باسلام.من k800i خریدم فنلاند :21: می خوام بدونم این روشهای که تویه تاپیک هست مثل افزایش صدا یا منوی فلش روی گوشی جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
باسلام.من k800i خریدم فنلاند :21: می خوام بدونم این روشهای که تویه تاپیک هست مثل افزایش صدا یا منوی فلش روی گوشی جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم که کا800 فنلاندی داشته باشیم همشون چینیه.
در ضمن میشه قدرت صدای کا800 رو با دبلیو 850 و کا 750 و سایر گوشیها که خودتون آزمایش کردین امتحان کنید.
هم بلندی اسپیکر و هم کیفیت.
در ضمن شما فنلاندی از کجا خریدید؟:13:
صدای کا800 هم از کا750 و هم از w850 تو بلندی اسپیکر کمتره:41: ولی در کیفیت صدا از کا750 که خیلی سرتره و در حد w850 است :20:نقل قول:
حرف شما هم کاملا درست کا800 فقط چینیش هست:46:
حالا صداش توی هندزفری چطوره؟نقل قول:
صدا توی هندفری عالیه.
پس صداش را نمیشه بالابرد. پس آن تاپیک فقط مال w800 و k750 است
بله
هک فعلآ برای سید 36 و 49 هست که دبلیو 810 و 800 و ک750 جزو اونا هستن
فقط ک800 چینی داریم
صدا توی اسپیکر بسیار کم
در ایرفون تقریبآ 3/4 (سه چهارم) سری دبلیو
یعنی هیچ راهی واسه افزایش صدای اون نیست؟
مثله اینکه مجبورم بگم. یه ان 73 داشتم به خاطر مشکل مالی مجبور شدم دیروز ابش کنم و مشکلم حل شد.
الان دیگه پولم نمیرسه اون گوشی رو بگیرم میخواستم کا800 بگیرم ولی میگن خیلی صداش ضعیفه.
یعنی صداش از دبلیو 950 هم ضعیفتره از کا 310 چی ؟
یعنی هیچ راهی نیست که صداش رو زیاد کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا اینکه برم دبلیو 850 بگیرم:8:
بچه ها من یک کا800 گیر آوردم میگه که فرانسوی هستش . به قیمت 390 تومان و از دبی آورده و رجیستر هم شده .
نظر شما چیه ؟
هر چه سریعتر نظر بدین بهتر .:10: :10: :10: :10:
کا800 چینی سریال چنج حدود 460 هزار تومان :13:نقل قول:
اونوقت کا800 فرانسه و سریال اصلی ......390....... :18: به نظر من که غفلت موجب پشیمانیست ! حتما بگیرش .
کسی هست یک آموزش جداگانه بنویسه.
چون من بابرنامه ++xs کار کردم ولی تموم نمی شد.
آیا امکان دارد که بعدها بشه صدای کا800 رو بالا برد ؟
راستی نگفتید که صداش از کا 310 و دبلیو 950 بیشتره یا نه؟ 950 همونطور که میدونید کمترین صدا رو داره.
صداي 950 كمترينه؟؟؟:18:نقل قول:
100% اشتباه ميكني!!!:41:
0% اشتباه نمیکنمنقل قول:
من خودم 950 داشتم و خیلی هم دوسش دارم و دارم . ولی صداش واقعا ضعیفه حتی صداش از کا 310 هم ضعیفتره از ان 72 هم ضعیفتره یعنی ضعیفترین صدا رو داره بین تمام گوشی ها ولی با کیفیت ترین صدا رو داره بین تمام گوشی ها . باور نمیکنی امتحان کن.
شاید بگی گوشی من مشکل داره ولی من این 950 رو با چند تا دیگه مقایسه کردم و همشون همینجوری بود با گارانتی سیتادل.
