دوست عزیز به صورت عمومی بگید بقیه هم استفاده کنننقل قول:
Printable View
دوست عزیز به صورت عمومی بگید بقیه هم استفاده کنننقل قول:
نقل قول:
چون تبلیغ میشه و خلاف قوانین سایت هست معذورم :31:
راستی الان رفتم پخش رو عوض کردم حالا یه چیز عجیب اینه که ماشین رو خاموش که میکنم پخش همچنان روشن میمونه آهنگ میخونه و حتی وقتی میره رو حالت eco بازم از رو نمیره و روشن میمونه ! خالی نکنه باطری رو مجبور شدم پنل رو بکنم تا پخش کار نکنه !
یه سوال دیگه گیربکس 206 چینی هست ؟
معلومه که چیینییه خیلی از قطعات ساخت ماشین های جدید چینی هستتند شک نکنید.نقل قول:
باید جای سیم های برق مستقیم و سوئیچ عوض بشه.نقل قول:
نقل قول:
حالا مشکلی ایجاد میکنه ؟ حتما این کار رو باید انجام داد ؟
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
خوب یه جمع بندی کنیم ببینیم چه قطعه ای هنوز چینی نشده تو 206 !نقل قول:
از نظر موتوری
فکر نکنم تیپ 5 خود موتور 1600 دش هنوز افتاده باشه زیر دست ایرانی ها و چینی ها!!نقل قول:
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
حالا محمد جون چه پخشی خریدی ؟ :31:نقل قول:
نخریدم بهنام داشتم رو پرشیا بود بر داشته بودم از روش :31:نقل قول:
4250SD :46::10:
6بانده چه حالی میده صدا فراگیر شده هم درهای جولو کار میکنن هم درهای عقب هم تاقچه :31:
مشکلی ایجاد نمیکنه.نقل قول:
چون interface سر راه پخش قرار نگرفته.
این کا رو بکنید بهتره
خوب کیلومتر ماشین من داره به 2000 تا نزدیک میشه به نظرتون برای تعویض روغن تو 2000 تا اقدام کنم یا نه ؟ شنیدم میگن ماشین نو هست کارخانه هم روغن خوبی نمیریزه ! بهتر هست که 2000 تا که راه رفت روغنش عوض شه !
شنبه که رفته بودم نمایندگی برای اینکه کارت طلایی بگیرم پیش تعمییر کاره گفتم ماشین رو کی بیارم برای سرویس و اینا..نقل قول:
گفت شما اگه میخواید خیلی ناز بارش بیارید 10 هزارتا که ماشین کار کرد بیارش فقط برای تعویض روغن
بعدش گفت اگه برات زیاد مهم نیست همون 20 هزار کیلومتر بیار
حالا محمد جون هر جور دوست داری اگه ناز نازی میخوای بارش بیاری همون 10 هزار تا ببرش :31: