عزیز تا اونجایی که من دیدم تا وقتی که تمام فایلها روی کامپیوتر دانلود نشمه هیچ فایلی روی گوشی ریخته نمیشه و از این بابت خیالت راحت .نقل قول:
با دایل آپ 7 ساعت میشه . خوب برو یه کافینت و در عرض 1.5 ساعت درست میشه . اخرش هم 1000 تومن بیشتر ندادی.
Printable View
عزیز تا اونجایی که من دیدم تا وقتی که تمام فایلها روی کامپیوتر دانلود نشمه هیچ فایلی روی گوشی ریخته نمیشه و از این بابت خیالت راحت .نقل قول:
با دایل آپ 7 ساعت میشه . خوب برو یه کافینت و در عرض 1.5 ساعت درست میشه . اخرش هم 1000 تومن بیشتر ندادی.
[QUOTE=mohsen-catalan;1529572]منم داشتمنقل قول:
باید وقتی میبینی که دیتا نمیاد یه سایتی رو باز کنی که کانکشن قطع نشه . راهش همینه اخه سرعتت کمه .
همین
سلام، يه p990 همين امروز خريدم، يكي از رفيقام برام پيكچر مسيج زد اما .قتي خواستم ببينمش اين پيغامو بهم داد و نشونم نداد: No Support
كلا پيكچر مسيج نشونم نميده!
سلام
من با p990 وقتی توی نور خورشید و محیط های باز عکس میگیرم گوشی بعد از گرفتن عکس در حالت working گیر میکنه و بایددوربینو ببندم.
خاموش روشنم کردم درست نشد.
میشه بگید ایراد از چیه؟
سلام من میخواهم یه p990 بخرم از کجا بفهمم اصله
کدومش بهتره؟
چینی فرانسوی
چه وسایلی داخل جعبش هست؟
agha man emrooz ye 990 gereftam che joori mishe theme az cumputer rikht too gooshi?
مثل بقیه فایل ها . با رمریدر یا کابل بریز بعد نصبش کن . همیننقل قول:
بازم سوال تکرارینقل قول:
دوست عزیز حتما میدونی که قیمت این گوشی خیلی پایین اومده و با گارانتی سیتادل 350 تومن میتونی بخری . اینجوری دیگه خیالت هم راحته
من شنیدم اکثر چینی ها کند هستند و زیاد هنگ و ریست میشننقل قول:
بعد هم قیمت گوشی بدون گارانتی 275 تومانه می ارزه 75 تومان برای گارانتی(فرانسه با 2 سال گارانتی پارس تل هم 283 گیر میاد ولی من آنقدر که فرانسوی بودنش برام مهمه گارانتی مهم نیست)
دوستان کسی نمی دونه چطوری می شه فهمید اصله؟
من k750 دارم میخواهم اینو بخرم به خاطر اینترنت(به عنوان مودم بیسیم برای لب تاب)
قابلیت wifi در دسترسی به اینترنت تاثیر داره
اگر دوستان در مورد نحوه اتصال به اینترنت مطلبی، پستی سراغ دارن لطفا راهنماییم کنن