نقل قول:
لطفا هم كم در مورد ايراني بودنتون ايراد بگيرين
بهتره موقع حرف زدن دنبال اين و اون خوب نگاه كنين
آخزش نوشته بود بيچاره منبع و آدرس سايت رو
Printable View
نقل قول:
لطفا هم كم در مورد ايراني بودنتون ايراد بگيرين
بهتره موقع حرف زدن دنبال اين و اون خوب نگاه كنين
آخزش نوشته بود بيچاره منبع و آدرس سايت رو
فکر کنم یه مستر ریست می خواد... تاریخش رو چقدر به عقب کشیدی؟نقل قول:
لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا آخ لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
خواهش مي كنم
هر چي مي خواي نصب كني پيغام ميده "مجوز هنوز معتبر نيست، ممكن است منقضي شده باشد يا تنظيمات تاريخ گوشي ممكن است اشتباه باشد"
من چيكار كنم ببين تاريخ گوشي رو جلو كشيدم عقب كشيدم هركاري كردم نشد كه نشد اونقدر عصباني هستم كه مي خوام جيگر گوشم رو بكوبم ديوار تو رو خدا كمك كنين.نمي خوام بدم دست تعمير كار يعني بميرم هم اين كارو نمي كنم.
كمك كنين لطفا لطفا
يه بار 1980و2000و2003و2004و2005و2006و2007/1/1
تا260و2010
فايده نداشت
به نظرتون آپديت كنم خوب مي شه؟
خيلي ببخشيد جسارتا جسارتا لطفا الكي نگيد آره فكر كنم؟
سلام دوست من ببين وقتي ميگه رم 256 نياز داره يعني رم تو كمتر از 256 هست.واضح تر بگم چون قطاعات كامپيوتري كه ماها مي خريم real نيستند پس او اندازهي واقعي رو ندارند يعني وقتي شما يه رم 256 ميخري تكميل 256 بايت رو نداره!!!!!!!بلكه يه 10 يه 20 مگي كمتره.حالا بذاريم كه رم تو realواصل هستش.خوب اون برنامه 256 مگا رو كامل ميخواد براياين كار و رم 256 واقعي تو خالي خالي كه نيست يعني وقتي كامپيوترت روشن هست رمت اشكالهok?نقل قول:
حالا فهميديشما واسه اين كار يه رم بالاتر نياز داري مثلا512 اگه امكانش نيست.البته راهنمايي مي كنم ها برو خونه ي يكي از دوستات كه رمش 512 و برنامت رو اونجا نسب كن.
خيلي ببخشي ديگه.:40:
سلام به همگی من 3 ماه پیش n95 گرفتم الان 1 ماه هست که به مشکل بر خوردم و مشکلش اینه که خود به خود ریست میشه . دقت کردم ربطی هم به اینکه برنامه باز مونده باشه هم نداره .وقتی باهاش هم کار نمیکنم خود به خود ریست میشه حتی در 1 ساعت بعضی موقع ها 2 بار ریست میشه این در صورتیه که من اصلان با هاش کار نکردم
نمیدونم چیکارش کنم .راهنماییم کنید ممنون میشم.
منم كه فعلا رو هوام
سلام دوست عزیزنقل قول:
تا حالا یادت میاد گوشی از دستتون افتاده باشه؟ حتی از 10 سانتی!
این گوشی رو باید بیشتر از جونتون مواظبت کنید چون خیلی حساسه و یکی از ایراداش هم همینه!
اگه تا حالا از دستتون افتاده باشه 99% از همونه.
شاید مستر ریست کنی درست بشه !؟
*#7370#
آقا كسي نيست به ما ياد بده اين فريم ور رو...
1- چه جوري نصب كنيم؟
2-از كجا بگيريم؟
3-اصلاً چند مگابايته؟
4-چندقيقه طول ميكشه نصب شه؟
آقا كسي نيست به ما ياد بده اين فريم ور رو(20.00.015) ...
1- چه جوري نصب كنيم؟
2-از كجا بگيريم؟
3-اصلاً چند مگابايته؟
4-چندقيقه طول ميكشه نصب شه؟