نقل قول:
بد ضایع شدی
چرا اینجا این همه اسپم دادن آکوا فقط منو خورد:19:
بچه ها دیگه سوتی نمیدین؟؟؟ منم دیگه اسپم نمیدم:27:
Printable View
نقل قول:
بد ضایع شدی
چرا اینجا این همه اسپم دادن آکوا فقط منو خورد:19:
بچه ها دیگه سوتی نمیدین؟؟؟ منم دیگه اسپم نمیدم:27:
بیا زدن عکس مکسای مارو پاک کردن
من نگفتم مشکل داره گفتی بزار
حالا خوبه بن نشدم
باز یه سری عکس میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا مرسي به اين انصاف
كجا دارن استخدام مي كنن ما هم بريم
همه جور چراغ داريم به جزچراغ پشت سر آدمها
تبليغ جالب تلسكوپ
البته در اين كه چين دنيا رو فتح كرده شكي نيست
عكس اول ماه رو نشون ميده - عكس دوم پرچم نصب شده روي ماه - عكس سوم هم نوشته روي پرچم آمريكا كه نوشته Madi In China
چند روز پيش پياده داشتم مي رفتم خونه دوستم٬ يه ماشين كنار خيابون پارك بود٬ اينجا تو دبي همه شيشه ماشينهاشونو دودي مي كنند كه توي ماشين ديده نشه٬ و يه مزيت ديگه اي هم كه داره اينه كه مي شه به عنوان اينه ازش استفاده كرد٬ اقا جان من همينكه از پيش اين ماشين رد شدم هوس كردم يه نگاهي به سر و صورتم بندازم ببينم مرتبه يا نه؟؟!11 همين جوري مقابل شيشه در راننده وايستادمو داشتم موهامو يه خورده جمع و جورش مي كردم و خودتون ديگه مي دونيد دخترها وقتي مقابل اينه قرار مي گيرند چقدر دقيق تمام سر و صورتشونو بررسي مي كنند٬ منم كه سخت مشغول بودم يه دفعه ديدم صداي موتور ماشين اومد و ببببببببببله اقا پاشو گذاشت رو گاز رو رفت و من موندمو ادماي دور و ورم كه بهم مي خنديدند٬خداييش بد جور ضايع شدم٬اصلا به اين فكر نكرده بودم كه كسي تو ماشينه:20:
سلام. ميشه بگيد اينجا منظورتون با كي بوده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تنها آغا ي معروفي كه من ميشناسم " آغا محمد خان قاجار " بوده. من فكر ميكردم اينجا همه آقا هستند. حالا اگه اشكالي نداره " آغا" ي اينجا، كه شما ميشناسيدس به ما هم معرفي كنيد!!!
این اغا مث لفظش تو فارسی نوشته میشهنقل قول:
تو مه ارز من شوت تر تر ترییییییی:27:
نقل قول:
:18::18::18:
سلام دوست عزيز
ميدوني من كلا فارسيم ضعيفه!!!!! هم معني كلمات رو درست نميدونم مثل " آقا " و " آغا ". و هم اينكه همه كلمات فارسي رو نميتونم درست بخونم و معنيشون رو بفهمم.
ضمن اينكه من IQ پاييني هم دارم و اصلا منظورتون رو از اين پستتون نفهميدم.
چند وقت پيشا (هفت هشت ماهي ميشه) رفته بوديم بيرون شهر با همه اقوام و اينا... من كلا با داييم خيلي جورم و باهم شوخي مي كنيم و اينا...همينجور كه نشسته بوديم گفتم يه مزه اي بريزم،يه جوكه هست در مورد زني كه حامله نميشه بهش يه كلمه اي ميگن.....(Waterproof:46:) ماهم رفتيم راست واسه داييه تعريف كرديمو بعدش هم غش غش واسه خودمون خنديديم.....بعد يهو احساس كردم خوشش نيومد يكم فكر كردم و ايندفه يه چيز وحشتناكي يادم اومد:mellow: ....زن دايي من نازاست.
تا يكهفته همينجور بر خودم لعنت مي فرستادم و فحش ميدادم، هنوز هم كه يادم مياد اعصابم خرد ميشه، واقعا خيلي آدم بيشعوري هستم:biggrin:
سوتی یعنی این...نقل قول:
یعنی وقتی بعدا ادم یادش میوفته بزنه تو سر خودش!:31:
ضایع شدی اما گذشته از اینا خیلی دلم واسش سوخت تو فکر میکنی چیزی نگفت به نظر من که از تو آتیش گرفت شاید غمگین ترین سوتی بود که اینجا خوندم :41:نقل قول:
نقل قول:
ضایع شدی؟؟؟
خوبه دبی ماشیناش اونجورین ما که از خیر همین شیشه های معمولی ماشین هم نمیگذریم اما خوبب اصلا گیریم کسی تو ماشین نبود همین که جلو ملت واستادی روبه آینه خودش که کلی ضایع بازیه:11: