برا منم میشدنقل قول:
media player 9 داشتم کردم 11 درست شد
چون برای نشون دادنه demo ها از player ویندوز کمک میگیره
Printable View
برا منم میشدنقل قول:
media player 9 داشتم کردم 11 درست شد
چون برای نشون دادنه demo ها از player ویندوز کمک میگیره
مال منم همينجوريه يعني يه ذره از دمو رو نشون ميده و بعدش قطع ميشه media player من هم 11 هستش ولي بازم مشكل داره البته يه خوبي كه داره گير نمي كنه.
ببینید . مشکل از سیدی نصب بازیه . من مال مدرن رو گرفتم البته DVD سالم و کامل .نقل قول:
مال منم همينجوريه يعني يه ذره از دمو رو نشون ميده و بعدش قطع ميشه media player من هم 11 هستش ولي بازم مشكل داره البته يه خوبي كه داره گير نمي كنه.
نقل قول:
من تا حالا 2 بار dvd بازي رو گرفتم كه هر دوتاش مشكل داشتن البته براي مدرن نبوده ديگه بي خيال شدم حالا منتظرم ببنيم ubi چي ميده بيرون برم اونو بگيرم.
آره دیگه . همون کار رو بکنی بهتره . ولی بهت قول میدم که UBI هم همونه .نقل قول:
من تا حالا 2 بار dvd بازي رو گرفتم كه هر دوتاش مشكل داشتن البته براي مدرن نبوده ديگه بي خيال شدم حالا منتظرم ببنيم ubi چي ميده بيرون برم اونو بگيرم.
با سلام
دوستان من هم این بازی رو گرفتم و مشکلی نداره ولی فقط وقتی من مرحله ی اول بازی رو رد می کنم توی مرحله ی بعد همه جا سفیده و من هیچ چی رو نمی تونم ببینم؟ایا برای شما هم این جوریه یا بازی من مشکل داره؟
این رو هم بگم که اول بازی این جوری نبود وقتی مرحله رد شد این جوریه؟
این هم عکس داخل بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم تقریبا با این مشکل روبه رو شدم ولی با نصب DirectX 9.0c مشکلم حل شد.شما هم امتحان کنید ببینید مشکلتون حل میشه.نقل قول:
با سلام
خیلی خیلی ممنونم از شما
ولی من DirectX 9.0c هم روی سیستمم نصبه.
پس گرافيكت نميكشه . گرافيكت چيه ؟نقل قول:
با سلام
خیلی خیلی ممنونم از شما
ولی من DirectX 9.0c هم روی سیستمم نصبه.
ويندوزت هم بگو چيه .
نقل قول:
يا حافظه مجازي(virual memory) پايينه يا كارت گرافيكت مشكل داره اگه virtual memory پايينه مقدارش رو بيشتر كن اگه نشد كارت گرافيكت مشكل داره.من جايي خوندم كه اين بازي با كارت گرافيك ATI Radeon 9200 و Geforce fx 5200 البته از نوع 64 بيت مشكل داره.
با سلام
کارت گرفیک من اینه:
nVIDIA GEFORCE FX 5500
رم من 512
ویندوز هم اکس پی سرویس پک دو است
CPU 3.00 FULL
در ضمن من چه جوری می تونم virual memoryرو افزایش بدم؟
خیلی ممنونم از راهنماییتون
نقل قول:
سيستمت كه براي اين بازي خيلي خوبه.برو control panel.كنترل پنل رو به صورت كلاسيك در بيار system رو كليك كن گزينه advanced رو انتخاب كن رو اولين گزينه setting كليك كن تب advanced رو انتخاب كن اون پايين نوشته change اونو كليك كن حالا تو قسمت custom size مقدار رو زياد كن.براي من intial size 1000 هست و maximum size 1600 هستش وقتي اين كارا رو كردي ريست كن برو تو بازي ببين چي ميشه.سيستمت از براي من بالاتره من رمم 512 كارت گرافيكم fx 5200 (البته الان عوضش كردم)و cpu هم 2.5 هستش و بدون هيچ مشكلي بازي رو اجرا كردم.
