5700 حرف هم میزنه ، تازه فهمیدین :31:
واقعا خسته نباشین بعد از این همه مدت ، یک نفر اونم با شک و تردید میگه گوشیه من حرف میزنه :31:
بله آقا حرف میزنه ، خوبم میزنه . مواردی که گوشی حرف میزنه :
1- کسی به شما زنگ می زنه و گوشی اسم طرف رو براتون میگه مثل تلفنای جدیده پاناسونیک
برید تو ستینگ بعد توپروفایل بعد تو جنرال بعد پرسنلایز رو بزنید بعد سومین انتخاب ( say caller name )
رو on کنید، حالا وقتی کسی بهتون زنگ میزنه اول زنگ میخوره بعد از 5 ثانیه اسم طرف رو میگه بعد دوباره ادامه زنگ
دوباره اسم .... خیلی ردیفه ، لازم نیست که کار دیگه ای بکنید همون اسمی رو که تو کانتکت وارد کردید مثلا
Baba ، یارو میگه بابا
2- خوندن میسیج : وقتی توی برنامه ای هستین بعد براتون میسیج میاد بعدش حال ندارین از برنامه خارج بشین و
اونو بخونید دکمه بالا سبز رو 2 ثانیه نگه دارید بعد ول کنید ، بعد میگه شما یه میسیج دارین و شروع میکنه براتون
میخونه ، هر جای گوشی که باشین این کارو بکنید میسج رو براتون میخونه و میگه که کی هم فرستاده
برای تنظیمات صحبت هم برید تو ستینگ بعد تو speech ، واقعا خسته نباشید
پس با این حساب این رو هم باید جزو کشفیات سیمبین 9.2 بگذاریم البته من همون روز اول که خریدم اینو فهمیدم
اگه زبون فارسیش بیاد که دیگه عالی میشه ، انگلیش روش نصبه ، صدای مرد رو هم فکر کنم بشه دان کرد ........
حرفهای gg game تایید میشه
نقل قول:
چندروز پیش قسمتspeeh رو از setting فعال کردم اینطوریاست ک گوشیم بعضی وقتا حرف هم میزنه
جی جی گیم جان راست میگه!!نرم افزار speech به صورت پیش فرض بر روی 5700 نصبه و میتونه مسیجهاتون رو بخونه و همچنین اعلام میکنه که چند مسیج در اینباکس دارید!!این نرم افزار در منوهای 5700 موجوده و نمیشه پاکش کرد!!قابل توجه ان73 داران که این نرم افزار روی گوشیشون نیست!!!