اینجا جاش نیست ولی چون پردازنده و مادربرد به هم مربوط هستن ، ASUS - M3A با قیمت 100 تومن عالیه.نقل قول:
Printable View
اینجا جاش نیست ولی چون پردازنده و مادربرد به هم مربوط هستن ، ASUS - M3A با قیمت 100 تومن عالیه.نقل قول:
بهترين انتخاب پردازنده تو محدوده 70 الان مال AMD ATHLON 5000+X2 هست به قيمت 65 تومان كه فركانسش از 2180 بيشتر هستنقل قول:
يه مادربورد ASUS M3A همن بگير حدود 100 با چيپ AMD770 كه خيلي خوب جواب ميده و 4 هسته اس هم ساپورت ميكنه
E4500 اصلا انتخاب خوبی نیست. چون قیمتش خیلی به E7200 نزدیکه و کاراییش خیلی پایین تره. کلا سری هایی که با 4 شروع می شن (اینتل-دوهسته ای) از نظر نسبت قیمت/کارایی خوب نیستند.نقل قول:
برای بازی، کارت گرافیکی در اولویت هست. البته به شرطی که رم و مادربود و ... حداقل های لازم رو داشته باشند.
برای کار های دیگه پردازنده در اولویت هست. البته به شرطی که رم و مادربود و ... حداقل های لازم رو داشته باشند.
حداقل مشخصات لازم برای قطعات (از نظر من):
هارد Sata2 باشه، رم برای بازی 2 گیگابایت باشه و برای استفاده عمومی 1 گیگابایت، سی پی یو دو هسته ای باشه، کارت گرافیک حدود 100تومانی برای بازی و حدود 50تومانی برای کارهای عمومی
پاورقی:
این که می گم حداقل شرایط لازم رو داشته باشند، منظور اینه که نیای یه دفعه 256 مگابایت رم بذاری بگی رم مهم نیست! وقتی همه قطعات از حداقل هایی که گفتم بالاتر رفتند، اون موقغ تاثیر ارتقای بعضی ها، از بعضی دیگه بیشتر می شه. مثلا در بازی ها ارتقای رم از 2 به 3 زیاد تاثیر نداره و بهتره همون پول رو روی ارتقای گرافیک هزینه کنی.
البته باید بگی منظور از نرم افزار عمومی چیه؟ آیا کار حرفه ای و سنگین با اون نرم افزار انجام می دی؟ اگر این طور باشه برای هر نرم افزاری فرق می کنه. ولی اگر استفاده شما غیر حرفه ای و سبک باشه همین چیزایی که گفتم در موردش صدق می کنه.
سلام
من می خوام با 700هزار تومان یک سیستم جمع کنم. اگر 300 تومان آن برای مانیتور LCD، موس، کیبورد، اسپیکر، DVD-Rom و case هزینه بشه با 400 تومان باقیمانده بهترین قطعات اصلی (مادربورد، CPU، رم، کارت گرافیک، Hard) که میتونم بخرم چی هست؟(مودم هم نیاز ندارم، یک Hard با ظرفیت 160 برام کافیه). من این سیستم را بیشتر برای فیلم و بازی می خوام.
با تشکر
میخام یه سی پی بخرم
نظرتون در مورد این 3 تا چیه
3.6 celeron
3.6 {2 cpu
3.00 {2 cpu
===========
این مشخصات کامل سی پی یو خودمه
همراه با مشخصات مادر برد
حالا به نظر شما سی پی یو خودم به درد بازی میخوره
میخام قیمتشم بدونم
----------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگه جای شما بودم این کار رو میکردم :نقل قول:
مانیتور : 190
کیبورد و موس: 25
کیس : 60
هارد: 40
رم : 50
سی پی یو: 70
کارت گرافیک: 80
مادربرد:100
پاور:45
دی وی دی رایتر: 35
مجموع: 700
سی پی یو AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5200 بهتون معرفی میکنم ، بقیه قطعات رو تو تایپک خودشون مشاوره بگیرید.
مادربردت خیلی قدیمیه ولی میتونی یک E2180 با قیمت 65 تومن بخری.نقل قول:
من از بین این سه تا cpu کدومشو بخرم
البته با توجه به spu خودم
3.6 celeron
3.6 {2 cpu
3.00 {2 cpu
گفتم که E2180 بخر که کل سی پی یو های پیشنهادی شما رو میذاره تو جیبش . چون دو هسته ای و جدیده.نقل قول:
استاد من میگم فقط از بین لین سه تا
اخه یه قضیه ای داره که فقط میتونم این 3 تا رو بردارم