نقل قول:
کی گفته رفته تو فیلر بلیچ؟
قسمت اخری فیلر بود درسته ولی اگه دقت کنی اخرش که خلاصه قسمت بعدی بلیچ رو نشون میده دوباره بر میگرده به مبارزه ایزن با بقیه
ربطی به این تاپیک نداره اما قسمت جدید 299 یه داستان رو داره درباره یه سری از ارواح که در جهنم اسیر شدن نشون میده که یه تعدادی از اون قوی هاش راه فرار از جهنم رو پیدا کردن و حتی به یه ضربه می زنن و اسپاداهای تک رقمی رو ناک اوت می کنن.......
نقل قول:
خیلی دوست دارم مبارزش رو با کسی که کشتتش ببینم اون موقع همه چی رو خودش تعریف میکنه . . البته بعید میدونم با این همه مبارزه ی مهمی که مونده اصن فرصت به هانزو برسه !!
گویا همون ناگاتو کشتتش ولی نشون ندادن چرا ؟؟؟؟ و چگونه ؟؟؟ شاید گذاشتند به زبون خودش تعریف کنه ...
نقل قول:
جیرایا سنسی کو ؟؟ پس چرا احضار نشده ؟؟ یعنی نمرده ؟؟ بسیار عجیب شد !!:18:
نه دیگه اگه جیرایا احضار می شد من یکی خودم گردن این کیشیموتو رو می شکوندم و پدر پدر سوخته اش رو در میاوردم......شاید هم گذاشتن برای وقتی که ناروتو سروکلش پیدا شد یه بار احساسی حسابی براش رقم بزنن .....
نقل قول:
یا همون یوندایمه!!!!یوندایمه که بوسیله ساندایمه روحش مهر نشده بود!!
اونهایی که روح ها رو وسیله خدای مرگ ( شینیگامی ) از بین می برند خودشون هم به وسیله خدای مرگ از بین میرن دیدید که همه کاگه ها بودند اما خبری از هوکاگه های دهکده برگ ( کونوها ) نبود ..
.هوکاگه 1 و 2 رو که هوکاگه سوم مهر کرد ..خودشم که با مهر خودش مرد....چهارمی رو هم که روح خودش رو داد تا کیوبی مهر بشه و در واقع روح خودش رو در بدن ناروتو مهر کرد تا در موقع لزوم احضار بشه ولی فقط برای یک بار که احضار شد و تموم شد و رفت ......روح کوشینا هم همین طور شد......
نقل قول:
بعدازاون طرف یه کسائی احضارشدن که روح اروچیمارو هم ازشون خبر نداشت چه برسه به این کابوتوی مردنی!!!:2:همینجور پیش بره من یکی از این انیمه زده میشم!!!
همین رو بگو این همه آدم از کجا آورده کشته که بتونه اینها رو احضار کنه ......لرد اوروچیمارو با اون همه قدرتش تونست کاگه دهکده شن رو بکشه و باهاش 2 تا هوکاگه رو احضار کنه اون وقت این مردنی این هم رو احضار کرده تازه داره کنترل هم می کنه !!!!!!!!!!
نقل قول:
کلا این کیشیموتو این آخریا خودشم نمیدونه داره چیکار میکنه!!!
طرح اصلی داستان رو که خیلی وقته تموم کرده حتی پایانش رو هم نوشته اما داره به داستان شاخ و برگ می ده ( امید وارم فقط الکی نباشن ) ...
خوب این همه آدم در لشکر دهکده ها هست باید یه سری هم باشند برای مبارزه با اونها دیگه ....این مادارای بد بخت چقدر از این زتسو ها بسازه که با اینها مبارزه کنن .....تازه تکراری هم میشه بعد از یه مدت ...برای همین این همه شخصیت رو احضار کرده ...تا هم یه سری نکته های مجهول ( سرگذشت ماردبزرگ چیو....هانزو....دان....پدر نجی ...و غیره ... ) از بین برن هم هیجان بیشتری باشه.....
اینها رو باید توی انیمه دید توی مانگا زیاد جالب از آب در نمیاد ........توی مانگا فقط اسرار هستند که خیلی خوب نمایان می شن این مبارزات رو باید توی انیمه دید مخصوصا با یه آهنگ سازی توپ.....