اقا سیو اخره بازی بدون سانسورو میخوام پلیز
Printable View
اقا سیو اخره بازی بدون سانسورو میخوام پلیز
بايد ميزان --- APPEAL بالا باشد تا بتوانی با دخترها دوست شوی به عبارت دیگر برای اینکه تحویلت بگیرند باید برایشان جذاب باشی.نقل قول:
نوشته شده توسط Alipacino
برای افزایش --- APPEAL به فایلی که تهیه کرده ام بخش --- APPEAL مراجعه کن.
درضمن هردختری ازیک تیپ خوشش می آید بعضی پسر تپل مپل دوست دارند بعضی پسر عضلانی.
به SAVE ربطی نداره باید HOT COFFEE رو نصب کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط farid_givehchin
درضمن برای HOT COFFEE دو حالت وجود دارد:
یکی با SAVE های قبلی سازگار نیست وازاول بازی دوست دخترها دردسترس هستند
و درحالت دوم میتوانی با SAVE قبلی ات بازی رو ادامه بدی .
آقا پوریا چه طوری میتونی اون سی دی رو برام بفرستینقل قول:
نوشته شده توسط Pooryia_khan
در ضمن چرا درافت پیغامت غیر فعاله؟؟؟
من كمك ميخوام!
در واقع يك سيو ميخوام!
اون مرحله اي هست اسمش
Key to Her Heart
هست! نميتونم رد كنم!اصلا اين خانوم رو نميتونم سر شوق بيارم هي كتك ميخورم!!!!!!!!!
الان روي مپ من دو تا ميژن هست كه نميتونم رد كنم!
1.Key to Her Heart
2.اون مرحله اي كه بايد با هواپيما در ارتفاع خيلي پايين پرواز كني تا رادار نگيرت!
اگر كسي سيو بعد از اين دو مرحله رو داره بده! اگر هم كسي نداره من سيو خودم آپلود كنم، يكي لطفغ كنه ردش كنه، و بعد يه جوري بده به من! حالا ايميل يا......
كسي كمك ميكنه؟
سیو تو برام بفرست . من برات رد میکنم.نقل قول:
نوشته شده توسط un4giv3n
آقا من آيدي تون رو از وبلاگتون برداشتم و اد كردم!
با
T-h-e-u-n-4-g-i-v-e-n
امروز هم براتون ايميلش ميكنم.
خيلي ازتون ممنونم!
اقا ايميلت همونه كه توي وبلاگه؟ خوشگوار؟
براي رد كردن مرحله key to her heart باید فاصله ات با خودروی صورتی رنگ زیاد باشد به عبارت دیگر باید SPOOK-O-METER را حداقل نگه داری.نقل قول:
نوشته شده توسط un4giv3n
برای ردکردن مرحله N.O.E باید ازمسیری که روی نقشه مشخص کرده ام عبورکنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اگر کسی سی دی می خواد به من ایمیل بزند .
ایمیل من :
===============================
===============================
:blush: دستت درد نكنه فرشيد جون خيلي باحال بود اگه چيزجديدي داشتي درهمين سايت بگوممنون ميشم
اقا فرشيد! هر دو كرحله رو رد كردم! مرسيييييييييييييييييييييي يييي!
ممنون جيگر!
بازم مثل االاغ گير كردم!
اين مرحله هست كه بايد با يك هواپيماي دو موتوره بري يجا!
من ميرم بالاي سرش ولي مثلث ميمونه!(يعني همون جاست ولي ارتفاعش فرق داره! توي ارتفاع پايين هم كه پرواز كردم چيزي نيست!
بايد فرود بيام جايي؟
چي كار كنم؟
اگر اشتباه نكنم اون مرحله بايد در بالاترين ارتفاع پرواز كني و از داخل دايره قرمز رد بشي و اينتر بزني و بپرينقل قول:
نوشته شده توسط un4giv3n
من کد سیو بازی رو می خوام
عضويتتون رو تبريك ميگم عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط websky
سيو نهايي بازي رو در پست 828 همين تاپيك گذاشتم
موفق باشي ...
تو هرمرحله که اشکال داشتی حتما اسم مرحله رو بنویس.نقل قول:
نوشته شده توسط un4giv3n
باید با هواپیما آنقدر ارتفاع بگیری تا مثلث به مربع تبدیل شود حال درهمان ارتفاع به سمت دایره قرمزرنگ حرکت کن ووقتی هواپیما ازدایره قرمزگذشت دکمه ای رو که برای خروج تعریف کرده ای فشار بده تا کارل به بیرون یپرد سپس سعی کن روی سد فرود بیایی. دراین مرحله باید کنارژنراتورهای سد موادمنفجره کاربگذاری.
موفق باشی
بايد ارتفاع بگيره؟؟؟؟ من همش رو زمين دنبال چيزي ميگشتم! واقعا ممنونم!
راستي يك چيزي پيدا كردم كه باورتون نميشه!
براش يك ريپلاي ديگه ميدم كه به چشم بياد!
خيلي توووووووووووووپه!
بهترين ترينر براي جي تي اي
با هر قابليتي كه فكرشو بكنيد!