سلام
مرحله اي که دو تا غول زنجيري بزرگ هست و يه حالت مواد مذاب هست که يک درب رو باز مي کني يکي از غول ها مي افته توي مواد مذاب اون يکي غول خيلي اذيت مي کنه و نمي دونم بايد چيکارش کنم هر چي هم تير مي زنم نمي ميره چيکار کنم
با تشکر
باید انقدر تیر بهش بزنی تا خم بشه بعد بری جلو بپری روش با چاقو اون موجود پشتش رو بزنی
می تونی یه آر پی جی بخری وقتی موجود پشت غوله ظاهر شد با همون بزنی درجا بمیره
میتونی به جای این کار ها ، یکی از قولها رو بندازی داخل مواد مذاب ، اون یکی هم با آرپی جی به جهنم منتقل کنی .نقل قول:
باید انقدر تیر بهش بزنی تا خم بشه بعد بری جلو بپری روش با چاقو اون موجود پشتش رو بزنی
می تونی یه آر پی جی بخری وقتی موجود پشت غوله ظاهر شد با همون بزنی درجا بمیره
آقا این کاپکام خواست بازی رو برای PC پورت کنه این همه ادا بازی درآورد
حالا میخوان تا اوسط تابستون بازی رو برای کنسول WII تازه با اون دسته با حالش که خودش یه برنامه نویسی مجدد میخواد بسازن(( خیلی آدم رو میسوزونن))
با تشکر از راهنمايي دوستان
سلام به همگي
من اين بازي رو تازه خريدم و نصب كردم.ولي بعد از فيلم مرحله ي اول(هموني كه با پليسها داشت مي رفت)بازي بيرون ميندازه و ارور زير رو مي ده:
مثل اينكه مشكل از كارت گرافيك هستش.
اين هم از مشخصات سيستم من:
128MB گرافيك ATI RADEON 9200
رم 512
ويندوز ايكس پي
كسي مي تونه به من كمك كنه؟
جديدترين درايور كارت گرافيكت رو نصب كن احتمالا درست ميشه.
از كجا ميتونم گير بيارم؟
احتمالا اینجا :نقل قول:
از كجا ميتونم گير بيارم؟
یا اگه نبود توی گوگل سرچ کن و مدل کامل گرافیکت رو بنویس
سلام
اقا من اين جاي بازي اين جانوره گردنم رو مي گيره و خود بازي مي گه left يه همچين چيزي من هم نمي دونم چي رو بايد بزنم و مي شکنه گردنم رو با اينکه جلو هم مي رم ولي به هر حال گردنم رو مي گيره و مي شکنه :
لطفاً بفرمائيد چه کليدهايي رو فشار بدم از دستش خلاص شم
با تشکر
فعلا نميتوني اينو بكشي بايد ازش فرار كني يه تعداد در هست بايد باز كني تا از اينجا فرار كني واسه بعضي درهانقل قول:
اقا من اين جاي بازي اين جانوره گردنم رو مي گيره و خود بازي مي گه left يه همچين چيزي من هم نمي دونم چي رو بايد بزنم و مي شکنه گردنم رو با اينکه جلو هم مي رم ولي به هر حال گردنم رو مي گيره و مي شکنه
كه قفلن چندتا چراغ سبز رنگ هست بايد بزني تا درها باز بشن ....
تازه سختيش مونده كه بايد باهاش بجنگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي الهي مامان قربونت بره هنوز نميدوني دكمه left روي كيبورد كدومه ؟؟ يعني دكمه سمت چپ رو بزن (سمت چپ مكان نما ) يعني بپيچ به
چپ يعني تند تند دكمه چپ بزن) .