950 اسمش درشته وگرنه غیر اون صفحه اش و حافظه اش هیچ چیزی نیست. البته صدای هندزفریش خوبه
به نظر
0% اشتباه نمیکنمنقل قول:
من خودم 950 داشتم و خیلی هم دوسش دارم و دارم . ولی صداش واقعا ضعیفه حتی صداش از کا 310 هم ضعیفتره از ان 72 هم ضعیفتره یعنی ضعیفترین صدا رو داره بین تمام گوشی ها ولی با کیفیت ترین صدا رو داره بین تمام گوشی ها . باور نمیکنی امتحان کن.
شاید بگی گوشی من مشکل داره ولی من این 950 رو با چند تا دیگه مقایسه کردم و همشون همینجوری بود با گارانتی سیتادل.
950 اسمش درشته وگرنه غیر اون صفحه اش و حافظه اش هیچ چیزی نیست. البته صدای هندزفریش خوبه
به نظر من اگه میخواد صدای کا800 کم باشه فکر نکنم از 950 کمتر باشه. چون 950 واقعا صداش ضعیفه یه چیزی من میگم یه چیزی میشنوید مطمئن باش
100% اشتباه:41: من کخ فکر نمی کنم.
والا من تعريفهاي زيادي از اين گوشي شنيدم حالا كه شما داري حتما اينطوريه ديگه ولي من گفتم چون قيمتش زياده حتما صداش خداست!نقل قول:
صداش تو ایر فون آدمو کر میکنه
ولی توی اسپیکر آدم نمیشنوه چی میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هست یک آموزش جداگانه بنویسه.
چون من بابرنامه ++xs کار کردم ولی تموم نمی شد!خواهش می کنم:42:
ایا کا800 فایلهایPDF و WORD رو میتونه بخونه ؟
به طور عادی خیر مگر با بودن برنامه که برنامه برای ورد را دارم ولی برای پی دی اف پیدا نکردمنقل قول:
چرا کسی صدای کا800 رو با گوشیهایی که مقایسه کرده نمیذاره:41: :41: :41: ما که مردیم میخوایم فردا بخریم موندیم چی کار کنیم.
راستی جوابم رو ندادی میشه یه جوری صداش رو چه سخت افزاری و چه نرم افزاری بالا برد ؟
آیا بعدا این امکان داره مثلا شاید نرم افزاری یا چیزی بیاد که صدای این لامصب :31: رو بالا ببره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:8 : :8: :8: :8: :8:
در ضمن دوست عزیز دبلیو 950 به خاطر اون حافظه اش و اون ال سی دی فوق العادش قیمتش بالاست . صداش فوق العاده پایینه باور کن وقتی که من صداش رو کا310 رفیقم مقایسه کردم دیگه روم نشد که بهش نگاه بکنم و صدای گوشی ام رو بالا ببرم. تازه مال اون دوربینم داشت:31:
من از این سیاست سونی بدم اومده یه گوشی کامل نمیسازه یا حداقل مثل قدیما بود .
والا از من ميشنوي كه به نظرم صداش از k750كمتره ولي كيفيتش واقعا بهتره. k800 گوشيه واكمن نيست كه ازش انتظار صداي بلند بره در حد خودش گوشيه خوبي در صدا. اگه لوگوي اين گوشي رو ببيني كه روش زده سايبر شات متوجه منظور من ميشي كه k800يعني عكاسي و اگه شما انتظار صداي توپ و محشر در حد سريه w ازش داشته از خريدش پشيمون ميشي!
موفق باشي
کاملآ درست میفرمایند
رک و پوسکنده گفت
این سونی چقدر نامرده . میخواد یه جوری همه ی گوشیهاش رو بفروشه . مثلا فکرش رو بکنید اگه روی 950 حداقل یه دوربین 2 میگا پیسکل میذاشت چی مشد؟
صد در صد کسی پی 990 نمی خرید .
دمش گرم ان 73 حیف که دیگه پول ندارم بخرمش:41:
آره ن73 خیلی کامله
و الان گرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق این کا810 با کا800 در چی هستش؟ اختلاف قیمتشون که خیلی زیاده
فكر كنم فقط تفاوت ظاهري باشه.نقل قول:
بله کمی در شکل ظاهری متفاوت هستن ...
