekken خیلی جالب بود و باید کلی زمان بندی میکردی و دمیج خوبی هم داشت و بعضی وقتها طنز جالبی هم داشت . ولی اینجا به راحتی از هر جا میشه زد و دمیج خوبی هم نداره . به جای x-ray بیشتر من واسه special move از اون خط ها استفاده میکنم که تاثیر اون حرکت رو بهتر میکنه . مثلا دفاع رو میشکنه . ولی به نظرم واسه بریک فقط حروم میشه چون چیز خاصی نه از دست میدی و نه به دست میاری .
به نظر منم اصلا ارزش نداره،اگه 1 خط کم میکرد ارزشش بیشتر میشید ولی 2 ت خط ارزش نداره،فقط در صورتی به کار میاد که با یه بازیکن حرفه ای بازی کنید،چون اگه موقعیتش رو گیر بیارن میتونن کمبوهایی بزنن که 40-50% یا حتی بیشتر از خون آدم رو کم میکنه!
چطوری میشه آنلاین بازی کرد؟
PLAYER MATCH رو که میزنم مینوسه دنبال حریف میگرده ولی خبری نیست...