دوست عزيز اين کليدي که شما فرموديد هيچ کاري انجام نمي ده و اين من رو مي کشه
مي خوام کليد يا ترکيب کليدي که باعث نجات از دست اين غول مي شه بفرمائيد
با تشکر
اقا اون مرحله رو رد کردم ولي براي غوله تير و تجهيزات کم مي يارم مي زنه دو نيمم مي کنه در آخرين مرحله چيکارش کنم که بميره ديگه دستم بي حس شد غوله نمرد
دقيقا اين خيلي بد قلقه اما سخت ترين غول نيست . صبر كن بياد پهلو بشكه ها بعد به بشكه ها تير بزن و بعدشم به خودنقل قول:
اقا اون مرحله رو رد کردم ولي براي غوله تير و تجهيزات کم مي يارم مي زنه دو نيمم مي کنه در آخرين مرحله چيکارش کنم که بميره ديگه دستم بي حس شد غوله نمرد
غوله تا بميره ... :31:
سعي كن تيرهات خطا نرن و اگه تحت هر شرايطي مهمات تموم ميكني بايد برگردي مرحله قبل و ... :27:
موندم چجوري ميخواي اون كماندو رو بكشي تو بزار برسي بهش ... :27: :27:
اره مهمات تموم مي کنم خوب هر دو بشکه هم بغلش ترکوندم ولي نمي شه
غوله مي ره زير زمين فکر کنم اونجا کور مي شه ولي خوب باز هم ميزنه دو نيمم مي کنه اگه راهي بود از دستش رها بشم خوب بود
تير کلت هم بهش کار ساز نيست
biohazard نسخه ژاپنی از این بازیه که اول biohazard میاد بعد نسخه انگلیسیش یعنی resident evil به بازار میادنقل قول:
من از بچگیم Evil رو بازی میکردم . و هر وقت biohazarde جدیدی میومد من منتظر resident evilesh میشدم چون نوشته های بازی ژاپنی بودن
بابا من evil 4 رو 2 سال پیش رو ps2 تموم کردم و الان خفن تو کف اویل 5 هستم که رو ps3 اومده
کسی از داستان بازیش خبر داره کاراکتراش کین ؟
اینم عکسش
من میخوااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااام
ببین این به نظر من که سخت ترین مبارزه این بازیه چون دیوونه ام کرد تا تمومش کردمنقل قول:
فقط هم حوصله می خواد
اول از تیرهای کلتت استفاده کن چون حرکت غوله قبل از تغییر شکل آروم تره و از دو بشکه بعد از تغییر شکل استفاده کن و از فاصله دورتر با Rifle بزنش
باشه امتحان مي کنم ببيينم چي مي شه با اين که همه اين روش ها رو هم استفاده کردم
این بابایی که تو عکسه Chris Redfield هست که تو سری 1 بود.نقل قول:
با سلا به دوستان
من توی اولای بازی گیر کردم یک جایی هست توی اولای بازی که کمی میری جلو چند نفر یک سنگ بزرگ رو از روی بلندی پرت می کنن پایین و من هم باید فرار کنم تا زیر سنگ له نشم من اونجا گیر کردم زود زود دکمه هایی رو که میگه می زنم اما بازهم میمیره؟!!
ایا راه اسونتری وجود نداره که بتونم این قسمت رو رد کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
بابا حتما دير ميزني بايد سريعتر عمل كني/// :13: :13:نقل قول:
با سلا به دوستان
من توی اولای بازی گیر کردم یک جایی هست توی اولای بازی که کمی میری جلو چند نفر یک سنگ بزرگ رو از روی بلندی پرت می کنن پایین و من هم باید فرار کنم تا زیر سنگ له نشم من اونجا گیر کردم زود زود دکمه هایی رو که میگه می زنم اما بازهم میمیره؟!!
ایا راه اسونتری وجود نداره که بتونم این قسمت رو رد کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
بيشتر سعي كن تو ميتوني داوود . :31: :31:
تازه وقتي مد pro بازي كري اونوقت ميفهمي سريع يعني چي ... واقعا مد pro وحشتناكه به خاطر همين زدن
كليدا تركيبي ... :27:
سلام.
من رفتم این بازی رو خریدم منتها مال شرکت hi-vu .
حالا بازی رو نصب کردم.
وقتی که بازی رو اجرا می کنم بعد از دموی اول صفحه سیاه میشه و هنگ می کنه.
به نظرم مشکل گرافیکیه ولی آخه گرافیک من 128.
لطفا یه راهنمایی بکنین.:41: :41:
وقتی دور میشه با TMP بزنش.وقتی نزدیک میاد با Killer 7 یا Shotgun جدیدی که باید بخری.:40:نقل قول:
هنوز نیومده جیگر.نقل قول:
بابا من evil 4 رو 2 سال پیش رو ps2 تموم کردم و الان خفن تو کف اویل 5 هستم که رو ps3 اومده
کسی از داستان بازیش خبر داره کاراکتراش کین ؟
آره دیگه.در هر سری جدید آدم های قبلی میان!نقل قول:
این بابایی که تو عکسه Chris Redfield هست که تو سری 1 بود
مشخصات سیستمت رو که کامل ندادی ولی فکر کنم حافظه مجازی(virtual memory ) پایینه مقدارش رو بیشتر کن بعد جدیدترین ورژن دایرکس رو هم نصب کن احتمالا درست میشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز من هم تقریبا یه مشکل شبیه این داشتم ولی مدیا پلیر 11 رو نصب کردم مشکلم حل شد.
تو هم امتحان کم ببین درست میشه.