منم همیشه چیزی رو که از آشنا میخرم گرون تره :13:نقل قول:
شما میتونید قیمت بیشتر محصولات پایونیر رو از سایت :
بگیرین :11:کد:http://www.pioneershop.ir/
منم همیشه چیزی رو که از آشنا میخرم گرون تره :13:نقل قول:
شما میتونید قیمت بیشتر محصولات پایونیر رو از سایت :
بگیرین :11:کد:http://www.pioneershop.ir/
دوستان بهترین مارک پک کامل کابل تا 40 تومان بهم معرفی کنید....گیج 6 ....استینگر 30 هست...بهتر از اون چیه؟استریت وایر؟
ممفیس فکر کنم بازم بهتر باشه
ولی پکیج از استینگر تا ممفیس خیلی فرق نداره . مهم آمپه
سلام . مثلا برای یه باند 4 اهمی 80 یا 100 واتی میشه آمپ 2 کاناله بست؟ آخه 4 کاناله درصورتی که بخوای سابو هم بهش وصل استفاده میشه و اگه من بگیرم الکی پول خرج میکنم . اینطور نیست؟
اتفاقا دیگه استفاده از آمپ کلاس A/B برای ساب منسوخ شده تا حدودی چون هم مصرف بالایی دارن و هم اون جواب لازم رو برای ساب نمیگیرننقل قول:
برای یه جفت باند آمپ لازم دارین؟؟
اگه آره بله آمپ 2 کانال هم داریم که تا 80 وات یا 2 تا 100 وات بده فقط باید بگردین داخل مدل های مختلف :11:
بله برای یه جفت باند میخوام. چه قیمتیاش توان و قدرت لازم رو تامین میکنن؟نقل قول:
سلام اگه infinity kappa 693.9 ببندم بیس سیستم کمه ؟ چون بیشتر کیفیتیه تا قدرتی اینو پرسیدم
جایی خوندم پیشنهاد دادن اگه infinity بستی ساب هم باید ببندی تا بیس سیستم فراهم بشه درسته ؟
سلامنقل قول:
بله درسته.بلنگوهاي برند اينفينيتي بيشتر كيفيتي و برند JBL بيشتر قدرتي هستن.اين دو برند محصول شركت هارمن هستند.البته بيسي كه اينفي ميزنه بيس نرم هستش.
در مورد بستن ساب همونطور كه ميدونيد وظيفه ساب پوشش بهتر فركانسهاي پائين (100Hz به پائين)هستش.
بايد ببينيد سليقتون چي ميگه و حتما نبايد ساب تو ماشين داشت.
نقل قول:آرنولد جان منظورت از آمپ مهمه چيه؟اگر اكسسوريز ما مناسب نباشه (كه به نظر من چيزي از قطعات ديگر سيستم كم نداره) نميتونيم به بهترين كيفيت دست پيدا كنيم.كسي كه دوست دار شنيدن صداي خوبه بايد همه چيز رو عالي تهيه كنه(البته در حد توان).نقل قول:
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نبايداز نصب صحيح كه ميتونم بگم از همه اين موارد مهمتره هم به سادگي گذشت.
استريت وايرز گزينه مناسب و البته گرونيه:46:نقل قول:
منظورم اینه که آمپ بهتر نقش قدرت و کیفیت رو بهتر داره تا سیم
سیم زیر استینگر اوکی ولی از استینگر تا ممفیس فرقی ندارد
شما یه آمپ ثابت رو در نظر بگیر سیمها را عوض کن هیچ فرقی نمیکند
پک کابل استریت وایر گیج 6 قیمت دارین؟ 4 که رو امپم نوشته 10 تا 6 میخوره...واسه همین 6 فکر میکنم کافی و زیادم باشه...ساب اینا که ندارم...2 تا باند 100 واته...
کابل rca جنسش خوب باشه و نویز نده از همه مهمتره...
استریت وایر مال کجاست و استینگر مال کجاست؟
---------------------------------------------------
دوستان و بویژه حمید جان...یه سوال دارم...من در مورد نصب باند رو پراید که رو طاقچه فابریک نصب شه یه طاقچه mdf نصب کنم خیلی چیزا گفتن...یه سری نصاب های حرفه ای سورنا گفتن رو فابریک بندازم صدا بهتره و یه سری هم گفتم طاقچه نندازی بدرد نمیخوره...هرچی بیشتر پرسو جو کردم گمراه تر شدم...الان 4 روزه سیستمو گرفتم سر این طاقچه موندم...کسی تجربه یه سیستم رو (پراید) رو داره که قبل و بعد طاقچه صداش چجوریه؟
مرسی