نه گوشی من x1i هست...مگه a هم داره؟چه فرقی داره؟نقل قول:
Printable View
نه گوشی من x1i هست...مگه a هم داره؟چه فرقی داره؟نقل قول:
اون از لحاظ مخابراتی نسل سومش فرق داره و فیلمبرداریش به جای VGA 30fps روی Qvga 22fps که اون دیگه خیلی باید ضایع باشه.
اون نسخه آمریکاست.
پس چرا Generic-US ؟ باید Generic-UK باشه چون همه اونایی که تو ایران دارن و من پرسیدم همین بوده واسه شما یکم عجیبه، اگه اینترنت سریعه و مطمئنی برقتون نمیره از طریق SEUS آپدیت کن، تو خود CD اکسپریا هست. اگه ورژن جدید اومده باشه خودش میگه لازمم نیست دنبال آپدیت بگردی خودش همه کارها رو میکنه.اینجا توضیح داده
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3434594#post3434594
فیلم برداریش که 30 فریم هست...من از ایران خریدم.جمهوری سیتادل...فکر کنم uk و us فرقی نکنن...شاید مال زبان گوشی هست...اینترنت پر سرعت هم که ندارم...پس بیخیال اپ شم...ورژن rom شما چنده؟مال من اینه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
us که حتمآ به زبان و کشور اشاره داره آخه us فقط معنی آمریکا میده، شایدم منظورش چیزه دیگه ای باشه که بعیده آخه Sw یعنی سوئدی و UK یعنی نسخه بریتانیا.
ورژن جدید تاریخش 25.01.2009
نسخه رام هم R2AA006
که کاملش میشه این APP_SW_X1i_GENERIC_UK_KOV_R2A
واسه شما صفحه قبل زده بود
در ضمن من اکسپریا ندارم
این تصویر که پیداش کردم بعد از آپدیت گرفته شده و می تونی ورژن رام و رادیو رو بعد از آپدیت با اون خودت مقایسه کنی !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه...حالا دوستمم داره...برم مال اونم ببینم...این عکسی که پیدا کردی مال 12/9/2008 هست اما مال من چرا اینجوریه...!!!یعنی مشکل داره؟تاریخش اشتباه...
برای من هم جالبه که چرا تاریخ آپدیت رامت اینطوریه , اصلا به هیچ تاریخی نمی خوره !!!نقل قول:
من یک تاپیک تو XDA Developers زدم که برام یک نرم افزار پیدا کنن که موس امنیا رو روی X1 داشته باشم !!!
الان سر زدم مثل اینکه کار بالا گفته , کم کم داره دعوا میشه !!! باور کنین من کاری نکردم ها !!! فردا نزنن یکی رو بکشن خونش بیافته گردن من ؟؟؟ :18: :31:
مهدی جون مگه موس امینا چجوریه؟نقل قول:
ولی باهاش مشکلی ندارم...اگه مشکلی پیش بیاد هارد ریست کنم...شایت تاریخش درست شه...شایدم مربوت به نرم افزارایه که روش نصب کردمنقل قول: