pal bad nis vali be nazare man j begir ta alan man harchi bazi gozashtam be rahati ovorde :8:نقل قول:
pal bad nis vali be nazare man j begir ta alan man harchi bazi gozashtam be rahati ovorde :8:نقل قول:
من خودم pal دارم و می گم که خیلی خوبه چون بازی ها روش زودتر میان منظورم تاریخ انتشاره
بچه ها با عرض پوزش و شرمندگي يه سوالي ميخوام بپرسم كه ربطي به اينجا نداره هر جا گشتم نتونستم پيدا كنم حتي تو گوگل سرچ هم كردم جوابي نگرفتم وجايي رو بهتر از اينجا گير نيوردم و اولين و اخرين باري هم هست كه در اينجا اين سوال رو مطرح ميكنم اميدوارم مثل يه دوست منو راهنمايي كنين و ناراحت نشين چون چارهاي نداشتم بچه ها من دنبال انجمني ميگردم كه در مورد مهاجرت به امريكا بحث كنه و كارم خيلي خيلي واجب اگر ميتونين يه انجمني به من معرفي كنين يا اگر خودتون اطلاعاتي دارين در اختيارم بزاريدوبه من كمك كنين بازهم ازبابت سوالم از همه شما به خصوص مدريت پوزش ميطلبم
چرا کسی جواب نمیده؟؟؟:19:نقل قول:
نه ، این دکمه روی دسته هست. وسط دسته :نقل قول:
Please Help Meنقل قول:
سلام دوستان عزیز من از این به بعد با این اکانت در خدمتتون هستم هر سوالی هست بپرسین اگه بتونم جواب می دم
دوستان بعضی از گیما روشون می نویسه Ntsc ولی به پال می خورن این موضوعش چیه ؟
اون گیم ها Region Protection ندارند.نقل قول:
قیمت دقیق مموری ها رو ندارم ... میتونید زنگ بزنید به یکی از فروشگاهها بپرسید. اما این رو بگم شما به هارداحتیاج دارید وگرنه نمیشه به لایو وصل شد. در خاج اگه با مایکروسافت تماس بگیرید براتون رایگان هارد رو تعمیر میکنن که متاسفانه در ایران این چنین نیست.نقل قول:
ارور E68 هم مربوط به ولتاژ کنسول میشه... مشکل اینه که برق کافی به کنسول نمیرسه. این میتونه به این دلیل باشه که وسائل اضافی به کنسول وصل شده. یا مشکلات دیگه که در نهایت خودش رو بصورت مشکل در هارد درایو نشون میده. توصیه میکنم کنسول خودتون رو به یک تعمیرکار معتبر نشون بدید.