سلام بچه ها کسی لینک جی تی ای جدید به نام GTA Hot Spot رو نداره ؟
يه نكته ميخواستم بگم اون هم اينكه وقتي hot coffeeرو نصب ميكني و از اول شروع ميكني ديگه تا مرحله اي كه بايد دختره رو از اتش نجات بدي بيشتر نميتوني بري و مال من كه اينطوري شد و دختره وقتي از ماشين پياده ميشه ديگه خونش نميره و توي خيابون دور ميزنه كسي نميدونه چكار كنم ؟؟؟
شما سعي كن اين مرحله رو يك بارديگه انجام بدي بعضي مواقع چنين مشكلاتي پيش مي آيد.نقل قول:
نوشته شده توسط ميلاد پوررجب
درضمن HOT COFFEE چندتا ورژن دارد که آخرین آن 2.1 است. ازکدام ورژن استفاده میکنی؟
اقا اگر امكان داره اين كدهاي تقلب رو كه گذاشتيد فارسيش رو هم بنويسيد كه هر كدام چي مي كنه؟
كسي تا اخر بازي رفته مي خوام ببينم اخر بازي چطوري؟ سيوشو كسي داره بده؟
تو كجا اين دوست دخترهارو ميشه ديد؟ اونجا سيوشو بديد :biggrin:
توي چند تا پست قبلي سيو 100 در 100 رو من دادم
كدوم پست؟ شماره چند؟نقل قول:
نوشته شده توسط Farid007
اين منظورته؟نقل قول:
نوشته شده توسط Farid007
سلام.اقا تو رو خوا بگین اون مرحله که رقص ماشین هست چه جوری رد میشه.پدرم در اومده؟
hossein جان شما هنوز اون مرحله هستید؟ خب معلومه چه جوری با کلیدهای جهت دار یا Number ها و یا با دکمه های W,ََA,S,D میشه این کارو کرد دیگه بقیش بستگی به خودتون داره ( سرعت عمل )
سلام:
آیا در بازی gta san andresشهر مخفی هم وجود دارد؟
آخه من یه چیز هایی در مورد اون شنیدم!
راستي؟ اين ترينر كه توش اسم شهرها چيه ؟ كار چطوري؟ چطوري شهر رو ميشه عوض كرد؟
بله همون پست رو ميگم شماره 828نقل قول:
نوشته شده توسط iroonikids
ورژن 2.1 چه فرقی با ورژن های قبلیش داره؟نقل قول:
نوشته شده توسط farshidgta
نه.میدونم با این کلید ها باید کار کرد.من هم این کلیدها رو میزنم.ماشین هم میرقصه.ولی باز رود نمیشه؟نقل قول:
نوشته شده توسط H3SAM
یه سوال دیگه.اولش که باید پول رو کم یا زیاد کنی(اولش50$ هست)باید رو چند دلار بزارم؟
ورژن 2.1 آخرين ورژني است كه عرضه شده . فردي كه وجود چنين صحنه هايي را دربازي كشف كرد پس ازمدتي ازانجام این كاربه هردليلي پشيمان شد زيرا كشف اين صحنه ها جنجال زيادي به راه انداخت.نقل قول:
نوشته شده توسط hossein_3650
به هرحال درورژن 2.1 شما ميتوانيد ازsave های گذشته تان استفاده کنید. چنین چیزی درورژنهای قبلی مقدورنبود وشما پس ازنصب hot coffee باید ازابتدا بازی میکردید.
بچه ها من تو يه قسمت از بازي مشكل پيدا كردم يعني نميتونم رد بكنمش
دقيقا اگر بخوام بگم كدوم قسمته روي نقشه حرف w نشون ميده و من قسمت از اون هستم كه بايد با يه چيني توي دموي بازي بايد بازي كامپيوتري انجام ميدم و نميتونم ببرمش و هيچ وقت من نميتونم ببرمش من بايد كجا برم و بازي كردن رو ياد بگيرم تا بتونم ازش ببرم و برم مرحله بعد ؟؟
لطفا راهنمايي كنيد
شما بايد به يك محلي كه آب دارد برويد و چندين بار زير آبي برويد تا ظرفيت شش هايتان زياد شود.نگران نباشيد خودش به شما مي گويد كه چه وقت ظرفيت شش هايتان كافي شده است. بعد دوباره به w برگرديد اين بار دموي بازي فرق مي كند و اون چيني به شما يك ماموريت مي دهد. اميد وارم مشكلتان حل شود.نقل قول:
نوشته شده توسط scream
اقا من اون مرحله هستم که با یکی دیگه میره بالا پشت بوم هی ز این هواپیما کوچیکا میاد.هر چی هم میزنم تموم نمیشه.یه فرکانس هم اونجا نوشته که نمیدونم چیه.این مرحله چه جوری رد میشه؟
زياد مياد بايد انقدر بزني تا تموم بشهنقل قول:
اقا من این مرحله رو رد کردم.مرحله بعدی که باز هواپیما هست و باید برای اون ماشینه پل بزاری و تانک ها رو بزنی رو هم رد کردم.ولی مشکل اینه که تو نقشه دیگه ماموریت نمیده؟؟؟نقل قول:
اقا یکی جواب ما رو بده.بد جوری گیر کردم
man to on marhaleye madd dog (mamoriat d) gir kardam. yaro khodesho az balaye sakhtemon mindaze payin mimire manam mamoriyatamo mibazam bayad chi kar konam
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrsi