سلام ثبت نام ازاد شروع شده؟ ثبت نام سراسری تا کی هستش؟
Printable View
سلام ثبت نام ازاد شروع شده؟ ثبت نام سراسری تا کی هستش؟
اقا من فکر نمیکنم که ازاد اینقد زود شروع بشه فکر کنم دی یا بهمن شروع بشهنقل قول:
ثبت نام سراسری هم تا 28 اذر هست:46:
ثبت نام پارسال دانشگاه آزاد از 7 اسفند شروع شد..
آقا تو این ثبت نام که یه مورد به اسم معدل کل دیپلم هستش!
این معدل همون معدل کل توی برگه فارالتحصیلی هستش یا معدل کل سال سوم دلیرستان یا یه معدل دیگه!؟
فیزیکارو بوسیدی گذاشتی کنار؟:46:نقل قول:
به زمین شناسی زیاد بها نده حتی برای رشته داروسازی هم ضریبش یکه در صورتی که ریاضی ضریبش بیشتره . زیستت رو خیلی تقویت کن چون واقعا توی قبول شدن یا نشدنت توی رشته های تاپ حرف اول رو میزنه
دوستان یه کمک من الان سال دوم هستم متولد مرداد 71 کد نظام وظیفه را باید چند بزنم؟
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
سلام مرسی از نظرتنقل قول:
نه من فیزیکو کنار نزاشتم یه مشکلی پیش امده تا 2 دوره ازمونی دیگه نمیتونم تستشو بزنم چون دوباره از اول شروع کردم از برنامه عقب افتادم میخوام اساسی قویش کنم تا قبل از این 30 40 میزدمش اینشالا تا 2 تا ازمون دیگه میارمش تا 60 راستی زمین من زیاد نمیخونم ولی میخونمش چون میخوام برم داروسازی مثل خودتون اگه خودا بخواد البته ما که در حد شما نیستم زیستمم باید قوی کنم ولی کتاب تست خوب نداشتم الان خیلی سبزو میخوام بخرم که قویش کنم بازم ممنون نوکرم:46:
دوستان من شماره پرونده پارسالو دارم ولی داوطلبی رو ندارم مشکلی هست؟
چرااا ؟ :13: شما که خودت زمین شناسی رو خیلی خوب میزدی ؟نقل قول:
به زمین شناسی زیاد بها نده حتی برای رشته داروسازی هم ضریبش یکه در صورتی که ریاضی ضریبش بیشتره . زیستت رو خیلی تقویت کن چون واقعا توی قبول شدن یا نشدنت توی رشته های تاپ حرف اول رو میزنه
البته شما ریاضیتون رو هم خوب میزدید .
دوستان من هم ثبت نام کردم هوررررراااااا
ببین زمین شناسی خیلی روی رتبه کل و منطقه موثره ولی مثلا ریاضی یا زیست خیلی خیلی موثرتره . میدونی من بعد از کنکور وقتی کارنامه های 89 رو میدیدم متوجه شدم حتی اگه زیستم رو 5درصد بهتر میزدم یا ریاضیمو 10 درصد بیشتر میزدم عوضش زمین شناسی رو فقط30 درصد میزدم کافی بود برای اینکه رتبم 3رقمی باشه . نمونه کارنامشم امیر زحمت کشید گذاشت که اختلاف خیلی کمی با من داشت (حتی اغلب درسارو من بهتر زده بودم!)نقل قول:
میخوام بگم وقتی که برای درس خوندن میذارین برای غیر زمین بازدهیش بیشتره در کنارش زمین رو هم بخونین بخصوص اگه به داروسازی علاقه دارین که حتما بخونین