من روی 16 بیت هم تست کردم اما همونجوری بود،میدونم مشکل از پنل نیست چون تا قبل از نصب درایور کارت گرافیک پرش وجود نداره،ممنون میشم اگه بقیه دوستان هم نظرشون رو بگننقل قول:
Printable View
من روی 16 بیت هم تست کردم اما همونجوری بود،میدونم مشکل از پنل نیست چون تا قبل از نصب درایور کارت گرافیک پرش وجود نداره،ممنون میشم اگه بقیه دوستان هم نظرشون رو بگننقل قول:
خب پس چه طوری میخواین دان کنید؟ :31::31::31::31:نقل قول:
حالا بگذریم اونش رو. ببین من از این کرک Loader استفاده میکنم. مارک جینیون ویندوز رو تو مای کامپیوتر میزنه. کرک در کل خوبیه.
هر سری هم یه جور نصب میکنم الان کسی بپرسه چه طور ویندوز سون کرک میکنی نمیدونم چی بگم :31::41::41::41:
خب این برنامه جدیدش نمیدونم ورژن چند میشه ولی فکر کنم این یکی جدیده:
خودم هم زدم دانلود ببینم چه طوره. تست کن ببین جواب میده یا نه. فقط اگه آپدیت ویندوز زدی حواست باشه یه فایلی هست نباید دانلود بشه وگرنه ویندوزت رو تابلو میکنه. اما خوبیش اینه تحریم هستیم کسی نمیاد دستگیرت کنه. بینابراین یه برنامه دیگه بود الان اسمش یادم نیست اون آپدیت رو پاک میکنه و مشکل حل میشه :31::31::31:کد:http://far30download.ir/os/windows/windows-7-loader-1-9-1/
چه تحریم حال میده.:31::31::31:
نقل قول:
بله تو بعضی مدل های بلوری رایتر هم هست مثلا تو بعضی ها که مدلشون 061 هست احتمالا مدل های 014 هم که مدل بلوری اونها ماتشیتا هست بلوری رایتر هم هست.
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
نقل قول:
البته منظور من درمورد رایت کردن بلوری بود
منظورتون را متوجه نشدم dvd که همشون رایت میکنن.
دمت گرم داش علیرضا 90 درصد بهتر شد دیگه اون خطها نمیاد بقیشم فکر کنم مال خود بازیه دمت گرم اپدیتش کنم دیگه کاری تو این دنیا ندارم خدا میتونه جونمو بگیره ..... نه صبر کن بزار gta هم بازی کننم بعد
نقل قول:
آقا مال من 61 بود و رایت بلوری نداشت که !!!!! بابا آخه نمیشه دستگاه ها قیمتشون نزدیک هم باشه و یکیشون بلوری رایتر 200 تومنی داشته باشه (گرونتر از 200 میشه همین طوری مینیمم گفتم) و بقیه بلوری رام 50 تومنی.
ولی هر کی داره که رایت میکنه تست بگیره ما استقبال میکنیم لپ تاپ هم وطنامون رایت هم بکنه.:31: چه اشکالی داره مگه؟
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
نقل قول:
جدی میگی !!!!!!!!!! قبلا یا چه فریم ریتی بازی اجرا میشده ؟
تو اون صحنه ها که این طوری میشد فرپس چه عددی رو نشون میداد ؟
نوسان تو عددش هم بود یا نه ؟ منظورم اینه که مثلا از 40 50 هو میشد 20 30 یا نه ؟
من منظورم همون رایت دی وی دی بود :31:
دوستان یه سوال دارم
امروز رفتم یه مغازه گفتم N 61 jq دارین یا نه ؟
گفت یه دونه بیشتر نمونده اونم پشت ویترینیه
این روزا هم میگن مدل N61 jq خیلی کم شده
قیمت هم پرسیدم گفت 1510
گفتم آک بند میخوام که گفت همین یه دونه رو بیشتر نداریم
حالا چند تا سوال دارم
1-اگه لبتاپ رو روشن کنه بار اول یوزر نیم پسورد بخواد یعنی واقعا تا حالا روشن نشده و میتونه دلیل خوبی باشه واسه اینکه لب تاپ نو هست
2- قیمتی که داره میگه مناسبه؟
3- زیر لبتاپ یه برچسبی بود یکم داغون بود به نظر خیس شده باشه یا اینکه کهنه باشه؛خطری نیست ؟
4-چطوری میشه مطمئن شد که لب تاپ از این لبتاپایی نیست که قبلا مشکل داشته و الان درست شده و بازگشتی نیست ؟
نقل قول:
من هم از پشت ویترین برداشتم. برچسبش هم یکم کج و کوله بود !!!!!
انگار من زیاد سخت گیری نکردم ها !!!! آخه اونجا کلی خجالت کشیدم نکنه یارو شاکی شه. میدونی چرا ؟ ورداشتم جای پیچها و اطراف مانیتورش که راحت اثر هر چیزی روش میافته و .... رو هی نگاه کردم.
گرون میده چه قدر .... من 1330 گرفتم. از 1450 تا 1330 تو یه روز و یه ساعت قیمت گرفتم. کلی زیرو رو کردم. اینا همشون واسطه هستن. 5 تا و 10 تا از همیدگه میخرن تا به مشتری بفروشن.
اگه یوزر نیم میخواد فقط یه راه داره که عوض شده باشه. اون هم تو کارخونه و برگشتی و ایناست. بازم سوال کن .... من زیاد تو این زمینه اطلاعات ندارم.
نه فریم ریت اصلا فرقی نمیکنه کلا وسط صفخع که دستتو اینور اونور مداردی یک مشت خط میومد اما فریم ریت تاثیری نداشت الان دیکه خطها نمیاد مشکل مانیتوریش حل شد 90 درصد حل حله بقیشم یا به بازیه یا به گرافیک دمت گرم ....
میگن n61 دیسکانتلی شده . هر کی میخواد بخره باید پول اظاف بده . البته میگن.......
من پیشنهاد میکنم اصلا نخرنقل قول:
چون هم ریسک داره هم قیمتش خیلیییی بالاست
لپ تاپ هی پشت ویترینی معمولا چندین و چند بار روشن خاموش شدن
اونی هم که میگی یوزر پس بخواد با یه ریکاوری دوباره به همین حالت برمیگرده،پس دلیل نمیشه
به نظرم اصلا کار عاقلانه ای نیست خرید این دستگاه
میشه دلایل بیشتری اگر هست لطف کنی بگی،ممنون میشمنقل قول:
من پیشنهاد میکنم اصلا نخر
چون هم ریسک داره هم قیمتش خیلیییی بالاست
لپ تاپ هی پشت ویترینی معمولا چندین و چند بار روشن خاموش شدن
اونی هم که میگی یوزر پس بخواد با یه ریکاوری دوباره به همین حالت برمیگرده،پس دلیل نمیشه
به نظرم اصلا کار عاقلانه ای نیست خرید این دستگاه
اگر این دستگاه رو نخرم شما چه مدلی رو پیشنهاد میدی ؟