هميشه تغييرات ، گامي به سوي عقب رفتنه ( تو اينجور موارد) . تا چند وقت پيش همه چي عالي بود . هم شبانه ، هم پينگ ، هم روزانه. الان ديگه فاتحه فن اوا هم بايد خوند ديگه.
Printable View
هميشه تغييرات ، گامي به سوي عقب رفتنه ( تو اينجور موارد) . تا چند وقت پيش همه چي عالي بود . هم شبانه ، هم پينگ ، هم روزانه. الان ديگه فاتحه فن اوا هم بايد خوند ديگه.
اخه من چي بگم
سرويس منو عوض كردن اوردن رو 512 كه شبانه هم نداره با محدوديت سه گيگ
اما چندشب تست كردم ديدم راس ساعت 1:55 هم نتم قطع ميشه و هم سرعت دانلودم ميرسه 30
خدايي اين يه قلم ديگه ظلمه
من كه شبانه ندارم چرا سرعتم كم ميشه
عملا باید سیستمشون مشکل داشته باشه که نمیتونه شما رو تشخیص بده ، زنگ بزن مورد عنایت قرارشون بده ...نقل قول:
آقا ظاهراً به حرفشون عمل کردن مشکل شبانه
واسه من که حل شد ديشب سرعتم رو 2 مگ شد دوباره!
واسه شما تغيير کرده؟
شما 2 مگ یود سرویست؟نقل قول:
من دیشب خوابیدم اما idm اتومات داشت دانلود میکرد.....صبح که پا شدم حس کردم یه ذره بیشتر از قبل گرفتم,امشب بیدار میمونم.
اما یه سوالی برام پیش اومده:اگه سرویس 2 مگ رو برداشتن و گیرم الان هم شبانه 2 مگ به وضع قبلش برگشته باشه برای ماه بعد که 1 مگ باید بگیریم آیا وضع شبانه همینه؟به عبارت دیگه شبانه سرویس های 1 مگ یا 512 با 2 مگ فرقی داره؟یا مثل روزانه همه یه سرعتی دانلود میکنن؟
من اکانتم 2 مگه و قبل از اين داستان هم تمديدنقل قول:
شده بود واسه همين دوباره 2 مگ کردنم ولی از دفعه
بعد فکر ميکنم هر کسی هر سرعتی بگيره شبانه اش
هم ميشه همون شبانه 1 مگی ها 1 مگ و 512 ها 512
ديگه همه شبانه ها يه سرعت نخواهد بود..
اره منم دیشب سرعت روی یک مگ بود ولی 10 دقیقه به 2 کانکشن رو قطع میکنند که سرعت اسمی بشهنقل قول:
قبلا قطع نمیکردند من با سرویس 512 شبی 2.5 الی 3 گیگ میگرفتم ولی الان با سرویس 1مگ شبی 2100-2200 میگیرم
شما 2 مگی چه سرویسی میگیری ؟نقل قول:
یعنی شبی 4 گیگ دانلود داری الان ؟
اگه مثل قبل شده باشه با 2 مگ شبی تقریبا 4 گیگ (3.8)میشه گرفت.....نقل قول:
اما دیگه سرویس 2 مگی در کار نیست و نتیجتا این شبی 3.8 گیگ هم آخرین دوره اش هست و از این پس سرعت 1 مگ رو ارائه میدن که روزانه پهنای باند تا 4 مگ بازه اما شبانه 1 مگ فیکس.
تاييد ميشه...فعلاً اينطوره مگه اينکه دوبارهنقل قول:
سرويس 2 مگ اضافه بشه..