من تاچ ساتيو و ويواز رو با هم ديدم به نظر من ساتيو جذاب تره
.
Printable View
من تاچ ساتيو و ويواز رو با هم ديدم به نظر من ساتيو جذاب تره
.
سلام بر تمامی دوستان
دیروز سری به بازار وسایل جانبی موبایل زدم و کابل TV اصلی را به قیمت 8000 تومان خریداری کردم که فروشنده از داخل جعبه ساتیو آنرا در آورد و به من فروخت البته نوع غیر اصلی آن هم وجود داشت با قیمت 6000 تومان و برخی از فروشگاهها تا 15000 تومان هم قیمت می دادند!!!!
با بکارگیری این کابل بر روی صفحه تلویزیون می شود هر چیزی که در صفحه نمایش موبایل نشان داده می شود را دید .
این کابل یکسری مشخصات اصلی دارد از جمله وجود آرم سونی اریکسون روی سوکت اتصال و همچنین برچسب اطلاعات سیم . بهتره است با عکس ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشید:11:
من كه هميشه جين ميپوشم مشكل ندارم با اندازش فقط يه مشكل هست كه وقتي ميخوام گوشي را در بيارم كاور دوربين باز ميشه كه اگر از كيف استفاده كنيد اين مشكل هم حل ميشهنقل قول:
koh
دوست عزی بهتر که عکس های که تو تایپیک میرازید رو ریسایز کنید یا اینکه با یه سایز کوچک تر عکس بگیرید یا لینک عکس رو فقط قرار بدید که دیگر دوستان مشکلی واسه باز کردن تایپیک نداشته باشن ممنون
نقل قول:
خوب گوشي رو مگر شما برعكس ميزاريد كه دوربين كاورش باز ميشه؟؟؟؟؟؟؟ بند گوشي بايد از جيب بيرون باشه وقتي هم كه از تو جيب در مياري خلاف جهت باز شدن كاور گوشي هست.......
يعني شما گوشي رو برعكس ميگزاشتيد تو جيبتون:27::27::27::27:
خب بچه ها یه خبر خوب
دوست ندارین Nokia Ovi Map را رو ساتیو نصب کنین ؟
جدیدا ساپورت شهرا هم بیشتر شده ( 6 تا با تهران)
پس حتما یه سر به اینجا بزنید :
من نصبش کردم رو ساتیو نصب شد و اجرا شد ولی GPS رو تست نکردم هنوز .. الآن دارم نقشه دانلود میکنم و فردا تو فضای باز تستش میکنم :31:
سلام
من یک برنامه منشی تلفن برای نصب روی ساتیو می خواهم ؟ آیا برنامه مناسبی که روی ساتیو نصب بشه سراغ دارید؟
ممنون
به نظر من این خبری که شما الان اعلام کردین بهترین خبری بود که توی عمرم شنیدم. :8:نقل قول:
من الان دانلود کردم و نصب شد.
فقط میتونم بگم مرسی :10:
عکسها را کوچکش کردم و مجددا آنها را در پست مربوطه قرار دادم تا مورد استفاده دوستان قرار بگیره
ممنون :10: