این دیگه تقصیر اوناییه که این تراوشات ذهنی رو میارن تو تاپیک و چند صفحه ای بحث الکی و غیر مفید که دو ریال ارزش نداره به خاطرش درست میکنند.نقل قول:
Printable View
این دیگه تقصیر اوناییه که این تراوشات ذهنی رو میارن تو تاپیک و چند صفحه ای بحث الکی و غیر مفید که دو ریال ارزش نداره به خاطرش درست میکنند.نقل قول:
یعنی منظورتون منم؟:41:نقل قول:
آخه من عکسارو گذاشتم؟؟؟:41::41::41:
تاپیک یه مدت شلوغ نباشه بهتر از اینه که به انحراف بکشونیم اون رو
دوستان لطفا مطالب مفید بزارن ، اصراری به دادن پست نداشته باشن
مرسی
خیلی جالبه اکثرا از اپل بد میگن و میگن خیلی مشکلات داره بعد معلوم میشه چرا؟؟
امشب مهمون داشتیم گوشیش
HTC Incredible S
بود باهاش خیلی ور رفتم اصلا حال نکردم بهش گفتم چرا اپل نخریدی میگه خیلی ایراد داره و htc بهتره اخرش که داشت میرفت گفتم گوشیتو میفروشی گفت اره 600 گفتم چی میخوای بخری گفت هیچی یدفعه خانومش سریع گفت دروغ میگه میخواد اپل بگیره :31:
اگه به عموی من بگن ، میگه تاچ تاچه دیگه ، اگه هر ۲ خازنی هم باشه که دیگه عمرا نمیشه به طرف تا دستش نگیره حالی کرد
کلا یه چیزایی رو تا دستت نگیری و استفاده نکنی نمی تونی تفاوت رو بفهمی ( جمله منکراتی شد :31: )
من اون کیفیت ساخت و تاچ دستگاه رو ترجیح میدم به ۲هسته ای که هیچ به ۴ هسته ای
این اپلم داره مسخره بازی در میاره ها :دی آیفون 5ــشو رو کنه بزنیم تو پک و پوز این GS2ــی ها :دی
پارسا،مطمئن باش اگه اپل احساس می کرد که گوشی های موجود و اونهایی که قراره تو این چند ما به بازار بیان،رقیبی برای آیفون 4 هستند،حتماً دست به کار می شد.
به نظر من با گذشت یک سال هنوزم آیفون 4،بهترینه.
چقدر همتون منتظر 5 هستین ، همین الانش هیچ گوشی به گرد ای فون هم نمیرسه دیگه بهترینش sumsug galaxi هست که همه با اپل مقایسه میکنند ، خداییش تا دیشب فکر میکردم این htc که میگن خداست ،خیلی خوبه و در حده ایفون ولی دیشب بعد از 20 دقیقه ور رفتن با اندروید دیدم حتی به پای 3g هم نمیرسه کی میگه واقعا اندروید بهتره ؟؟؟؟؟؟؟ کلا یه بار گفتم بازم میگم احساس میکنی تمام چیزی که نیاز داری دستته حتی یه دوست خوب!
قبل از خریدش خیلی شک داشتم بدلیل نبود بلوتوث ، ومیگفتن انتن دهیش بده ، فوروارد نداره ، برنامه هاش سخت ریخته میشه ،و ... هزار تا کوفته دیگه وقتی n8 رو فروختم اینو گرفتم حتی اگه همه اینارو هم نداشت احساس کردم بهترین انتخاب رو کردم.
اینکردیبل اس به درد نمی خوره چرته...
من بین گلکسی اس و آرک و دیزایر اچ دی و اینکردیبل اس و دیزایر اس و کوفت و مرگ و آیفون 4 ، آیفون 4 رو انتخاب می کنم...
اما با وجود آتریکس و GS II و سنسیشن ، آیفون 4 به جز سیستم عاملش چیز شاخی نداره... هر کاریش کنیم بازم یه گوشی تک هسته ایه که تکنولوژی هاش توی این یه سالی که تو بازار بوده قدیمی شده...
چرا نداره کیفیت صفحه،،دوربین دوم فوق العاده، زیباای بی رقیبش ،سبکی ،در ضمن همون سیستم عامله که شاخ باید باشه اگه یه سری واسه دوربین میرن موبایل میخرند اونا بحثشون جداستنقل قول:
شما دیگه چی میخوای از یه گوشی