چاكر داداشنقل قول:
ولي واقعيت گفتم. اون موقع كه k800خريدم 500 همه منو مسخره ميكردن ميگفتن n90 چرا نخريدي! ميگفتن نه صدا داره نه فيلم! به چه اميدي خريديش!
خلاصه مدام تحقير وقتي عكس باهاش ميگرفتم همون فلاشش چشمه خيلي ها رو كور ميكرد!
خلاصه k800بخر از خريدش پشيمون نميشي! مگر توسط حرف بقيه!
موفق باشي.
پست دوستمون کاملا تایید میشه:20:نقل قول:
من امروز رفتم تهران که کا800 بگیرم از یک بنده خدایی به قیمت 390 تومان ولی وقتی فهمیدم سریال چینج هستش از همونجا برگشتم الان اعصابم ریخته به هم. کا 810 هم رو 470 میداد.
نظرتون چیه ؟
راستی از کجا بفهمیم که گوشی اصله؟
در مورد کا800 و کا810 باید بگم که آنچنان فرقی باهم ندارن بیشتر تو ظاهر تازه کا800 inferared داره که کا 810 نداره :20: از من میشنوی سریال اصلی بخر با گارانتی سیتادل چون همه جوره معتبره وخیالت از همه چیز راحتهنقل قول:
کد#06#* را میزنی سریال گوشیت را نشان میده بعد سریال گوشیت را با سریال روی جعبه و سریال پشت گوشی زیر باتری تطبیق میدی اگه یکی بود سریال اصلیه البته 100% مطمءن نیست بهتره از یه فروشگاه معتبر بگیری:20:نقل قول:
دمت گرم از توضیحاتت منم خیلی خوشم اومده لامصب پولم کمه. هر روز داره خرج میشه باید تا اواسط این هفته برم تهران حتما بگیرم . فقط چیزی که خیلی من رو اذیت میکنه اینه که ایا روزی میشه یه جوری صداش رو بالا برد یا نه ؟:31: فقط به خاطر این میگم که حداقل صدای زنگش رو توی خیابون بشنوم نه به خاطر اینکه توی خیابون راه بیفتم و برای مردم آهنگ بذارم:8: :8: . دبلیو 950 واقعا من رو ناامید کرد. به نظر من قطعا صداش از اون بلندتره چون هم سوراخ های اسپیکرش بیشتره:31: (دلیل من درآوردی) هم اینکه دبلیو 950 دیگه خیلی ضعیف بود از هر گوشی که بگی کم آورد . :2: :2: :2: :2:
راستی فرق سریال اصل با سریال چینج چی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم من کوچیکتمنقل قول:
مطمءنه باش تا چند وقت دیگه کا800 هم هک میشه وامکان بالا بردن صدا توش ایجاد میشه :20: من این 6 ماهی که کا800 دستم بوده فقط 2 بار تماس ها را از دست دادم اگه برای شما مشکله میتونید ویبره و زنگ را با هم فعال کنی:46:
فرق سریال اصلی با چنج اینه که سریال چنج به صورت قاچاق وارد شده وبه صورت دستی رجیستر شده واگر شما بخواهید گوشیتون را آپدیت کنید سریالش دوباره میپره(یعنی دیگه سیم کارت ir_tci را نمیشناسه) وشما باید دوباره گوشیتون را بدید وبراتون سریال بشه ولی سریال اصلی این مشکلات را نداره:20:
دمت گرم به نکته ی خوب و وحشتناکی اشاره کردی:31: من با خودم گفتم چینج هست که هست به درک مگه چیه بذار باشه مهم اینه که کار میکنه .
حالا با چه گارانتی بگیرم ؟ در ضمن قاب مخصوص برای محافظتش هست؟ بهتر از کریستال باشه و قشنگتر.
از سایت دیجی کالا خرید کنم خوبه یا نه ؟ چون حال ندارم تا تهران برم . میشه بهش اطمینان کرد با گارانتی نوین میده 440 تومان قیمتش بدک نیست
اگه می خوای با گارانتی بگیری از سیتادل بگیری بهترهنقل قول:
اینم فیلم مقایسه
k800 & k810
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول کارت بیست