علیک سلام
نقل قول:
1.ایا مثه بقیه لپ تاپ ها حین بازی داغ میکنه ؟راست یگیداااا چون موضوع داغی ها خیلی صادق نیستند
بله مسلما داغ میکنه ، اپل نسبت به لپ تاپ های دیگه در مورد مساله ی داغ کردن خیلی ناز نازیه و با یه بشکن بدنه ی آلومینیومیش داغ میشه ، این موضوع نه تنها در مورد گیم حتی در مورد مسایل دیگری که اصلن فکرش رو هم نمیکنی اتفاق می افته
نقل قول:
2.صدای فن چی بلنده یا عادی؟
در کارکردهای عادی واقعن خیلی بی سرو صداست وقتی هم که کار ازش بکشی دور فن میره بالا و صداش درمیاد صداش هم بلنده
نقل قول:
3.من با برنامه های ویندوزی کار دارم میخواستم بدونم نصب میشه ویندوز 7 رو مک؟و اگه نصب میشه چند ساعت جواب میده باطریش ؟و ضرری نداره برا لپ تاپ که ویندوز بریزی؟
میتونی یه پارتیشن جدا بسازی و در اون ویندوز نصب کنی ( با استفاده از برنامه بوت کمپ اسیستنت در خود مک ) و هنگام بالا آمدن سیستم با ویندوز بیای بالا در این صورت هیج ضرری برای لپ تاپ نداره و باطریش هم حدود دوساعتی برات کار میکنه ( نسبت به مک سریع تر شارژ مصرف میشه ) اما اگر با استفاده از برنامه ای مثل vmware ویندوز رو در خود مک بیاری بالا من اصلن پیشنهاد نمیکنم
نقل قول:
4.اگه این دستگاه معایبی داره بگین ممنون میشم
اگر منظورت این مدلی هست که بهش اشاره کردی خیر. خیلی هم خوبه به خصوص رم 8 گیگش در کنار i7 فوق العاده است.
در کل مواردی که بهش اشاره شد هیج جای نگرانی نداره و خود اپل میدونه چه سیستمی بسازه که سال ها کمک دست تو باشه :)